Tüp bebeğe göre hafta hesaplama konusu kızlarrrr

sizin bi sorununuzmu siz sormussunuz bende yazdim cevap olarak kendi bildiginizi dusunuyosaniz soru sormayin ozaman doktora gittiginzide size doktor kac haftalik oldugunu herhalde kafasindan atarak soylucwk daha gider gitmez son adet tarihijiz diye soruyolar hayrwt bisey ya evet ayrica benim
16 haftalık anne adayı olarak gergınlık yok sekerım.. ınternette hazır formatlar bulunuyor onlara baktım..
inş dedıgınız gıbıdır dıyeyım kese goruncekmı endısem cok fazla ınş gorunur emın olurum. Saglıkla kucagınıza alın

16 haftalık anne adayı olarak gergınlık yok sekerım.. ınternette hazır formatlar bulunuyor onlara baktım..
inş dedıgınız gıbıdır dıyeyım kese goruncekmı endısem cok fazla ınş gorunur emın olurum. Saglıkla kucagınıza alın
doktora gittiginzide mutlaka yazin :) gerginlikmi ben gectim canim o günleri :)

Son adet tarihinize gore hesaplaniyor..tup bebek annesiyim 10 aylik kizim var..
Ikısındede sonucum 4+6 cıktı.aynı sonucu aldım tesekkur ederımm.
Hamılelıgınızın ilk haftalarında bel agrınız olmuşmuydu acaba ??

Adet tarıhı baz alınmıyor canım transfer tarıhı baz alınıyor . Tup bebek annelerı için en azından. Bende kese ve kalp atısı için heyecanlıyım ınş bır sorun yasanmazzz
transfer olduğun gün 15 günlük hamile sayılıyor bana doktorum öyle demişti

Hamılelıgınızın ilk haftalarında bel agrınız olmuşmuydu acaba ??[/
benim dün 15.günümdü akşam belim çok ağrıdı, işten eve gidip uzandım hemen, belimin altına yastık koydum hatta, çok şükür sabah kalktım daha iyiyim, biraz var ama

Hubannn Hubannn benim dün 15.günümdü akşam belim çok ağrıdı, işten eve gidip uzandım hemen, belimin altına yastık koydum hatta, çok şükür sabah kalktım daha iyiyim, biraz var ama

Hamılelıgınızın ilk haftalarında bel agrınız olmuşmuydu acaba ??
Ilk baslarda cok olmuyordu ayakta kaldigim zamanlarda oluyordu sadece.bebek buyudukce agirlastikca bel agrisi daha da artiyor bugunlerini iyi degerlendir bence keyfini cikarmaya bak.rabbim saglikla kucagini almayi nasip etsin ins.

Ilk baslarda cok olmuyordu ayakta kaldigim zamanlarda oluyordu sadece.bebek buyudukce agirlastikca bel agrisi daha da artiyor bugunlerini iyi degerlendir bence keyfini cikarmaya bak.rabbim saglikla kucagini almayi nasip etsin ins.
Amin cok tesekkur ederım .. ınsan tedirgin oluyor

Hubannn Hubannn benim dün 15.günümdü akşam belim çok ağrıdı, işten eve gidip uzandım hemen, belimin altına yastık koydum hatta, çok şükür sabah kalktım daha iyiyim, biraz var ama
Bende bugun ızın aldım baya agrım vardı

Bende 29 haftalık tüp bebek hamilesiyim banada hiç transfer tarihimi sormadılar.. aslında çokta önemli deil zaten hemen hemen aynı tarihe denk geliyor.. bebek 29 haftalıkken 3 gün önde gidebiliyor.. normal gebeliklerdede döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyor ki doktor belki 2 gün önce oldu ama adet tarihini giriyor cihaza prosedure göre ona göre gebelik haftası 4 hafta oluyor.. ama açıklıyor doktor bebek bi hafta geriden geliyor geç döllenmiş olabilir diyor...ama kesin bilemezler bunu bizimkinde kesin biliniyor ama önemli değil işte onlar için o tarih..

Bu arada benimde 2 ve 3. ayımda adet ağrısı gibi bel ağrım olmuştu korkmuştum biraz sğrekli yatmıştım... sonra 10. haftamda kahve leke oldu panikledik ama sonra bidaha hiç olmadı.. transfer sonrası 9. gündede çok açık pembe akıntım olmuştu doktor yerleşme kanaması demişti.. bende 5 haftadan sonra inanılmaz bulantı başladı 4 ay hiçbişey yiyemedim ve işten 3 ay rapor aldım yatağın yanında kova duruyordu ben sürekli kusuyordum günde iki kez serum yaptırıyordum.. benim kızım biraz zilli...:nazar::nazar:

Bu arada benimde 2 ve 3. ayımda adet ağrısı gibi bel ağrım olmuştu korkmuştum biraz sğrekli yatmıştım... sonra 10. haftamda kahve leke oldu panikledik ama sonra bidaha hiç olmadı.. transfer sonrası 9. gündede çok açık pembe akıntım olmuştu doktor yerleşme kanaması demişti.. bende 5 haftadan sonra inanılmaz bulantı başladı 4 ay hiçbişey yiyemedim ve işten 3 ay rapor aldım yatağın yanında kova duruyordu ben sürekli kusuyordum günde iki kez serum yaptırıyordum.. benim kızım biraz zilli...:nazar::nazar:
şimdi yazını okudum da bende aynı senin gibiyim daha çok yeni ama bu bulantı beni öldürdü ne bir şey yiyorum yataktan bile kalkamıyorum bir tavsiyen var mı sen neler yaptın

Hubannn Hubannn Minemacar Minemacar çok şükür transferimiz tuttu hamileyiz deyin kızlar yaaa

gunu gelince 1 dk içeride tutamazsınız zaten ,

allah ikinizide saglıkda dogurtsun inşallah , bizede dua edin lütfen

şimdi yazını okudum da bende aynı senin gibiyim daha çok yeni ama bu bulantı beni öldürdü ne bir şey yiyorum yataktan bile kalkamıyorum bir tavsiyen var mı sen neler yaptın
Kacıncı haftadasın bulantılar ne zaman basladı tam olarakk

transfer olduğun gün 15 günlük hamile sayılıyor bana doktorum öyle demişti
Evet bana da aynisi dendi.Cunku spermin dol yolu icinde gidip yumurtayi bulmasi sonra rahme yol almalari ve girmeleri iki hafta icinde oluyormus.Tup bebekte bu iki haftalik sureyi tek gunde hallediyorlarmis.Hamile miyim diye sormayacakmisiz.Transfer gunu zaten hamile oluyormusuz.Sadece tutunma olup olmayacagi 12 gunde belli oluyormus.

Bulantilar icin bugun tv de diyetisyen iki kup seker buyuklugunde zencefili soydu,ustune cop tarcin koydu.kaynamis suda 5dk dinlendirdi.hamilelerde bulantiya birebirdir ve zencefil bagisikligi da kuvvetlendirir dedi.

Back
X