Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

tabiki hayırlısını RABBİM bilir nasibimizde çocuk varsa olur inşallah teyzemin kızıda 17 yıl sonra evlat sahibi oldu üstelik kaynanasının laflarıda cabası kaynanası öldükten sonrada bebeği oldu...bizide bulur belki bir mucize

ne güzel kuzum ben acıbadem maslakta tüp yaptım olmadı (((((((((( bide benim doktor ankarada anotilia tüp bebek merkezinin ortağıydı ayrıldı oradan 2ay sonra rüşvet davası açılmış doktorlar hakkında benim doktor benim ilgim yok demiş ortağı kabul etmişş

aaa umut un yaşgünü mü bugün?

nice yaşlara bebeklerinle ve eşinle birlikte gir inşallah........

doğum günün kutlu olsun canım.
nice yaşlara,sağlıkla İnşallah...
yeni yaşın sana bebeciğini getirir umarım...

oooo içimdekileri yazdım rahatladım kuzummm :)))))

hepınızeee4 cok cok tesekkur ederımmmm
bugun esımde okula kocaman bı buket gondermıs
cok ıı geldı bu gazz
ayy gormedığım varsa aksam gelınce bakcam tek tek okuyamdım hiç
sımdı yemeğe gıdıoz burda yapılacak en buyuk sosyal aktıvıte:))
hepınızı öptumm gelınce konusuruzz:))))))))

ne kadar tutarsız cevaplar çok sinir bozucu ve üzücü... bişeyler olmuş kesin ama ne?inşallah doğal yoldan gelir bebişin.
valla siz böyle yazınca kendimi iyice umutsuz vaka gibi hissetmeye başladım şayet 20 gün sonra 14yıl olacak evleneli ve yaşta 36
canım önemli olan kaç yıldır uğraştığın ......14 yıldır bekliyomusun yani? benim 2 arkadaşımda 37 de kaldı 38 de doğurdu biri doğal biri tüp.tüp olan prematüre doğurdu ama yaşadı 1 kiloluk bebek. umudunu sakın kaybetme ama insan ister istemez herşeyi düşünüyor. bu işler hiç belli olmuyor.benim üzüldüğüm 24 yaşından beri bebek yapma şansım varken yapamamak ama hayırlısıda böyleymiş allah beni düşündüğü için vermemiş demekki .ama senin tedavileri hatırlayamadım da senin kaybedecek zamanın yok yani elini çabuk tut ne gerekiyosa.

bizim memlekette de bi aile evlatlık aldı arkasından bebek oldu bi yaş arayla ikisinide büyüttüler.:)

Son düzenleme:
kaçak next kaçak next neden geldin buraya
bak kocişinle aran bozulur sora dersin kaka kk
neyse hadi hoşgeldin:))))))

ınsallah canım benım sıra sıra dızıldık
bu ay hepımız jellendıkk
bakalımm umarım teker teker arda arda akloırız
kız neden olmasınn kı allahım cok buyuk:)))
ayy cok tesekkuer ederım kusum
ayy benımkı dınler ınsallh doğum gunu hedıyem olur:)))
canım ne kadar lakayt bı merkezmıs orası
ne demek mukusa yapıstı mukusu zaten temızlılar ya trasfer yapmadan once
yok sukadar hucrelı yok oyle değil boylee,
ne uckağıtcı olmus bunlar yaa
kaçak next kaçak next neden geldin buraya
bak kocişinle aran bozulur sora dersin kaka kk
neyse hadi hoşgeldin:))))))

ıkızlerım nbrsın
sankı bugunlerde rahat gıbısın ıdrardan maaşşallah:)))

kızlar merhaba
kacc gunudur dogru düzgün giremedim foruma izmirde dugune gelmsitik yarın donuyorum
bu arada ben hala olmadim diye umutla test yaptım idrar testi ama negatif cikti
bana bunu yorumalr mısınız pztesi randevu aldim dr a gidicem

kacıncı gunun umutcum bugun
bı gıt bakalım ınsallh bebek vardır:)

gecen ay ilk tup bebek denemesinde 12 eylulde (test gunumde) adet olmustum , bu ay biaz daha once cekmesi gerekir ama ilaclar nedeniyle geciktim sanirim , idrar testi bana umutlanma sakin diyor (

bugun 40. gun fılan ama cnm yaa
belkı gec dollenme olmustur ınsallh yanı:)
ıdrar ballı olmazda p.tesı kanda bakılsın baklaım

umutcum dogum gunun kutlu olsun , inşallah yeni yaşin sana saglikli bir bebek getirir onunla mutlu bir hayata adim atarsiniz ailecek :))

umutcum dogum gunun kutlu olsun , inşallah yeni yaşin sana saglikli bir bebek getirir onunla mutlu bir hayata adim atarsiniz ailecek :))

teşekkur ederım cnm
ınşallah keske herkesın doğum gunun bı tane dılek dılemek hakkı olsaydı
ve de o hgercek olsaydı yarın regl gunum keske 9 ay gelmese
doğum gunu hedıyem olsa:)

ıkızlerım nbrsın
sankı bugunlerde rahat gıbısın ıdrardan maaşşallah:)))

evet evet canım yaaa sık gitme devam da ağrım sızım sondadan sonra azaldı bayaa. geçen gün bi ağrı başlıcak gibi oldu sonra geri gitti. aman atak yapar bu yine diye ödüm kopuyo.
moralim bozuk bugün şehitler de etkiledi çok tv izledim. kocam yok bugün. bide ona kızdım biraz önce. düşüncesizliğine.
bi duş alcam kuzey güney le ütü yapcam
perde yıkadım yine bi posta ama bitmedi.
siz erken gelmişsiniz nasıl geçiyo yaşgünü
yarın sakın ateşini düşürme.

canım bu histeroskopi ne işe yarıyo yani nasıl bi işlem bu çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum bunu yapınca ne oluyo yazarsan sevinirim canım

ay kuzum çok üzüldüm şimdi ya bu ne saçmalık bir kere 8 hücreli bir emriyo 1. kalite oluyo 9. hücreli bir emriyo daha kalitelidir 2. kalite değildir 2. kalite emriyo 6 hücreli olandır ya işte biz güvenim o kadar para döküyorum ama insanların yaptıklarına bak allah nasıl biliyosa öyle yapsın inş. kendiliğinden gelir bebeğin canım benim bende tüp bebek yaptırdım bende şu anda çok pişmanım yaptırdığıma banada orta kalitede dediler tek emriyo koydular benim 2 yumurtam toplandı ikiside döllendi ama 1 tanesi bölündü ama o an dr ne dese yapıyoruz şimdiki aklım olsa 2 yumurta var dediklerinde ben toplama yapmayalım derdim bu ay kendiliğinden deniyelim derdim ve sadece ilaç param yanmış olurdu transfer yapmazdı ve bu ay ben tekrar ilaçları deneyim kaliteli yumurta elde edebilirdik ama benim dr. 4 hücreli olan emriyoyu transfer etti kalitesiz bu ama diyo bide transfer yaparken yani beni baştan yıktı ben tarnser yapılırken hüngür hüngür ağladım yani şimdi aklıma dank etti ama iş işten geçti o kadar para boşa gitti ama rabbimin sayesinde inş. doğal yolla hamile kalıcam ve o dr gözüne sokacam bu gebeliği inş. rabbim yardım ederde normal yolla kalırım ay çok uzun oldu kusura bakma ama çok kızıyorum böyle acımasız dr. nolurdu bizleri düzgün yönlendirselerdi herşeyde bi hayır var gerçi sevgiyle kal canım

ya bunları duydukça hiç tüp bebek işine giresim gelmiyo ama napcaz çaresiz yine gitcez ayaklarına((((

günaydınlarrrr

derin hoş geldin canımmmm seni görmek güzeldi
kelebeketkileri umarım güzel haberlerle gelirisinnnn

Selam yetercimmmmzaman olmuyor olmadığı gibi bir de aynı şeyleri hatırlamak gibi bu pembiş sayfalarr bazen içim almıyorAma duramıyorumda tabi özlüyorum sizi hemen aradan kaçıyorum geliyorum:)bide uvulasyon zımbırtısı aldım ya doğal yolla deniyorum güyaa:S

Çok tebrik ederimmm:)Allah sağlık versinnnn acıma paraya yaa inan 3 tüp yaptım acırım olmadığına olsa bi dünya gözüme gelmezzz yaaaaa

Selam İkizlercimmmkafamız dağılıyor evet am sanırım anlık çözümler bunlar bak kafa halaa kukudaa:)
bugun kusumm 29 dan gun aldımm kızzz:))))))
ayy ınsaşlah sen mayıs kusu yazdığın ay klamıstın ya
ben de yazdım bakalım olacakmı:))

Umutcummmmmmmmmmmmmmm Niceee mutlu senelreeee son yılın olsun bebeğinden ayrı geçen inşallaaahhh Rabbim kalbine göre hayırlı tez vakittee sağlıkla versin sana ve isteyen herkeeseee hepimizeee inşallahh öperim çokkk

Ve ovulasyon testindee 23. gün vee hala yumurtlamadımm ve adet tarihim 28 i diye düşünüyorum ve bu şimdi ne bu neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…