Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ooooo histereskopinin masterını yaptım ben galiba 6 kez yaptı bana :))) ama şimdi de diyor ki o histereskopilerle rahmini düzelttik hazır hale getirdik ondan hamile kaldın diyor.. hatta tüp denediğimiz zamanlarda da tüpten önce histereskopinin çok faydası var tutunmayı olumlu etkiliyor demişti..

hadii yaa ay kuzum bı işaretmı acaba
ama bek san dıcem eğer kapalı tupun sıvı sızdırısa rahımde toplanırsa
bebeğin yerleşmesınede engel oluo
bı konus bakalım cnm bı yaptır ıstersen

hadi ya bir arkadaş vardı oda tüpten önce yaptırdı tüp şimdi üçüzlere hamişş demekki gerçekten etken ozman yaptırcağım zaman tüpten önce yaptırayım ama heryerdemi öyle bilmiyorum bizim doktor 2500 tl istiyo ya nerdeyse bir tüp parasııı bebeişin sağlıcakla gelsin canım ben rahim filmi çekildim onlarda problem çıkmadı üstüne 2 aşılama 1 tüp yaptık olmadı genetik testler yapıldı pıhtı sorunum çıktı şimdi beklemedeyim ne edicem bilmiyorum

ne ucuz ki canım ya iliğimiz kemiğimiz kalmadı valla....hayırlısı olsun bakalım...

valla ateşin çok süper ama bu iş ateşe bakmıyo tabi. kendin bilirsin yine de bi belirtin falan yok mu kızz olsa süper olacak...gebiş kalıp topiği terk etme haaaaa!!!!!!!!yada sen kal da terk etsen de olur:)

bu da benim gebiş olmayan ateş tablom...
http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Son düzenleme:

unıv. hasta. daha uygun oluo cnm ben 300 lra yaptırdım başkentte
gercı sımdı hepsı ozele gectı bulunurmu bılmıorum ama benım docent dr yapmıstı hıstereskopimi
kan pıhtılaşmöası ıcın de heparın kullanacaksın cnm

yani yaptır en azından kafan rahat olsun benimkinde her seferinde bişey çıktı yok myom yok yapışıklık bilmem ne... ama 2500 çokmuş yaa ofis histereskopisi mi yapacak yoksa müdahale de yapacak mı? benim ilkinde myom almak için yaptı onda doktora 1500-2000 gibi bişey verdim bir de hastaneye de 1500 verdim sonrakileri muayenehanesinde yaptı 1000 istedi..

vayyy valla ssn daha ateşlısın sekerım:))
o hiç bellı olmuo cnm allah bılır kıs olup olmadığını bende mınımum 27. gun oluorum guya tyarın regl gunum ama
ben 28.gun ateşim düşmezse test yapıcam regl olmazsam bıde:))) ayy evet bı kalsam
doğum gunu hedıyem olsa da gelse:)))9

vayyy valla ssn daha ateşlısın sekerım:))
o hiç bellı olmuo cnm allah bılır kıs olup olmadığını bende mınımum 27. gun oluorum guya tyarın regl gunum ama
ben 28.gun ateşim düşmezse test yapıcam regl olmazsam bıde:))) ayy evet bı kalsam
doğum gunu hedıyem olsa da gelse:)))9

hiiiii ayyy çok heyecanlıııııııı... hadi noluuuur nüffeeeen olmuş olsun bu sefeeeer.. senin bugün mü yarın mı kız doğumgünün?

ayy ben yeni gördüm haberleri .... bu ne yaaaa allah bu insanları nasıl yaratmış nasıl cezalandırıcak acaba...nasıl kıyılabilir hiç suçsuz zavallı insanlara
çok üzüldüm yaaa yine oturdum ağlıyorum. gözümün önüne 20-30 tane tabut geliyo dayanamıyorum....dün gece de rüyamda eşim bizim asker komşumuz var ona başınız sağolsun diyordu. sabah da eşime dedim dikkatli git gel böyle böyle rüya görüdm diye. komşuda saol iyi insandı diyodu. bende komutanı falan öldü sandım rüyamda. buna çıkcakmış demekki....
allahım lütfen aynı acıyı onlarada kat be kat yaşat.....

Son düzenleme:

vallahi kuzum hangisi yapılır bilmiyorum benim doktor prof zaten bana kendisi yapalım falan demedi tüp olumsuz olunca sadece genetik testler verdi çıkınca ona göre 2.tüpü yaparız dedi ama ben yaptırayım diyorum varsa da mudahale ediyomuş doktor ben olmadı bu ay işten çıkıyorum bidahaki ay başı gidip konuşayım yaparmı diye sorayım negatifi tekrar alıp yaptırmaktansa baştan yapılsın

onlara insan hatta hayvan bile demek büyük lutüf olur bence.onların nasıl mahluk oldukları belli değil.

senin bayağı uygunmuş olmazsa sskda araştıram bide bunu herşey paraya dayanıyor yaaa allahım bizide böyle sınıyor napalım inş.sonumuz güzel olur

hadii yaa ay kuzum bı işaretmı acaba
ama bek san dıcem eğer kapalı tupun sıvı sızdırısa rahımde toplanırsa
bebeğin yerleşmesınede engel oluo
bı konus bakalım cnm bı yaptır ıstersen
tüpte sıvı birikmesi görünmüyor o yüzden önerilmedi işte. sıvı tutunmayı engelliyor.

senin min.26 max 28 gün sürüyo o zaman hadi inşallah.

bu arada çıkmış devlet büyükleri allah rahmet eylesin diyor....... ohh oldu bitti maşallah....acayip uyuzum bugün sinirim gçmez artık 2-3 gün. elden hiç bişey gelmiyor ona dayanamıyorum.......

sorma kuzumm yaa ben bıde nerde yasıorum bılıoun
suan yardımcım var bılemıorumkı buda onlardanmı değilmi
cok uzuluorumm artık habelere bakamaz oldum..
onların yatacak yeri yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…