- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.261
adaşımmm topiğin varmış yeni gördümmm hehehehe
şimdi bende pıhtı sorunu çıktı ama belkide rahim filminde gözükmeyen bişi vardır diye onuda istiyorum aranızda histeroskopi yaptıran oldumu
inş.hepinizi kendiliğinden gelir bebişi benide 2.tüpe çağırmadıumudu kestimi ne doktorum
next in dr u var yaa prof onunla görüşücem onun kararına göre yaptırırım zatende . o da işte çok pahalıya patlar.
9 eylülde asistanlar yapıyomuş.şimdi müdahele gerekirse açmaya falan kalkarlar hiç güvenemiyorum ben.o yüzden iyi bi dr a pahalıda olsa yaptırsam mı ki tüp denemeden önce
yoksa tüp olmazsa ben kahrolurum neden yaptırmadım diye.
zaten rüyamdada ameliyatı oldum dr iyi ki yapmışız bak bi sürü sorun varmış dedi
ooooo histereskopinin masterını yaptım ben galiba 6 kez yaptı bana :))) ama şimdi de diyor ki o histereskopilerle rahmini düzelttik hazır hale getirdik ondan hamile kaldın diyor.. hatta tüp denediğimiz zamanlarda da tüpten önce histereskopinin çok faydası var tutunmayı olumlu etkiliyor demişti..
next in dr u var yaa prof onunla görüşücem onun kararına göre yaptırırım zatende . o da işte çok pahalıya patlar.
9 eylülde asistanlar yapıyomuş.şimdi müdahele gerekirse açmaya falan kalkarlar hiç güvenemiyorum ben.o yüzden iyi bi dr a pahalıda olsa yaptırsam mı ki tüp denemeden önce
yoksa tüp olmazsa ben kahrolurum neden yaptırmadım diye.
zaten rüyamdada ameliyatı oldum dr iyi ki yapmışız bak bi sürü sorun varmış dedi
hoşgelsın adasım evet yaa napım ates topiğinde fılan her gun bırı hamıle kalıo
bızım kalmamız bıraz daha zor onun ıcın actım burayı nherzaman beklerız:))
2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada tablom
hadi ya bir arkadaş vardı oda tüpten önce yaptırdı tüp şimdi üçüzlere hamişş demekki gerçekten etken ozman yaptırcağım zaman tüpten önce yaptırayım ama heryerdemi öyle bilmiyorum bizim doktor 2500 tl istiyo ya nerdeyse bir tüp parasıııbebeişin sağlıcakla gelsin canım ben rahim filmi çekildim onlarda problem çıkmadı üstüne 2 aşılama 1 tüp yaptık olmadı genetik testler yapıldı pıhtı sorunum çıktı şimdi beklemedeyim ne edicem bilmiyorum
hadi ya bir arkadaş vardı oda tüpten önce yaptırdı tüp şimdi üçüzlere hamişş demekki gerçekten etken ozman yaptırcağım zaman tüpten önce yaptırayım ama heryerdemi öyle bilmiyorum bizim doktor 2500 tl istiyo ya nerdeyse bir tüp parasıııbebeişin sağlıcakla gelsin canım ben rahim filmi çekildim onlarda problem çıkmadı üstüne 2 aşılama 1 tüp yaptık olmadı genetik testler yapıldı pıhtı sorunum çıktı şimdi beklemedeyim ne edicem bilmiyorum
valla ateşin çok süper ama bu iş ateşe bakmıyo tabi. kendin bilirsin yine de bi belirtin falan yok mu kızz olsa süper olacak...gebiş kalıp topiği terk etme haaaaa!!!!!!!!yada sen kal da terk etsen de olur:)
bu da benim gebiş olmayan ateş tablom...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla ateşin çok süper ama bu iş ateşe bakmıyo tabi. kendin bilirsin yine de bi belirtin falan yok mu kızz olsa süper olacak...gebiş kalıp topiği terk etme haaaaa!!!!!!!!yada sen kal da terk etsen de olur:)
bu da benim gebiş olmayan ateş tablom...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
vayyy valla ssn daha ateşlısın sekerım:))
o hiç bellı olmuo cnm allah bılır kıs olup olmadığını bende mınımum 27. gun oluorum guya tyarın regl gunum ama
ben 28.gun ateşim düşmezse test yapıcam regl olmazsam bıde:))) ayy evet bı kalsam
doğum gunu hedıyem olsa da gelse:)))9
hiiiii ayyy çok heyecanlıııııııı... hadi noluuuur nüffeeeen olmuş olsun bu sefeeeer.. senin bugün mü yarın mı kız doğumgünün?
yani yaptır en azından kafan rahat olsun benimkinde her seferinde bişey çıktı yok myom yok yapışıklık bilmem ne... ama 2500 çokmuş yaa ofis histereskopisi mi yapacak yoksa müdahale de yapacak mı? benim ilkinde myom almak için yaptı onda doktora 1500-2000 gibi bişey verdim bir de hastaneye de 1500 verdim sonrakileri muayenehanesinde yaptı 1000 istedi..
ayy ben yeni gördüm haberleri .... bu ne yaaaa allah bu insanları nasıl yaratmış nasıl cezalandırıcak acaba...nasıl kıyılabilir hiç suçsuz zavallı insanlara
çok üzüldüm yaaa yine oturdum ağlıyorum. gözümün önüne 20-30 tane tabut geliyo dayanamıyorum....dün gece de rüyamda eşim bizim asker komşumuz var ona başınız sağolsun diyordu. sabah da eşime dedim dikkatli git gel böyle böyle rüya görüdm diye. komşuda saol iyi insandı diyodu. bende komutanı falan öldü sandım rüyamda. buna çıkcakmış demekki....
allahım lütfen aynı acıyı onlarada kat be kat yaşat.....
unıv. hasta. daha uygun oluo cnm ben 300 lra yaptırdım başkentte
gercı sımdı hepsı ozele gectı bulunurmu bılmıorum ama benım docent dr yapmıstı hıstereskopimi
kan pıhtılaşmöası ıcın de heparın kullanacaksın cnm
tüpte sıvı birikmesi görünmüyor o yüzden önerilmedi işte. sıvı tutunmayı engelliyor.hadii yaa ay kuzum bı işaretmı acaba
ama bek san dıcem eğer kapalı tupun sıvı sızdırısa rahımde toplanırsa
bebeğin yerleşmesınede engel oluo
bı konus bakalım cnm bı yaptır ıstersen
vayyy valla ssn daha ateşlısın sekerım:))
o hiç bellı olmuo cnm allah bılır kıs olup olmadığını bende mınımum 27. gun oluorum guya tyarın regl gunum ama
ben 28.gun ateşim düşmezse test yapıcam regl olmazsam bıde:))) ayy evet bı kalsam
doğum gunu hedıyem olsa da gelse:)))9
hiiiii ayyy çok heyecanlıııııııı... hadi noluuuur nüffeeeen olmuş olsun bu sefeeeer.. senin bugün mü yarın mı kız doğumgünün?
ayy ben yeni gördüm haberleri .... bu ne yaaaa allah bu insanları nasıl yaratmış nasıl cezalandırıcak acaba...nasıl kıyılabilir hiç suçsuz zavallı insanlara
çok üzüldüm yaaa yine oturdum ağlıyorum. gözümün önüne 20-30 tane tabut geliyo dayanamıyorum....dün gece de rüyamda eşim bizim asker komşumuz var ona başınız sağolsun diyordu. sabah da eşime dedim dikkatli git gel böyle böyle rüya görüdm diye. komşuda saol iyi insandı diyodu. bende komutanı falan öldü sandım rüyamda. buna çıkcakmış demekki....
allahım lütfen aynı acıyı onlarada kat be kat yaşat.....
senin bayağı uygunmuş olmazsa sskda araştıram bide bunuherşey paraya dayanıyor yaaa allahım bizide böyle sınıyor napalım inş.sonumuz güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?