Tüp bebege başladımm cokkk heyecanlıyımm !!gelın beraber konusalımm🙏

Insallah guzel olur 13 yumurtadan ıllakı işe yarar cıkar dıye dusunuyorum sızde oyle dusunun umut hep var haber gelınce bızımlede paylasın

Daha yeni toplandı amh 1,4 benim. Henüz yolun ben de çok başındayım. İnşallah hepimizin 5. Güne giden sağlıklı embriyoları olur beklemedeyiz. :)

Daha yeni toplandı amh 1,4 benim. Henüz yolun ben de çok başındayım. İnşallah hepimizin 5. Güne giden sağlıklı embriyoları olur beklemedeyiz. :)
Merhaba Ben salı günü mardine seyhmusa hz.ziyarete gidecegim.oradaki incir bebek isteyen kişiler alıyormuş. İsterseniz sizin içinde alabilirim

Tamam canım mutluluklarımızı paylaşalım ailemden hiç kimse bilmiyor benimde eşimle böyle karar aldık tüp bebek diyince bebeğimizi hep o gözle bakıcaklar
Merhaba ben de bu fikirdeyim, şahit oldum 25 yaşına gelmiş birinden bahsediyorlarken ilk kurdukları cümle "tüp bebekmiş" oldu düşünün yani Daha transferim olmadı ama şimdiden bunları düşünüyorum işte mecburen

Benim de aynı 3 tüp bebeği yaptım sabah kan vericem inşallah tutmuştur zorlu bi süreç ama kafanı boşalt herşey umarım güzel ilerler ilkte altınyumurtayı bulursun mühim olan eş desteği çünkü en çok yıpranan sen oluyorsun burada herkes birbirine destek oluyor kafan attıkça gel yaz güzel bir platform

Tamam canım mutluluklarımızı paylaşalım ailemden hiç kimse bilmiyor benimde eşimle böyle karar aldık tüp bebek diyince bebeğimizi hep o gözle bakıcaklar
Aynen canım bızde soylemedık en ıyısı bu zaten ne kadar az stres o kadar
Evet cok tatlı ınsanlar var burda tanımadıgımız halde bırbırımıze gonulden dualar etmek cok gızrl bır hıs Allahım bu yolda olan herkese yardım etsın ınsallah bebegın senınledır sana sımsıkı tutunmustır bızede haber ver

Bosver ınsanlar hep konusur zaten sen transferıne odaklan ınsallah bebegın sana tutunur canım senın sorunun neydı pekı

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun
dilerim çıktığın bu yolda şans senden yana olur.Bu uzun ve yorucu bir yol olabiliyor bazılarımiz icin tedaviye başladım ilkinde kesin olacak diye şartlama kendini lütfen bu çok yıkıcı oluyor unutma bu aşama aşama ilerlediğimiz bir yol hatalardan yanlışlardan ders alarak ilerlemek gibi neyin olmadigini görerek neyin tamamlanmasi gerektigini öğrenerek ,gidilen bu yol hem fiziksel hem psikolojik olarak yorulacagimiz pes etmeden ilerlememiz gereken umutsuzluğa kapılmadan güçlü ve sağlam olmamız gereken bir yol ve yolun sonunda minik bir kalp dilerim kucağında olur

Yaa cokk tesekkur ederım Allah razı olsun guzel dıleklerınız ıcın buraya bunları yazmanız bıle benım ıcın cokk kıymetlı

Benim kaynımın oglu var iki tane onlarda tüp bebek gerçekten bitmiyor kaç yaşına gelirse gelsin ben çocuklarıma bu mobingi uygulamalarını istemiyorum

Merhaba bizim de sebepsiz infertiliteydi 3 yıla yakın hıc gebelık olmadı 1asılama da yapıldı yıne olmayınca tüp bebek yaptırdım bahcecıde ilk denemede gebelık oldu suan bır kızım var . İnsallah ilk denemde pozitif alırsınız her şey gönlünüzce olsun

Ayy ınsallah bana umut oluyorsunuz gercekten mutlu oluyorum okudukca sızın amh kactı kac yumurta toplandı acaba ve kac embrıyonuz olustu bıraz bahsedermısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…