tüm yardımları bekliyorum kızlar acil

Nokta takip anlamına gelmiyor mu yahu?

alışveriş sitesini çöpçatanlık için kullanabilecek kafa da anca bizim ülkenin erkeklerinde var.

o sitede kullanılmış iç çamaşırı satıldığını gördüğüm an kadınların para kazanmak için ne kadar saçmalayabileceğini, erkeklerin ise kadınlara ulaşmak amacıyla ne kadar gereksiz para harcayabileceğine bir kez daha şaşırdım. bir taraf diğer tarafı kullanıyor ama bence kullanılan erkekler bu durumda.

bazen erkeklerin bu kadar kafasız olmasını anlayamıyorum bile bu kadar da saf olunmaz kii. hormonlar falan da açıklamıyor bunu bence.

Ya şimdi şöyle birşey var. Neden Letgo?

Milyon tane site var, bağıra bağıra aşk, seks arayan. Adamın cidden ilk başta amacı bu olamaz. Olsa adres bu olmaz.

Benim tahminim, bir ürün için biriyle konuştu ve erkekler değişik kadınlarla konuşmayı sever ya, hoşuna gitti ve sürdürdü. Eşine aşık o ayrı konu. Bunlar çerez, gönül eğlendirme, her ne ise..

Benim merak ettiğim kadının biri yüz verseydi, haydi otele deseydi eşiniz kabul edecek miydi?

Sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama bu güvensizliğin ömür boyu süreceğine inanıyorum. Radarlarınız hep açık yaşayacaksınız. Çok geçmiş olsun..

Cok uzuldum, Allah yardimciniz olsun.
Burada gelip ama tensel temas olmamis aldatmis sayilmaz diyenler acaba kendi eslerine de "hayatim bak ama elleme" mi diyorlar, onu da merak ettim.
Adamin gozu disarda, akli disarda olduktan sonra, 3 gun yazar 4. Gun arar 5. Gun de gider gorusur yani karşisindaki hanimini ayakta uyutma derdinde olan adam seni hak etmiyordur ki.
Evine yuvasina sirtini donmus bir kere. Ama yazik eden taraf o. Sen burada normal olan, olmasi gerektigi gibi olansin.
Bosan bosanma, bu karari tek verebilecek olan sensin. Olayi yasayan sensin. Olayin tek olumlu yani ise senin fark edebilmen ve buna sessiz kalmaman olmus.
Bir tanidigim esinin telefonunda ne mesajlar, konusmalar gordu de, bizi kiskananlar ayirmak icin yapiyor diye kendini kandirdi. Halbuki karsilikli diyalog vardi. Adam yazismis işte kadina goruselim diye yalvariyor. Karisi da haaaaalaaaaa goz yumuyor.
Ne diyim Allah iyilerle karsilastirsin.

ne konuşmuş utanmaz adam

Eşinizle konuşun ve sizin güveninizi çok kırdığını, böyle giderse onu terk edeceğinizi söyleyin. Hemen o hesabı kapattırın.

ben de hayatımda başka erkekle birlikte olmadım içimde kalmasın takılayım biraz diyin bakalım ne tepki verecek?
özrü kabahatinden beter

Bnde inanmıyorum bu ereklere hepsi aynı hepsiiiii biz yapsak ne o... Kalır ne başka bişey allah yardımcın olsun kardeşim

Son durum

Kendi evimdeyim esimle hocbisekilde iletisim kurmadim
Bugun aradi acmadim msjlar atip duruyor cevap yazmadim bir kac gun daha eve gelmemesini ablasina soyledim
Cok kirgin ve mutsuzum
Tek yaptigim ayrilik sarkilari dinleyip aglamak

Yuh vallahi yuh!
Letgo'dan iş çeviren adam kimbilir daha başka neler çevirir.
Sittin sene güvenemezsin daha.
İnsanın aklına nasıl geliyor böyle şeyler ya!

ses çıkarmadan bi süre takip edin. maaalesef çok zor durum ama çaktırmadan belli etmeden kontrole takibe devam edin ve edindiğiniz her bilgiyi ekran görüntüsü alıp kendinize mail atin. elinizin altında dursun.
vakti geldiğinde alın karsınıza çok sağlam bi konuşma yapn. hiç beklemediği en pozitif olduğu anda. ve sonra biraz hava alıcam diyip onu bi süre yalnız, vicdan azabıyla başbaşa bırakın.. eğerki ortada bişi varsa pişmanlığını izleyin.

turizm sektöründeyim.. bu sizin yaşadığınız en masumu. olaya erken müdahale de edebilirsiniz. ama sakinliğinizi korumanız en hassas konu (!)

hesabı hala açık bende bekliycem inşallah bişey varsa tam anlamıyla çıkar ortaya allaımm lütfenn
; son guncellemende : itiraf etti ;konusmus' diye yazdin ya ; ayrintili bilgi alabildin mi kendisinden ?
; bi sey daha soracagim , (aldatilan ;aldatiliyor olan; esinin aldattigindan suphelenenler) PEKI ogrendiginizde ne oluyor ? ne yapiyorsunuz?
Sen aldatilmissan (eger) nasil davranmalisini mi soruyorsun yoksa nasil yakalarimi mi ; yoksa yakaladim ne yapayim imi mi (ki ; buna herkes sakin ol; fervi cikislar kiskanclik krizleri; sinir krizlerine girme diyor ) ; sen; ne yapmak istiyorsun;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…