- 29 Temmuz 2024
- 930
- 318
- 18
Herkese merhaba evlendikten 3 ay sonra korunmayı bıraktık 2 yıllık evliyim pcosum amh değerim 12 eşimin morfoloji %1 ve ileri hız harekette de sıkıntı var genel olarak her ay regl oluyorum inositol takviye ekstra vitaminler eşimde aynı şekilde kullandık en son geçen ay hsg çekildim 3 ay boyunca yumurta takibi yaptık 1 kere fenada çatlatma iğnesi 2 kere klomen iğnesiz ama bu ay da yine olmadı hsg çekildiğim için umutluydum doktorum istersen tüp bebeğe de geçebiliriz ya da 2 kez daha ilaçla denemek istersen yumurta takibi yaparız dedi artık bebek bekleme konusunda sabrım zorlanıyor gibi çok üzülüyorum ve kafama takıyorum doğal yolla gebelik elde edebileceğime inancım kalmadı gibi bişey yaşım daha çok genç 23 yaşındayım bu da beni biraz duraksatıyor ama genç anne olmak istediğimi de çok iyi biliyorum maddi manevi bir bebeğe yetebileceğime inanıyorum Sorum şu sizce artık bedenimi ruhumu tüp bebeğe hazırlamak mı yoksa tekrar yumurta takibi mi bu konuda kararsızlık yaşıyorum ama olsaydı olurdu şimdiye kadar kafasındayım vücuduma boş yere ilaç almak istemiyorum bana fikir verir misiniz