Tüp bebege başladımm cokkk heyecanlıyımm !!gelın beraber konusalımm🙏

Yagmur altan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
165
53
13
29
Merhaba arkadaslar 29 yas Sebepsız ınfertılıte amh 1.5 hormonlar normal 2 yıldır korunmasız ılıskıye ragmen hamıle kalamadım esımın de benımde hersey normal gozukuyor 2 asılama yaptık oda negatıf artık tup bebege baslama kararı aldık bugun adetımın ıkıncı gunu serap sımavlı hocama gıttım bazı kan testlerı yaptı muayene ettı ve ılacları yazdı aldım eczaneden ılaclar yırmı bın tuttu 2 kutu gonal f 5 kutu merıofert vıtamın ve bazı antıbıyotıkler verdı bugun baslıycam cok heyecanlıyım acaba kac yumurtam cıkar kac tanesı guzel embrıyo olur tedırgınım bu yoldan gecen herkesın cevaplarını beklıyorum bırbırımızı motıve edelım lutfen

Merhaba canım,
Yazdıklarını okurken heyecanını kalbimde hissettim. Benim de tanımım sebepsiz infertilite ama biz aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe başladık. Doktorum Cem Çelik. Bu süreçte bir histeroskopi, iki HSG, tonla hormon ve ilaç derken şimdi reglimi bekliyorum. Eğer her şey yolunda giderse, Temmuz’da transferim olacak inşallah

İlaç fiyatları gerçekten can sıkıyor ama senin de dediğin gibi en önemlisi moral… Güzel haberlerimizi birbirimize verme umuduyla

Merhaba, hayirlisi olsun insallah ilk denemede pozitif alirsiniz
Hikayemiz neredeyse ayni. Yas 29 sebepsiz infertilite 2 negatif asilama, ilk denemede pozitif alabildim cok sukur. Umarim sizin de oyle olur

Merhaba, hayirlisi olsun insallah ilk denemede pozitif alirsiniz
Hikayemiz neredeyse ayni. Yas 29 sebepsiz infertilite 2 negatif asilama, ilk denemede pozitif alabildim cok sukur. Umarim sizin de oyle olur
Ayy ınsallah bana umut oldunuz cok sevındım ınsallah saglıkla kucagınıza alın nerede tedavı oldunuz acaba ve kac yumurta toplandı kac embrıyonuz olustu bıraz yazarmısınız

İnsallah canım bu yolda ılerleyen herkesın Allah yardımcısı olsun hepımız kolaylıkla guzel sonuclara ulasalım ınsallah ben hısteroskopı olmadım hıc bılmıyorum rahım fılmı cekıldım ama bısey cıkmadı senın kac yumurtan toplandı kac tane embrıyon var ben bugun ıgnelere baslıyorum pazartesı kontrolum var korkuyorum bırazda yumurta kalıtesız falan olur dıye

Ayy ınsallah bana umut oldunuz cok sevındım ınsallah saglıkla kucagınıza alın nerede tedavı oldunuz acaba ve kac yumurta toplandı kac embrıyonuz olustu bıraz yazarmısınız
Sagolun
Ben universite hastanesinde raporlu sekilde tedavi gordum Kocaelide, 12 yumurtam toplandi, 7 embriyom olustu, 5. Gun 4ab kalite 1 adet transfer edildi

Hiç korkma kuzum, akışına bırak. Strese girdikçe süreç daha da zorlaşıyor. Benden 9 yumurta toplandı, 5’i donduruldu. Ama doktorum hep şunu söyledi: ‘Sayısı değil, kalitesi önemli.’ Bir de ekledi: ‘Ne olursa olsun tutma oranı %65. En kaliteli embriyo bile bazen tutmayabilir, kendini buna göre hazırla.’ O yüzden sayılara da, sonuca da çok takılma. Elimizden geleni yapıyoruz, gerisi nasip. Kendini üzme, her şey zamanla yoluna giriyor Güzel şeyler olacak, inan Biz elimizden geleni yapıyoruz, doktorlarımız da öyle. Gerisi Rabbim'e kalıyor. Rabbim'in dualarımızı kabul etmesi dileğiyle

Tebrik ederim. Heyecanını buradan hissedebiliyorum. Ben de inşallah reglımı bekliyorum 3 haftaya başlayacağım. Aslında geçen hafta başlayacaktım. Gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı doktor. Ovitrelleyi bulamayinca diğerini de almadım. Adetimin de son günüydü başlamak içime sinmedi. Herkes 2. 3. Regl günü gidiyor. Bende öyle yapıcam bu sefer. Daha çok var regl de günler geçmiyor gibi . Bir de benım amh ima hiç bakılmadı. Sperm hareketleri düşük diye aşılama tutmaz dedi doktor ve direkt tüp bebek başlayacağız. Amh değerimi neden bakmadı acaba. Aklımı kurcalıyor. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz olsun. Size çatlatma iğnesi olarak ne söyledi doktorunuz

Merhabalar,
AMH değerine bakılması şart değil mi acaba? Benim doktorum, tedaviye başlamadan önce birçok tahlil, HSG, sperm testi gibi testler istedi. Ama bence siz siz olun, kendi AMH değerinizi mutlaka baktırın. Tedavi planlamasında çok önemli oluyor.

Insallah başladıgınız zaman sızın ıcınde hersey cok guzel olur amh bakılmalı bencede doktor dırek onu soruyor cunku bana catlatma ıgnesı olarak ovıtrelle verdı evet bulması zor bu yuzden doktorumun anlasmalı oldugu eczane vardı benı oraya yonlendırdı orda benım ıcın ayıracaklar ıgneyı

Cok tatlsınız guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ınsallah transferınız cok guzel gecer bebegınız sıze tutunur dedıgınız gıbı bız elımızden gelenı yapalım gerısı nasıp

Burdan haberleselım olurmu benımde hersey yolunda gıderse buyuk ıhtımal temmuzda transferım olur sızınde olursa beraber surecı takıp ederız

Siz de çok tatlısınız!

Benim sürecim gerçekten zordu, oradan biliyorum. Babam rahatsızlandı, bol mobingli iş yerimden ayrılıyorum, yani biraz zorlu veda oluyor :) Önümüzdeki hafta son haftam. Antidepresan kullanıyorum, transfere kadar bırakmam gerekiyor falan :)

Ama şunu anladım ki, bu süreçte moral çok çok önemli. Bir noktadan sonra kendimi ön planda tutmam gerektiğini fark ettim ve istifamı verdim.

Hormonlar da çok fena, o yüzden bol bol ağlamaya ve hassas günlere hazır olun :) Eşimle biz çok gülüyoruz, ilk hormon aldığım zamanki halime :)

Umarım sizin bebeğinizde, benim bebeğimde tutunur. Bu süreçte gönlünden bebek isteyen, hak eden tüm anne-baba adaylarını Rabbim eli boş çevirmesin.

Amın amın en ıyısını yapıyorsunuz keske bende ıstıfa edebılsem bu sürecte sakin kafayla evde kendınıze yönelmek en ıyısı bırde iş stresı çekılmez oluyor gercekten. Ben aglamaya hormonlara razıyım yeterkı bebısım benımle olsun buraya bır gun ıkımızde pozıtıf test sonuclarımız atarız ınsallah Allahım ısteyen herkese nasıp etsınn

İnşallahh
Sıkıldığınızda, merak ettiğiniz bir şey olduğunda mesajda atabilirsiniz. Benim sürecimde biraz tecrübe sahibi oldum :) Nisan başında başladım ben tedaviye düşünün :) O yüzden süreç hakkında bilgiler mevcut bende :))

Tüp bebek tedavisi defalarca görmüş biri olarak size umut olmaya geldim. Tedavi ile 4 yaşında bir kızım ve suanda ikizlere hamileyim .Rabbim nasip etmeyeceği seyin hayalini kurdurmazmış .İnanıyorum sana da nasip edecek .Ne zaman istersen konuşabiliriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…