arkadaşlar hem yeni üyeyim-hem ilk tüp denemem...hamile olanları şimdiden kutluyorum..deneme aşamasında olan bizlere de allah nasip etsin diyorum...ben daha önce normal yolla 2 kez hamile kaldım ancak kürtaj oldum...2 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum..nedensiz inferlite anlayacağınız...ya da allahı küstürdüm..2 kez verdim almadın dedi sanırım...kısa protokol uygulandı bana..dün son puregon u oldum...bugünkü kontrolde 5-6 adet 18 mm-23 mm arası yumurta tespit edildi...akşam 22.00 de çatlatma iğnemi olacağım ve perşembe günü toplama yapılacak..burada okuduklarımdan sonra lokalden vazgeçtim..genel anesteziyle toplatacağım..bu arada geçirdiğim myom ameliyatı sebebiyle endometrium da problemim vardı..kalınlaşmıyordu..bugünkü ölçümlerde en kalın yeri 9.7 mm çıktı..umarım iyi bir değerdir..yumurtalarım az sayıda biliyorum..biraz moralim bozuk bu yüzden..ama desenize bize lazım olan 1 yumurta ve 1 adet sperm... bu 5-6 yumurta erken gelişti bende..6 günde bu boyuta ulaştılar...diğerleri yetişemedi...demekki çok aceleci bir bebişim olacak...bende kendi yolculuğumu burdan sizlerle paylaşacağım...kadıköy acıbadem hastanesinde yapılıyor işlemlerim..doktorum doç.cem demirel..aranızda acıbadem de tedavisi süren var mı?umarım herşey yolunda gider..32 yaşındayım ve geç kalmaktan çok korkuyorum...bir de sigara kullanıyorum...ve hala da bırakamadım..aranızda tedavi görürken sigara kullanan oldu mu?allah yardımcımız olsun...
7 haziran senin için en uğurlu ve mutlu gün olur inşallah....
sevgili nestle ben de 30 yaşındayım 12 yıldır 1 paket sigara içiyordum bırakmaksızın..tedaviye başlayınca azalttım azaltım derken günde 1-2 perşembe transferim olacak embriyolar transfer edilsin o bir iki de olmayacak..ben bursa acıbadem de tedavideyim..benim ilk denemem ve microm..
teşekkür ederim seybay bugün transferim oldu 3 emrio transfer ettiler.6 haziran cuma günü sonucu öğrenicez.Hayırlısı inşallah güzel haberler alırım.Bugünler nasıl geçer bilmiyorum.Allahım hepimize mutlu günler göstersin.Dua edin benim içinde.
ve çatlatma iğnesi olunmuştur..kısmet perşembe günkü toplamaya...arkadaşlar toplamadan sonra ne kadar dinlenmek lazım?birde şunu ye, bunu yeme/içme gibi önerisi ya da bilgisi olan var mı? toplamadan önce ve sonra kadın/erkeğin yapması gerekenleri bana bir yazarsanız çok memnun olurum...
Günaydın, bugün tedavinin 12. günü. dün akşam endometriyum 9 mm olmuştu, 8-9 tane de 15-16 mm yumurta var. bu akşam doktorum tekrar bakacak. inşallah gece de çatlatma iğnesini vururuz.
Biozard transferin hayırlı olsun, 12 günün keyifli geçer umarım, sonunda da iyi haberler verirsin bize. Sonra sıra seybay da, sonra da günışığı ve ben inşallah :hooray:
pelly1 teşekkür ederim dua et bizim için.seybay sanada ii şanslar.Umarım herşey yolunda gider.sonuçları peşpeşe alıcaz umarım hepimizinki hayırlısıyla pozitif olur.
ya bide bilen varsa bişey sorucam.Benim transferim dün oldu.Bugün iki kasığımın arasında bir ağrı var.daha doğrusu çekilme gibi.dün arada bir oluyordu ama bugün devamlı var.Bu normalmi acaba.
kızlar bişey sorucam tüp bebek raporunun geçerlilik süresi nedir
slm arkadaşlar bende tüp bebek yaptım benimde sonuç için 12 gün beklemem lazımdı ama dayanamayıp tarihinden 4 gün önce test yaptım çıktı. 4 gün sonra kan testimde de 1500 çıktı. doktor muhtemelen ikiz demişti.21 gün sonra ultrasona girdim gerçektende ikiz. şimdi 2.5 aylık hamileyim allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?