Tüp bebeğe giden yol

Andelipp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
96
30
88
35
Merhaba,
Lise yıllarımda duzensizlesen adet döngülerim
Aşırı kanamalarım uzayan adet gunlerim
Gidilen doktorlar bisey yok deyip gönderilmeler düzenleyici ilaç ve hormonlu ilaç verilip gönderilmeler....
Derken evlendim âdetlerim bu seferde olmamaya başladı yada çok az olmaya( yine doktor süreçleri ) yine aynı senaryolar ve eşimle bebek düşünmeye başladık... 1.5yil denedik olmadı en sonunda Zeynep kamil hastanesinde infertiliteye gitmeye başladım bazı testler istendi hsg vs. Bu süreçte bazı problemlerim olduğunu öğrendim bugüne kadar hiçbir doktor ön görüp beni uyarmadı bile problemlerim ise şunlarmış
Sol tüp kapalı
Bikarnuat uterus (kalp şekli rahim)
Ve belkide beni en çok üzen amh testi diye bişey varmış doktorun şüphesi üzerine yaptırdım bende 0.68 değer
Bu sonucu görünce beni direk tüp bebeğe yönlendirdiler yumurta rezervlerim çok düşükmüş... Tüm duygularım birbirine karıştı .. Ama Allah buyuktur asla isyan etmiyorum sonucta burada ne mucizeler oluyor onlari okudukca mutlu oluyorum..Şimdilerde tüp bebek için gerekli evrakları hazırlamaya uğraşıyorum bakalım bu süreç benim için nasıl ilerleyecek...

Tedavi sureciniz hayirli olsun .Rabbim sifa versin .Ben de cok zor hamile kaldim .Ama yeter ki Rabbim ol desin .Tup bebegi dusunmeye basladigimiz zamanlarda Allah mucizemizi gonderdi .Umudunuzu hic yitirmeyin .Hep dua okuyun .Allah hayirli evlatlar nasip etsin burda bir arkadasimiz tup bebekle ikizlerini bekliyor .Belki problemi sizinkiyle ayni degil ama Allah yeter ki ol desin .Belki Beth18 Beth18 senin de eklemek istediğin seyler olur .

Afılim92 Allah razı olsun... Soyledikleriniz umut oluyor banada..
Allah büyüktür diyorum.
Sizin adınıza sevindim Darısı başıma

Afılim92 Allah razı olsun... Soyledikleriniz umut oluyor banada..
Allah büyüktür diyorum.
Sizin adınıza sevindim Darısı başıma
canim merhaba. Ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur. Ama ilki olmadi ikicisinde cok sukur oldu.benimde sag tupum tikaliydi ama rahim sekli duzgundu ve adetlerim duzenliydi yani şaşma olmuyordu. Esimde de sayi hiz ve morfoloji sorunlari vardi. Biz bunlarin hic birini tedavi ettirmeden agustos ayinda tup beebk yapyirdik kese olusumu oldu ancak bebek gelismedi dusuk yaptim. Sonra kaan aydos.a gittik esim icin o varikosel yok dna hasari yok saglikli beslenin dedi. Bi cok oneride bulundu. Istersen anlatirim. Birde ben esime evicap.la emodex.e baslatmistim. Kaan bey ikisinide kestirdi promen k verdi esim onu kullandi. Bu sure icinde esime ve kendime bir suru kürler saglikli besinler depolayip durdum. Birde ona gitmeden once iki dr.a gorunduk ikisi varikosel var ameliyat dedi. Biz yine tup bebk deneyelim olmazsa ameliyat oluruz dedik. Ocakta yine tup bebek yaptirdim. Cok sukur koyulan iki embriyo tuttu Allah.in izniyle. Allah sizlere de nasip etsin insallah

canim merhaba. Ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur. Ama ilki olmadi ikicisinde cok sukur oldu.benimde sag tupum tikaliydi ama rahim sekli duzgundu ve adetlerim duzenliydi yani şaşma olmuyordu. Esimde de sayi hiz ve morfoloji sorunlari vardi. Biz bunlarin hic birini tedavi ettirmeden agustos ayinda tup beebk yapyirdik kese olusumu oldu ancak bebek gelismedi dusuk yaptim. Sonra kaan aydos.a gittik esim icin o varikosel yok dna hasari yok saglikli beslenin dedi. Bi cok oneride bulundu. Istersen anlatirim. Birde ben esime evicap.la emodex.e baslatmistim. Kaan bey ikisinide kestirdi promen k verdi esim onu kullandi. Bu sure icinde esime ve kendime bir suru kürler saglikli besinler depolayip durdum. Birde ona gitmeden once iki dr.a gorunduk ikisi varikosel var ameliyat dedi. Biz yine tup bebk deneyelim olmazsa ameliyat oluruz dedik. Ocakta yine tup bebek yaptirdim. Cok sukur koyulan iki embriyo tuttu Allah.in izniyle. Allah sizlere de nasip etsin insallah

Amin cok saol canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sanada.
Biz de daha yolun cok başındayız Esimde problem yok benim aklima birde kalp sekli rahimim olmasi takiliyor ..Tup bebek yapilcak eger tutarsa dusuge neden olurmu diye doktorlar simdilik ameliyata gerek yok dedi..
Beslenme konusuna bende dikkat etmeye basladim. Dogal beslenmeye calisiyorum. Bugun birde corekotu yagi ve civanpercemi macunu aldim bakalim insalh yumurtalarima faydasi olur .. Seninde tavsiyelerin varsa paylasirmisin Allah yardimcimiz olsun

Amin cok saol canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sanada.
Biz de daha yolun cok başındayız Esimde problem yok benim aklima birde kalp sekli rahimim olmasi takiliyor ..Tup bebek yapilcak eger tutarsa dusuge neden olurmu diye doktorlar simdilik ameliyata gerek yok dedi..
Beslenme konusuna bende dikkat etmeye basladim. Dogal beslenmeye calisiyorum. Bugun birde corekotu yagi ve civanpercemi macunu aldim bakalim insalh yumurtalarima faydasi olur .. Seninde tavsiyelerin varsa paylasirmisin Allah yardimcimiz olsun
amin canim sagolasjn. Benim ilki tutmayinca dr.um omega3 almami onerdi. Bende her gun omega3 hapi kullandim. Markasi omepa Q10. Onun disinda bende problem olamdigi icin daha cok esime yogunlastim. Esime havuc suyu sıktim bende ictim ceviz kavrulmamis badem siyah cekirdekli uzum bol yesillik nohut bakliyat balik. Bunlardan tuketmeye calistik cogunlukla canim

Merhaba,
zaman zaman neler yaşadığımı ve yaptığımı anlatacağım 4gundur soğan suyuna başladım... aynı zamanda çörek otu yağı ve civanperçemi macunu aldım aktardan. Sabah ve gece onları kullanıyorum. Ilacsiz adet olmadigim için ve yumurta rezervmlern az olduğundan hem yumurtaya hem de adet olmaya yarasın diye ilaç yerine onları kullanıyorum.. Bakalım faydasını görecekmiyim.

Benim.hikayemde seninle ayniydi yurtta basladi bu sureclerim benimde amh 0.14 e kadar dusnustu ist bahcecide tup bebek yaptirdim ve 3. Denemede sukur hamileyim belki normal olmaz ama sukur caresi var yeterki sabri ve umutlar daim olsun Allah kolaylik versin

Benim.hikayemde seninle ayniydi yurtta basladi bu sureclerim benimde amh 0.14 e kadar dusnustu ist bahcecide tup bebek yaptirdim ve 3. Denemede sukur hamileyim belki normal olmaz ama sukur caresi var yeterki sabri ve umutlar daim olsun Allah kolaylik versin

Aminn arkadaşım gözün aydın Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Allah yardımcın olsun. Bu yolda hiç pes etmeden mücadele et ve en önemlisi İnan. İnşallah ilk denemede mucizen gerçekleşir ve güzel haberlerini alırız.
Ben şuan 4. Tüp bebek tedavisindeyim transfer oldum ve sonuç için gün sayıyorum. Her şey Allah’ tan. Umudunu kaybetme ve pozitif düşün nasip olacaktır inşallah anne olmak.

Allah yardımcın olsun. Bu yolda hiç pes etmeden mücadele et ve en önemlisi İnan. İnşallah ilk denemede mucizen gerçekleşir ve güzel haberlerini alırız.
Ben şuan 4. Tüp bebek tedavisindeyim transfer oldum ve sonuç için gün sayıyorum. Her şey Allah’ tan. Umudunu kaybetme ve pozitif düşün nasip olacaktır inşallah anne olmak.
Aminn! Allah razı olsun... o zaman senin de hayırlı haberlerini bekliyorum.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah anneliği

Merhabalar Arkadaşlar
Tüp bebek için Temmuz ayına gün verildi yani adet olunca gel dedi doktor. İlaçlarımı aldım dolapta saklıyorum... ilaçları görünce şok oldum zaten bir poşet ilaç... Allah başka dert vermesin napalım.
Bu ay adet olamadım yine söktürücü kullansam mi diye düşünüyorum. Yinede evde gebelik testi yaptım tabiki negatif.. bir yandan da temmuzda adet olamazsam tedavi başlamaz söktürücü kullansam acaba tüp bebek sürecini etkiler mi? Diye dusunuyorum. Doktora sorcam bakalım yarın .. benim durumumda olan varsa nasıl bi çözüm yolu buldu acaba ?

Merhaba,
Doktorun önerisiyle söktürücü kullanıp adet oldum ve 9 temmuzda tedavim başladı.. cuma günü kontrole gitcem yumurta takibi olacak.. Günlük gonalf ignelerimi yapiyorum
Doktor omega, folik, asit ve bebe aspirini al dedi 2 gündür de onları iciyorum. Bakalım Allahtan hayırlısı sabırla mücadeleye devam :KK52:

Merhaba,
Doktorun önerisiyle söktürücü kullanıp adet oldum ve 9 temmuzda tedavim başladı.. cuma günü kontrole gitcem yumurta takibi olacak.. Günlük gonalf ignelerimi yapiyorum
Doktor omega, folik, asit ve bebe aspirini al dedi 2 gündür de onları iciyorum. Bakalım Allahtan hayırlısı sabırla mücadeleye devam :KK52:
Konunu baştan sona okudum
İnşallah olumlu sonuç alır hamile kalırsın bunu yürekten diliyorum arkadaşım bende tüp bebek düşünüyorum önümüzde ki bir kaç ay içinde bu süreçte neler yapılıyor?Ben 3 aylık evliyim eşime test yapılmadı eski evliliğimde de çocuğum olmadı 1,5 yıl tedavi gördüm artık yıpranmak istemediğimden tüp bebek düşünüyorum doktorlar ne der bu duruma hiç bilmiyorum.

Konunu baştan sona okudum
İnşallah olumlu sonuç alır hamile kalırsın bunu yürekten diliyorum arkadaşım bende tüp bebek düşünüyorum önümüzde ki bir kaç ay içinde bu süreçte neler yapılıyor?Ben 3 aylık evliyim eşime test yapılmadı eski evliliğimde de çocuğum olmadı 1,5 yıl tedavi gördüm artık yıpranmak istemediğimden tüp bebek düşünüyorum doktorlar ne der bu duruma hiç bilmiyorum.

Çok saol iyi dileklerin için.. Ben devlet hastanesinde tedaviye başladığım için süreç biraz uzun sürdü.. Öncelikle senden smear testi rahim filmi kan sonucları vs isteniyor.. sorunun ne olduğunu bulacaklar sonra tüp bebeğe karar verilirse rapor falan çıkartıyorsun.. Daha sonra sana uygun iğneler ilaçlar veriliyor onları nasıl kullanacağını anlatıyorlar
Ben 8 gün göbekten ve bacaktan iğne oldum ve yumurta kontrolleri için sürekli hastaneye gittim istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi vurduruyorlar bu iğneden 36 saat sonrada yumurta toplama işlemi yapılıyor. Benim yarın yumurtalarım toplanacak.. Ve en geç 5 gün sonrada transfer yapılacak.. Süreç biraz meşakkatli ama Bebegimize kavuşmak için değer arkadaşım.. Ayrıca bu süreçte eşinden de test istenecek sorun ondaysa ona göre tedavinz olur.. Allah yardimcin olsun arkadaşım

Çok saol iyi dileklerin için.. Ben devlet hastanesinde tedaviye başladığım için süreç biraz uzun sürdü.. Öncelikle senden smear testi rahim filmi kan sonucları vs isteniyor.. sorunun ne olduğunu bulacaklar sonra tüp bebeğe karar verilirse rapor falan çıkartıyorsun.. Daha sonra sana uygun iğneler ilaçlar veriliyor onları nasıl kullanacağını anlatıyorlar
Ben 8 gün göbekten ve bacaktan iğne oldum ve yumurta kontrolleri için sürekli hastaneye gittim istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi vurduruyorlar bu iğneden 36 saat sonrada yumurta toplama işlemi yapılıyor. Benim yarın yumurtalarım toplanacak.. Ve en geç 5 gün sonrada transfer yapılacak.. Süreç biraz meşakkatli ama Bebegimize kavuşmak için değer arkadaşım.. Ayrıca bu süreçte eşinden de test istenecek sorun ondaysa ona göre tedavinz olur.. Allah yardimcin olsun arkadaşım
Özelde yapılırsa çok şey farkeder mi?

Back
X