tüm yardımları bekliyorum kızlar acil

Yuh artık. Letgodan da mı fingirdeşiliyor? Tövbe tövbe.

Kendimi taşdevrinden kalmış gibi hissediyorum.Bu ne ya?Herşeyi fingirdeşmek için kullanan bir toplum.

Bu dejenerasyon bu ahlak çöküntüsü başka birşey değil.

şu son yazılan iki yorumun gerçekten çok faydası oldu
yani siz sırf şaşırın diye açmadım ben konuyu
şaşırmış olabilirsiniz
bbari iki satırda durumuma bir yazı yazsaydınız

hayır hiç değil hemde ben ona şaşırıyorum ihtiyacımız olmayan şeyler
messela eski bi bayan montu favori ürünü yapmış
ama ürünü ekleyen dikkat çekici bi bayan anlatabildimmi

Nasıl yaniii? Letgo şu reklamlardaki alışveriş sitesi değil mi?
O kadar arkadaşlık sitesi varken alışveriş sitesinde bile çapkınlık Pes!!

hayır hiç değil hemde ben ona şaşırıyorum ihtiyacımız olmayan şeyler
messela eski bi bayan montu favori ürünü yapmış
ama ürünü ekleyen dikkat çekici bi bayan anlatabildimmi

aklıma yatmadı yani dünya kadar sosyal medya zımbırtısı varken letgo dan tavlamaya çalışmak çok mantıksız geldi..
diğer hesaplarını biliyormusunuz ins falan .. face de başka hesabı olup olmadığını kontrol edin..

sadece facei var başka face hesabı yok bildiğim kadarıyla
evet letgo arkadaşlar bildiğiniz letgo

Başka bir mail adresi alıp sahte bir resimle sahte bir hesap açın, sattığı ürün hakkında mesaj atın ve tavrını gözlemleyin. Size karşı tavrı yılışık olursa, kıyameti koparırsınız. Emin olmadan bir şey söylemeyin, inkar etme olasılığı yüksek olabilir.

Letgo da sapıklar olduğunu duymuştum daha önce, hatta bazı arkadaşlarım kullanmamaya başlamışlardı bundan dolayı. Sapık sapık mesajlar atıyorlarmış. Gerçekten bu erkek milleti nereden ne yapacaklarını şaşırmışlar. Sizin eşinizde güzel gördüğü bayanlara sohbet amaçlı yazmış olabilir. Bence bildiğinizi sezdirmeyin takip etmeye devam edin. Eğer bu amaçla kullanıyorsa birine daha mesaj atacaktır elbet. O zaman anlarsınız amacını.

kızlar yardımcı ufkumu açacak yorumlar bekliyorum gerçekten düşünemez oldum kafam durdu

Ben olsam;
Yeni hesap açarım.
Hoş bir kadın resmi yeni bir profil oluştururum.
Bir kaç gün yeni ürün vs ekler aktif olurum.
Sonra O'nun yorum yazdığı bir şeyleri beğenirim ne bileyim bir şeyler yapıp dikkatini çekerim.(yorum falan var mı bilmiyorum)
Dönüş gelirse yazışırım.
Gelmezse en kötü favorideki ürünleriyle ilgili bir şey sorarım.
Sonrası gelir zaten..

Yeni maille yeni hesap acin alakasiz bir urun koyup esinizin koydugu urunlere yorum falan yapin.
Mesafe falan yazmissiniz 100 metre yakin falan diyorsa uygulamada gidin evden uzakta kullanin uygulamayi.

Bu isin sonunu merak ediyorsaniz bunu yapin lutfen katlanamayacaksaniz unutun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…