Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayıs ayında başladımBen tüp bebeğe yeni başladım. Allah'ın izniyle arkadaşlar. Ama bilgilerinize ihtiyacım var. Ne zaman başladığınızi ve sonuçlarınıizi yaşınızı yazabilirmisiniz.
Insallah canim. Hayirli sonuclar alirsinİns canım. Hayırlısıyla ins. Bende yeni başladım iğne tedavisindeyim şuanda.ins olumlu olur. Hayırlısı olur inşallah.
Çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına sağlıklı bı şekilde al ins. Doktorunuz kimdi pekiMayıs ayında başladım
uzun protokol oldu
eylül 30 da şükür ki pozitif sonucu aldık.
darııs basınıza olsun.
bursa jimer hastanesinde yaptırdımÇok sevindim. Hayırlısıyla kucağına sağlıklı bı şekilde al ins. Doktorunuz kimdi peki
Merhaba canımMerhaba ben tüp bebeğe başlamak üzereyim doktorum Acıbadem Bülent traşı önerdi bilgisi olanlar gidenler varsa yazabilir mi olumlu yorum kadar olumsuz yorumlarda var ve bu beni korkutuyor amh değerim çok düşük daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim. Sorun etmem tabi ki inşallah bende anne olurum sizin hastalığınız neydi tam olarakMerhaba canım
Bülent beyle olan tedavim sonucunda şimdi kızıma hamileyim şükürler olsunOlumlu olduğu için değil genel anlamda ben memnun kaldım. Bülent beyi ilk muayenede bide transferde görüyosun bunu sorun etmezsen bi problem yaşayacağını sanmıyorum.
O doktor çok iyi bi doktordu evlenmeden önce gitmiştim çok motive etmişti beni evli olmadığım için biley yapamamıştır tabi. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba arkadaşlar, benimde aralık sonu transferim yapıldı bu 2, transferimdi şükür şuan sonucum pozitif. Benim doktorum pembemavi Nevin Özsaraç, ben memnunum tavsiye ederim.
İnşallah hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin duaların açamayacağı kapı yoktur demek ki bizim de bebeklerimiz için biraz çaba göstermemiz gerekiyormuş