Tüp bebeği ne zaman denemeliyim?

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Doktor bey ben 27 yaşındayım eşim 35. 21 aydır bebek sahibi olamıyorum sadece 1 kere kimyasal gebelik oldu. Bütün hormon tahlillerim normal sadece tsh biraz yüksekti ama ilaç kullanıyorum o da 7 aydır normal değerinde. Rahim filmim iyi çıktı. Eşimin sperm tahlili gayet iyi çıktı sadece sıvılaşma süresi 1 saatti onun için de balgam söktürücü bir ilaç kullanıyor. Pek çok kez yumurta takibi yapıldı, 2 ay gonal f kullandim, 1 aşılama yapıldı. 2 ay klomen kullandım. Inofolic combi, coraspirin, estrofem bu ilaçları da denedim. Her seferinde yumurtam büyüyor, kendiliğinden çatlıyor, ilişki oluyor, rahim yeterli kalınlaşıyor ama sonuç hep negatif. Hatta klomen ve gonal f kullandığım zamanlarda bir den fazla yumurtam olup erkenden çatladı hep.

Gözden kaçan başka bir problemimiz olabilir mi? Artık ne yapmalıyım? Sizce ne zaman tüp bebek denemeliyim?

Son düzenleme:
size en son yapılan hormon tahlillerimi göstereyim. Aralık ayında yapılmıştı.Etki eder mi bilmiyorum ama kimyasal gebeliğin hemen ardından kanamanın 3. günü bakıldı beta hcg 0.1 olmuştu zaten o yüzden doktor normal adet olarak kabul etmişti

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-02-05-17-12-54-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 83
Merhabalar : çiftlerde görünür bir problem tesbıt edılememesı durumu acıklanamayan infertılıte( kısırlık) olarak adlandırılır. Bu durumda izlenmesi gereken yol yumurtlatma ve / veya aşılama ; bu tedavıler ıle gebelık olusmaması durumunda( size bu tedavıler uygulanmıs) tüp bebek tedavısı uygulanmakta.Bu öyküye göre yolunuz tüp bebek tedavısı olarak gözukmekte. Tüp bebekte tedavısinde dogru merkez secımı, laboratuvar kalıtesı , hekım deneyımı oldukca onem arzeder.Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…