• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm olumsuzluklardan sonra yeni ben için başlamak lazım...

ikbal05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
618
280
123
31 Yaşında iki çocuk annesiyim.Kızlarımın biri 11 diğeri 7 yaşında.Mayıs ayında 4 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve ölüm doğum yapmak zorunda kaldım... peşinden hormon tedaviler falan derken güzel kilo aldım.
Bu kiloları vermek istiyorum artık, önceleri tekrar yeni bir bebek için uğraşıyordum ve bu yüzden kilo işini pek ciddiye almamıştım, ama artık olursa olur suyu diyorum bu konu için ve artık kilo verip eski hayatıma eski bene dönmek istiyorum.71 kiloyum ve doğuştn omurilik eğriliyim var normalde doktorum bana 59 kilonun üzerine çıkma dedi, ama bende 59 kilo çok sıska duruyor, hedefim 62-62 kilo , bana yeter de artar bile . Yani 10 kilo vermem lazım.
Fotoğrafçılık yapıyorum ve günün en büyük kısmını bilgisayar başında çalışarak geçiriyorum, kitap okumayı da çok sevdiğim için o da oturarak oluyor. Dolayısıyla pek hareket etmiyorum ve açıkcası kondüsyonumda bu oranda çok düşük benim için 10 dakikalık egzersiz olağanüstü bir durum demek.İnşallah zamanla düzelecek.
Günlük olarak yediklerimi ve yaptıklarımı yazmak istiyorum. Gebelik öncesi bir diyetisyene gitmiştim ve bana vücdumda 16 kilo yağ olduğunu ve kaslarımın çok az olduğunu söylemişti :( diyet listem hala elimde malesef metobolizma hızımda 1300 kcla. bu da çok düşük :( ama yapacak bir şey yok mecburen bu şekilde kilo vermek zorundayım.

Doktorumun verdiği listeyi de sizinle paylaşmak istiyorum.

1300 kcal.

uyanınca : 2 SB su ve 2 kuru kayısı
7:30-8:00 Kahvaltı : Çay ( şekersiz)
1 KK peynir ve 1 haşlanmış yumurta yada 2 KK peynir; 2 dilim ekmek veya 4-6 galeta ; Söğüş

10:00 Ara : 1 pors. meyve ve ayran veya süt

12:00-13:00 Öğle: 4 YK Sebze yemeği susuz, Salata yağsız, 1 kase çorba veya 3Yk pilav veya 4YK Kuru baklagil (bunlar 1 dilim ekmeğe eş)
ve bir dilim ekmek
15:00 ara : 1 por. meyve 1 SB süt veya bir kase yoğurt

18:0-19:00 Akşam : 2 et 4 YK Sebze yemeği susuz, Salata yağsız, 1 kase çorba veya 3Yk pilav veya 4YK Kuru baklagil (bunlar 1 dilim ekmeğe eş)
ve 2 dilim ekmek
20:00-21:00 Gece : 1 Por. meyve + 1 sb Patlamış yağsız mısır +3 Bisküvi
yada mısır ve bisküvi yerine:

2SB yağsız patlamış mısır
6 bisküvi
4-6 galete
2 dilim ekmek
4 kestane
4 eti form çikolatalı bisküvi

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLAR....

Son düzenleme:
Cnm oncelikle basin sagolsun
Yasim 37
2 oglum 1 kizim var
Ogullarim. 10 ve 6 yasindalar
Kizim ise 13 yadinda
Gecen sene temmuzda 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kaybettim
ve bu sene eylulde 8 haftalik bebegimi rahim agzina yerlesmis yerlesme hatasi sonucunda
Kaybettim henuz atlatmis degilim kanama devam ediyor
Gecen sene hamile kalmadan once 68 kiloydum
Su an 73.9 um ben bile sastim ya bu kilodan nasil kurtulucam acayip istah im acik
Bisiklet var evde hic halim yok hareket etmeye
Bu arada cocuklar acayip kardes istiyorlar anne kardes yap diyolar herseferinde
Ikinci bebegimi oglanlara splemedim ne olur olmaz diye cunku ilk. Kaybettigim bebekte
Cok yikildilar kizima soledim yinde umudlanma dedim yine de uzuldu ne zaman hamis gorse
Ne zaman yapcan deyip duruyor......
Diyet listen guzel fakat nasil yaparim ne olur ins zayiflar
Bebelere kavusuruz.....

Merhaba gurbetguzeli bende 36 yasindayim. bir kizim 15 yasinda birde oglum 12 olacak. aynen benim cocuklarimda cok kardes istiyorlar. kizim her ay bekliyor adet olunca agliyor.

Merhaba gurbetguzeli bende 36 yasindayim. bir kizim 15 yasinda birde oglum 12 olacak. aynen benim cocuklarimda cok kardes istiyorlar. kizim her ay bekliyor adet olunca agliyor.

Bende 36 yasida ve iki cocuk annesiyim.bir kizim ve bir oglum var . almanyada yasiyorum. benim cocuklarda cok bebek istiyorlar helede kizim. ama ben sanki gec kaldim gibi hissediyorum. cok seneler gecti. herseye yeniden baslayacagimi dusununce vazgeciyorum. bilmiyorum hayirlisi bakalim.

Bende 36 yasida ve iki cocuk annesiyim.bir kizim ve bir oglum var . almanyada yasiyorum. benim cocuklarda cok bebek istiyorlar helede kizim. ama ben sanki gec kaldim gibi hissediyorum. cok seneler gecti. herseye yeniden baslayacagimi dusununce vazgeciyorum. bilmiyorum hayirlisi bakalim.

Cnm bnde isvicredeyim
Hicde gec kalmadik guzelim hic birsey yildirmasin seni
Kucuk oglumu 31 yasimda aldim kucagima hala bebek gibi seviyorum onu
Yada ben asiri bebek hastasiyim
Herseye raziyim uykuduzluga mok temizlemeye herseye yeterki saglikli gelsin hayirla gelsin insAllah

Cnm bnde isvicredeyim
Hicde gec kalmadik guzelim hic birsey yildirmasin seni
Kucuk oglumu 31 yasimda aldim kucagima hala bebek gibi seviyorum onu
Yada ben asiri bebek hastasiyim
Herseye raziyim uykuduzluga mok temizlemeye herseye yeterki saglikli gelsin hayirla gelsin insAllah

Sen oyle diyosun benim oglum aralikta 12 olacak babasiyla biz onu yatirip seviyoruz bebek gibi. cocukta bikti. aslinda kizimin israrlariyla 4-5 ay denedik ama olmadi. doktora sordum. 30yasindan sonra dogurganlik azaliyormus. birde benim yumurtaligimda kist varmis ondanda olamayabilirmis. hayirlisi bakalim.

Back
X