• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tümüyle evimiz...

allah huzurla oturmayı nasip etsin bayıldım evine...

çokkkk güzelll helede mutfakkk.Dolaplara bayıldımmmm çok güzelll mutfak kaç metre kare bende mutfagıma ayrı bı dolap yaptırmak ıstıyrmdan nadıl olur darmı olur dıe sordum canm:)

eviniz çok şık güsel günlerde oturunn:nazar:

ne kadar ferah bi ev güle güle oturunnn :nazar:

eviniz çok güzel. sade, ferah, düzenli,tertipli,aydınlık daha ne denilebilir ki bence eşittir huzur..

cok beyaz içim bayıldı .s kusura bakma tatlım yalan söylmk istemem brz renklendir evini .s.s.s

genelde acık tonlar sevıyorsun canırımcok ferah cok guzel benım için en önemlı mekan mutfak ve ben ona bayıldım

çok güzel çok ferah bir ev. güle güle oturun, mutluluklar, neşeler hiç eksik olmasın evinizden :nazar:

çok güzel evin özellikle salonunu çok beğendim bembeyaz ne kadar şık sade duruyor

Mutfak dolaplarına bayıldım canım çok güzel ama neden tezgah beyaz değil

aman yarabbim bayıldım beyazın asaletini çok iyi kullanmışsınız .Allahım güzel günlerde oturmayı nasip etsin herşey harika.bende tam anlamıyla beyaz hayranıyım ama evimde beyaz hiçbirşey yok evlenirken çok korktum ama almadığım için çok pişmanım.

Ferah ferah bembeyaz huzur dolu, harika :46: Allah aşkla ağız tadıyla oturtsun inşallah :nazar:

Back
X