Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim azosperm hastasıydı, tedavi ile sperm çıkışları oldu. Adetimin ikinci günü doktorumuz çağırdı bundan sonra ne gibi işlemler olacak tecrübeli anne ve anne adaylarını yoruma beklerim
İnşallah hayırlısı olur Bende yeni basladim sayılır yumurtalar toplandı embriyo olmuşlarda hastalanmiyi bekliyorum ben gittimde iğneye başladık iğne kullandım 4 gün sonra kontrrole gittim yumurtalara bakıldı bı iki gün daha devam ettim sonra çatlama iğnesi yaptım 1 gün sonra da yumurta toplama işlemi oldu şu anlık bekliyorum adet olmayı
İnşallah hayırlısı olur Bende yeni basladim sayılır yumurtalar toplandı embriyo olmuşlarda hastalanmiyi bekliyorum ben gittimde iğneye başladık iğne kullandım 4 gün sonra kontrrole gittim yumurtalara bakıldı bı iki gün daha devam ettim sonra çatlama iğnesi yaptım 1 gün sonra da yumurta toplama işlemi oldu şu anlık bekliyorum adet olmayı
Rahim dinlenmesi için bide yumurta toplandıktan sonra iki kere adet olunuyormus biri yumurta toplandıktan 4 veya 12 gün sonra bide kendi normal adet olunuyorms
Sorun değil bende çoğu şeyi başladıktan sonra öğrendim Allahım sadece şu girdiğimiz yoldan utandirmsn hayırlısını nasip etsin biraz yorucu ama değer birşey
Sorun değil bende çoğu şeyi başladıktan sonra öğrendim Allahım sadece şu girdiğimiz yoldan utandirmsn hayırlısını nasip etsin biraz yorucu ama değer birşey
Amin inşallah tüm bu yolda devam edenlere rabbim sağlıcakla güzel haberler verir inşallah
Ama rahim dinlendirme herkes de olan birşey mi acaba kişiden kişiye değişiyor mu iğneler yumurta ve sperm birleşmesi çatlama ve transferden ibaret değil mi