Tüp bebeğe başlıyorum bilgi

Maviyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
356
429
53
36
Merhaba bugün eşimin sperm sonucuna göre tüp bebek yapmaya karar verdik eşimde ileri hareket 0 morfoloji bozukmuş süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz 3 tane normal yolla hamile kaldım ama kürtaj oldum 😔 sonuçtan anlayanlar bakabilir mi neler yapabiliriz

Eklentiler

• IMG_1069.webp
    IMG_1069.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba bugün eşimin sperm sonucuna göre tüp bebek yapmaya karar verdik eşimde ileri hareket 0 morfoloji bozukmuş süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz 3 tane normal yolla hamile kaldım ama kürtaj oldum 😔 sonuçtan anlayanlar bakabilir mi neler yapabiliriz
Bi bilgim yok, üste çıksın diye yazıyorum, yardımcı olanlar olur umarım.

Kaç yıllık evlisiniz aceba

Aslında değerleri kötü değil eşinizin benim eşiminde hemen hemen böyleydi normal gebe kalabildim vitamin desteğiyle

Kendinizde amh ve rahim filmi çektirdikten sonra doktor araştırmasına başlayabilirsiniz öncelik testler bunlar regl 2. Günü karar verdiğiniz doktora giderek muayenelerle başlıyorsunuz sonrası iğne yumurta büyüme, yumurta toplama ve transfer olarak devam ediyor

Back
X