• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tümüyle evimiz...

Çok güzel, dekorasyon dergilerindeki evler gibi, maşallah.

Eşim de salonun duvarına o kırmızı tuğlamsı taşlardan çok istediydi, bir ara. Ama bizim koltuklar da bordo, iyice boğucu olur diye korktuğumdan engel oldum. Sonra yazlıkta ufak bir duvara 5cm x 5cm traverten yapıldı, gayet hoş oldu (ama yapan usta bir daha böyle bir iş yapmaya tövbe etti:52:).

Güle güle oturun.

hele mutfagin tam hayalimdeki mutfak genis genis, vede ayri bi dolab odasi cok iyi dusunmussunuz.

Resimdeki bayan sensin sanirim :61: sende evi gbi hossun

çok beyaaazzz :52: tabiki çok ferah ve şıkk ve asillll

ama bana biraz boş geldi yani ne bilim sanki bir mağazada showroom da geziyormuşum havası hissettim.çok zevkli ve şık mobilyalar yanlış anlmayın çok beğendimm.ama öyle bir hava verdi bana

teşekkürler kızlar,hep sade bana huzur veren bi evim olsun istedim dışarıdaki kargaşadan uzaklaşıp evimde nefes almak istedim o yüzden böyle oldu evimiz...çok eşya olsun,aman şurası da boş kalmasın demedim...o yüzden süs eşyalarıyla falan doldurmadım evimi...mumu seviyorum onlar bile dolap içinde:) çok eşya çok toz ne gerek var:)

ay resmennn bayıldım ya tam istedigim gibi bir ev ferah sade ve şık... beyaz zaten harika olmus.. güle güle otur canım darısı basıma :)

teşekkürler kızlar,hep sade bana huzur veren bi evim olsun istedim dışarıdaki kargaşadan uzaklaşıp evimde nefes almak istedim o yüzden böyle oldu evimiz...çok eşya olsun,aman şurası da boş kalmasın demedim...o yüzden süs eşyalarıyla falan doldurmadım evimi...mumu seviyorum onlar bile dolap içinde:) çok eşya çok toz ne gerek var:)

kesinlikle katılıyorum tıkış tıkış evlerden hiç hoşlanmıyorum kesin benim evmde sizinki gibi olucak :1:

canım galiba 2 konu açmışsın. köşe takımına da oradan baktım :66: eşyaların gayet güzel şık, sade. ama halılarda dahil hepsi beyaz. ben sadece saloına bile bayraz koltuk almaktan çekinirken sen iyi cesaret etmişsin. umarım temizlikten dolayı pişman olmazsın... ama yine tekrar ediyorum, beyaz çok güzellllllllll.

cok beğendım bı kere dedığn gıbı ınsan dışardakı yorgunluğu bu evde atabılır
super döşenmış zevkın harıka ve beyazı cok severim:69:güle güleoturun

Son düzenleme:
Back
X