Tum vucutta spazm, elektirik hissi ve segirme

Evet hala devam ediyor tüm vucudum da benim de nirsey bulunamadı yüz de dilde kayma hissi gibi seyirmeler dudak vs ama bir şey de olmadı bu arada çok fazla maden suyu tüketmeye başladım nu aralar azaldı gibi sanki
merhabalar segirmeleriniz tamamen gectımı ? İgnelı emg yapıldımı?

Benim kollarımda bacaklarımda güçsüzlük var kollarımda da kas seğirmesi var neden oluyor acaba ara ara oluyor bana yakın zamanda emg çekinmedim ama böyle olunca korkuyorum

Benim kollarımda bacaklarımda güçsüzlük var kollarımda da kas seğirmesi var neden oluyor acaba ara ara oluyor bana yakın zamanda emg çekinmedim ama böyle olunca korkuyorum
Gucsuzluk icin doktora gitmediniz mi bir cok nedeni olabilir.

Daha önce gitmiştim EMG çekilmişti iyi çıkmıştı sonuç
Igneli emg mi?
Yani gucsuzluk ve segirmenin Kotu hastaliklardan tutun, sinir sıkışmasina, vitamin eksikligine kadar bir cok nedeni olabilir. Birde ne zamandir gucsuzluk ve segirme var? Benim gucsuzluk yoktu ama asiri segirme kasilma vardi. Cesaret edemedigim icin igneli emg cekilmemistim. 5 yili gecti oyuzden kotu hastaliktan korkmuyorum artik. Ama o donem cok buyuk ankisiyete yasatmisti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…