Tüp bebeğe yeni başlayanlar yada yaptırmış olup sonucunuz nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brc48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brc48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
76
79
3
30
Ben tüp bebeğe yeni başladım. Allah'ın izniyle arkadaşlar. Ama bilgilerinize ihtiyacım var. Ne zaman başladığınızi ve sonuçlarınıizi yaşınızı yazabilirmisiniz.

Merhaba canim daha baslamadim bu ay adetimle baslicam insallah bende. Grip olmazsam tabiii. 26 yasindayim dogal yolla olan cocugum var 7 yasinda. 4 bucuk sene sprilla korunduk 2. Hemen olur sandim ama olmadi ilk sene doktora gidip geldi hcg cekildi laporoskopi oldum derken sorun cikmadi esimde de yok sorun. Son 1 senedir de biraktik kendi haline yine olmadi. Artik tup bebek deneyelim dedik.

İns canım. Hayırlısıyla ins. Bende yeni başladım iğne tedavisindeyim şuanda.ins olumlu olur. Hayırlısı olur inşallah.

Ben tüp bebeğe yeni başladım. Allah'ın izniyle arkadaşlar. Ama bilgilerinize ihtiyacım var. Ne zaman başladığınızi ve sonuçlarınıizi yaşınızı yazabilirmisiniz.
Mayıs ayında başladım
uzun protokol oldu
eylül 30 da şükür ki pozitif sonucu aldık.

darııs basınıza olsun.

Merhaba ben tüp bebeğe başlamak üzereyim doktorum Acıbadem Bülent traşı önerdi bilgisi olanlar gidenler varsa yazabilir mi olumlu yorum kadar olumsuz yorumlarda var ve bu beni korkutuyor amh değerim çok düşük daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum

Merhaba ben tüp bebeğe başlamak üzereyim doktorum Acıbadem Bülent traşı önerdi bilgisi olanlar gidenler varsa yazabilir mi olumlu yorum kadar olumsuz yorumlarda var ve bu beni korkutuyor amh değerim çok düşük daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
Merhaba canım
Bülent beyle olan tedavim sonucunda şimdi kızıma hamileyim şükürler olsun :dua: Olumlu olduğu için değil genel anlamda ben memnun kaldım. Bülent beyi ilk muayenede bide transferde görüyosun bunu sorun etmezsen bi problem yaşayacağını sanmıyorum.

Merhaba canım
Bülent beyle olan tedavim sonucunda şimdi kızıma hamileyim şükürler olsun :dua: Olumlu olduğu için değil genel anlamda ben memnun kaldım. Bülent beyi ilk muayenede bide transferde görüyosun bunu sorun etmezsen bi problem yaşayacağını sanmıyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim. Sorun etmem tabi ki inşallah bende anne olurum sizin hastalığınız neydi tam olarak

6 ay önce acıbadem bursa şahin zeteroglu..
Tüp bebek tedavisi malesef negatif ile sonuçlandı ...
6 embriyo oluştu .. 1 tane transfer yapıldı.
Tutmadı..
2 dondurulmuş 5.Gün embriyomuz var..
O kadar umitliydimki.. negatif i öğrendiğimde bütün vücudumu hissetmedim o kadar acıdıki canım ..
Eşim beni ertesi gün Piskologa götürdü...
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. .

İnşallah hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin duaların açamayacağı kapı yoktur demek ki bizim de bebeklerimiz için biraz çaba göstermemiz gerekiyormuş

Bugün doktor beyle görüştüm ilk olarak prp yöntemi uygulanacak çok heyecanlıyım inşallah işe yarar :KK49:

Merhaba arkadaşlar, benimde aralık sonu transferim yapıldı bu 2, transferimdi şükür şuan sonucum pozitif. Benim doktorum pembemavi Nevin Özsaraç, ben memnunum tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar, benimde aralık sonu transferim yapıldı bu 2, transferimdi şükür şuan sonucum pozitif. Benim doktorum pembemavi Nevin Özsaraç, ben memnunum tavsiye ederim.
O doktor çok iyi bi doktordu evlenmeden önce gitmiştim çok motive etmişti beni evli olmadığım için biley yapamamıştır tabi. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar:

İnşallah hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin duaların açamayacağı kapı yoktur demek ki bizim de bebeklerimiz için biraz çaba göstermemiz gerekiyormuş

Tabiki öyle arkadaşlar
Benimde ikinci seferde tuttu elhamdülillah. Nazlı bebek olacaklar belli :) şimdiden yoruyorlar annelerini :)) pes etmeyin sakin Allah nasip edecek insallah inann ve dua edin

Back
X