bende de sıfır belirti nestle. yalnız suratımı sivilce basmak üzere. bende hiç olmaz. ilaçlar dokundu herhalde. jel göğüs ağrısı yapıyor mu bilen var mı kızlaaaaaaar
kizlar Hamile Kaldiniz Ya Bizim Sorularimiza Cevap Veren Yok. Saoluuun Saoluuuuuuuun
kizlar Hamile Kaldiniz Ya Bizim Sorularimiza Cevap Veren Yok. Saoluuun Saoluuuuuuuun
stresten Olmuştur Sivilcelerin, Jeli Bilmemde Estrojen Hapı Yada Bandı Falan Kullanıyosan Göğüslerde şişlik Ve Ağrı Yapabiliyo, Birde Tabi Rütun Adet Dönemleri Olduğu Için Tutsada Tutmasada Adet Belirtileri Yaşanabiliyo
kuzicim Saol Ya. Tuttumu Diye Değil Tutmadi Mi Diye Belirti Ariyorum Kendimde çoooook Stresliyim Gerçekten. Moralim Azaliyor Ve Tutmadiğini Düşünüyorum Nedense.
işte öyle düşünme canım benim, bekle azıcık görelim mevlam neyler, stres en büyük düşman bize biliyosun, tamam üzülmemek elde değil ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün, nezamandı senin test günün
çok inançlı bi insanım aslında ama gücümün azaldığı bi zaman sanırım şu an. benim test günüm pazartesi. 5 günüm var daha.
ben neredeyse eminim tutmadı. başka türlü hissedemiyorum. çok kötüyüm arkadaşlar.
ben neredeyse eminim tutmadı. başka türlü hissedemiyorum. çok kötüyüm arkadaşlar.
sürekli dua ediyorum, Allah biliyor neler hissettiğimi. 3 gün var teste. hiç belirti yok. belirti olmasa da hamile olabilirsin biliyorum ama bu da beni teselli etmiyor işte. ufacık bir sancı da olmaz mı be kardeşim, ne kasık ağrısı, ne adet sancısı koca bir HİÇ. üstüne sabah testte negatif çıkınca yıkıldım işte. tamam o test zaten uyduruktu, daha erkendi vs. yinede geçen hafta içim mutluydu, huzurluydu, çok inanıyordum. sonra ptesi ne olduysa oldu tam tersine döndü. kendimi kandırmak istemiyorum. yarın sabah kan testi yaptırıcam. ctesiye kadar komada olmaktansa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?