• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tum israrlarima ragmen... Tukendim artik...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Sozlumun hic sevmedigim bir arkadasi var. Ve o tum israrlarima ragmen gorusmuyorum diyor yine de arada gorusuyor. Ne yapsam da vazgeciremiyorum!
Coook mutsuzum bu konuda. Kizlar akil verin bana inada bagladigimi soyluyor ama ben ya o ya ben safhasina gelmis durumdayim.
İnsanin sozlusu boyle istemezken niye onun bu cocuktan vazgecemiyor olmasini anlayamiyorum!
Akil verin kizlar bunu nasil uzaklastirabilirim bu cocuktan:KK43: Nerde hata yapiyorum bilmiyorum ki:KK43:

Neden arkadaşına karışıyorsunuz? Sevmeme nedeniniz ne?

Israr ederek bir yere varamazsin , sirf sen istemiyosun diye arkadasini silen Adamin adamligindan süphe ederim..
Lakin esim istiyor diye kimseyi haystimdan cikarmam .
Onum sevmedigini ben sevmek zorunda degilim , benim sevdigimide o sevmek zorunda degil ..

Arkadaşının sözlünüze ya da size bir zararı mı var? Eğer yoksa, onun arkadaşlarını sevmek zorunda değilsiniz, kimle görüşüp kimle görüşmeyeceğine karışma hakkınız yok. Tıpkı onun da size karşı böyle bir hakkı olmadığı gibi...

Bence bu kadar üstelemeyin hem de daha tanışmamışsınız boşuna aranızda tartışmaya yol açmayın zaten siz görüşme dedikçe o daha çok görüşmek isteyecktir

Lüzumsuz bir diretme..
Adam boşsa boş.. Sözlünüz değer veriyor demekki. İnada bindirmeyin.kimle isterse görüşür...

Ön yargı iyi değildir.Belki gördüğün şeyler vardır bir şey diyemem ama gördüklerini sözlün görmüyorsa ona yapılacak pek bir şey yok.

Kendisi issiz gucsuz sorumsuz bir kisilik. Sozlumun yakasini birakmiyor. Uzaktan da akrabasi. Bir ara her gun ariyordu o acmiyor tekrar ariyor yuzsuzun teki.
Gununu gun eden alayci bir tip. Benim bu kadar israrima niye tepkisiz kaliyor sozlum ona sinir oluyorum asil....:(

Back
X