Bende strese bagli nerdeyse 8 yildir yutkunma guclugu var zaten o yuzden beni korkutmuyor amma dil seyirmesi psikolojik bile olsa konusmayi etkileye bilir cunki seyirdikce kelimeler yuvarlana bilir yaniAynı şeyi yaşıyoruz maalesefinsan gözlemledikçe daha fazla strese giriyor ve böylece sanki daha da artıyor gibi. Her gün defalarca kontrol ediyorum hep aynı. Hangi gün konuşmamı yada yutkunmami etkileyecek diye bekler oldum resmen psikolojim yerlerde
Yaaa ayy Allah im ya bu stres nelere sebep oluyor böyle. Yutma guclugu basladiginda boyle bir tani mı aldınız yani? Bazen segirmenin cok aktif olduğu bir dönem yani konuşurken dilim dolanıyor gibi oluyor kelimeleri yanlış telaffuz ediyorum. Konuşurken de surekli aklım dilimde oluyor belki o yuzden de oluyor bilmiyorumBende strese bagli nerdeyse 8 yildir yutkunma guclugu var zaten o yuzden beni korkutmuyor amma dil seyirmesi psikolojik bile olsa konusmayi etkileye bilir cunki seyirdikce kelimeler yuvarlana bilir yani
Eve yutma guclugu bende coktan var hep korkardim tumor falan varmi diye endoskopi yaptim kbbe gittim hepsi normaldi sonra kabullendim biraz azaldi amma 2ci dogum sonrasi hepsi aniden ortaya cikti cok stresli gunler gecirdim buyuk kizim kiskanclik yapmasin kotu hiss etmesin deye cok stress yaptim ustune de lohusa donemi eklendi, yuzum gozum uyushmaya bashladi sonrasi bu seyirmeler, bazen ellerim gucsuzleshiyordu ayaklarim sanki gitmiyorduYaaa ayy Allah im ya bu stres nelere sebep oluyor böyle. Yutma guclugu basladiginda boyle bir tani mı aldınız yani? Bazen segirmenin cok aktif olduğu bir dönem yani konuşurken dilim dolanıyor gibi oluyor kelimeleri yanlış telaffuz ediyorum. Konuşurken de surekli aklım dilimde oluyor belki o yuzden de oluyor bilmiyorum
Ben bunu yaşadım ve çözdüm. 3 yıl sürdü bulmaları şaka gibi. Nöropatik ağrı dendi, fibromiyalji dendi, kas sinir iletimi bilmem ne testleri yapıldı elektrik verilerek, tomografi mr bahsetmiyorum bile. Hatta Yeşil reçeteli ilaç yazdılar neyse ki kullanmadım. Hiç gerek yokmuş.Yürümeye korkuyordum. Çıldırıcaktım. Bir gün iş yerinde telefonda konuşurken beynimin içi tüm bilincim 2-3 saniye kadar titredi dünya durdu. Sonra başka bir doktor d vitaminime bakmayı akıl etti. 5 çıktı. 20 eksiklik, 12 yoksunluk ve benimki 5mişEvet oluyor mesela geçenlerde çok vardı ama şuan başka yere geçti geziyor sürekli
Dogum sonrasi süreç gerçekten insanı hem bedenen hem ruhen çok yıpratıyor. İnşallah kötü bir durum yoktur. Kac yaşındasınız bir de ikinci doğumu ne zaman yaptınız? Ben de iki kez sezeryan doğum yaptım 3 sene önce ikinci sezeryanımı oldum. Bu tarz sıkıntılar yaşamadım o dönem ama benim diyabet ve çölyak çıktı doğumdan sonraEve yutma guclugu bende coktan var hep korkardim tumor falan varmi diye endoskopi yaptim kbbe gittim hepsi normaldi sonra kabullendim biraz azaldi amma 2ci dogum sonrasi hepsi aniden ortaya cikti cok stresli gunler gecirdim buyuk kizim kiskanclik yapmasin kotu hiss etmesin deye cok stress yaptim ustune de lohusa donemi eklendi, yuzum gozum uyushmaya bashladi sonrasi bu seyirmeler, bazen ellerim gucsuzleshiyordu ayaklarim sanki gitmiyordushimdi gucsuzluk azaldi amma dil seyirmesi yakami birakmiyor
Evet ben 2ci sezeryanimda cok yiprandim 26 yashindayim 2 yil arayla 2ci kizim dunyaya geldi 4 ay oldu 2ci sezeryan olali, bu arada ben azeriyim yazim hatalarim ola bilirDogum sonrasi süreç gerçekten insanı hem bedenen hem ruhen çok yıpratıyor. İnşallah kötü bir durum yoktur. Kac yaşındasınız bir de ikinci doğumu ne zaman yaptınız? Ben de iki kez sezeryan doğum yaptım 3 sene önce ikinci sezeryanımı oldum. Bu tarz sıkıntılar yaşamadım o dönem ama benim diyabet ve çölyak çıktı doğumdan sonra
Hiç önemli değilEvet ben 2ci sezeryanimda cok yiprandim 26 yashindayim 2 yil arayla 2ci kizim dunyaya geldi 4 ay oldu 2ci sezeryan olali, bu arada ben azeriyim yazim hatalarim ola bilir
Merhaba Bende 9ay önce oldum halla etkisi devam ediyor agri yaptı vücüdumda komple her yerim ağrıyor önce spazmı sizin gećtimiAşı oldunuz mu oncesinde? Ben hayatimda goz segirmesi disinda segirme bilmezdim. Tetanoz asisindan 3 gun sonra segirmelerim basladi. 3 yil doldu hala arada segiriyorum ama cogu gitti. Daha sonra arastirdigimda asi sonrasi segirme yasayan cok insan oldugunu gordum. ( asi cinsi fark etmeksizin) Aslinda daha once de oldum tetanoz asisi ama son oldugumda yan etki yapti sanirim.
Merhaba, burnunuz nasil seyiriyordu? Benim yuzumde kalp atimlari gibi hiss ediyorum gozlerimin arkasinda burnumun icinde agzimda, dilimin ucunda baktigimda kalp atishi gibi goruyorum ama diyer yerllerimde gorunurde bir shey yok yani bakarken hic bir seyirme goremiyorum ama gozumu kaparken tum yuzum pit pit gibi cok sinir bozucuDil burun ayak aklınıza gelecek her zerrem segiriyor ve titriyor doğum da epudural aldınız mı ben belki sırtımdan vurdukları igne sibir zedelenmesi yapmış olabilir diye de düşündüm ama sonuç olarak bir şey olmuyor dr yok dediyse yoktur
Evet hala devam ediyor tüm vucudum da benim de nirsey bulunamadı yüz de dilde kayma hissi gibi seyirmeler dudak vs ama bir şey de olmadı bu arada çok fazla maden suyu tüketmeye başladım nu aralar azaldı gibi sankiMerhabalar hala devam ediyor mu şikayetleriniz.ben yillardir yaşıyorum her test yapıldı ama temiz. Diş sikma sorununuz varmı? Benim vücudumda seyirmeyen yer kalmadı aynı zamanda sol yüzümde gerilme uyuşma da oluyor bin tane doktora gittim iğneli emg beyin yüz mr lari cekildi
Aynen kalp atımı gibi hatta bazen daha şiddetlisi ama hersey temiz olduğu için artık takmıyorumMerhaba, burnunuz nasil seyiriyordu? Benim yuzumde kalp atimlari gibi hiss ediyorum gozlerimin arkasinda burnumun icinde agzimda, dilimin ucunda baktigimda kalp atishi gibi goruyorum ama diyer yerllerimde gorunurde bir shey yok yani bakarken hic bir seyirme goremiyorum ama gozumu kaparken tum yuzum pit pit gibi cok sinir bozucu
Peki dilinizde bakarken seyirme gorunuyormuydu?Aynen kalp atımı gibi hatta bazen daha şiddetlisi ama hersey temiz olduğu için artık takmıyorum
Evet ama emg çeken doktor oranin çok hareketli bir bölge olduğunu normaldede uzun süre dışarıda izlemek için dilimi tutarsam kasilacağını söylemiştiPeki dilinizde bakarken seyirme gorunuyormuydu?
InshAllah oyledirEvet ama emg çeken doktor oranin çok hareketli bir bölge olduğunu normaldede uzun süre dışarıda izlemek için dilimi tutarsam kasilacağını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?