- 16 Kasım 2022
- 172
- 15
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Merhaba kaç amh yle tüp bebek yaptırdınız ve sonuç aldınız acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala ben amh bilmiyorum canım ama benım tuttu polikistik över vardı bendeMerhaba kaç amh yle tüp bebek yaptırdınız ve sonuç aldınız acaba ?
0.96Merhaba kaç amh yle tüp bebek yaptırdınız ve sonuç aldınız acaba ?
1,5 yaş 41Merhaba kaç amh yle tüp bebek yaptırdınız ve sonuç aldınız acaba ?
0.94 dü.Merhaba kaç amh yle tüp bebek yaptırdınız ve sonuç aldınız acaba ?
Yaşınız kaçtı ?0.94 dü.
31Yaşınız kaçtı ?
0.719 nasıl amh
Yaşın kaç canım bir de adet günü yumurta sayısına bakıldı mı0.719 nasıl amh![]()
Bakıldı aslında 5 6 filan dedi , 34Yaşın kaç canım bir de adet günü yumurta sayısına bakıldı mı
Tamam endişe etme canım 7 tane benim görüldü yumurta büyütme işlemine başlamadan adetin 2.günü 5 yumurta saydı sonra ilaçlara başladık ilk kontrolde 4 ü büyümüş dedi 2.kontrolde 7 tane büyümüş gördük. Yumurta toplama da 5 i toplandı 4 ü döllendiBakıldı aslında 5 6 filan dedi , 34
Ama tüp bebek denemişsiniz sizTamam endişe etme canım 7 tane benim görüldü yumurta büyütme işlemine başlamadan adetin 2.günü 5 yumurta saydı sonra ilaçlara başladık ilk kontrolde 4 ü büyümüş dedi 2.kontrolde 7 tane büyümüş gördük. Yumurta toplama da 5 i toplandı 4 ü döllendi. Sayıya takılma çok olmasının kalitesi yoksa bir önemi yok
Tüp bebek başlığı altında görünce tüp bebek sandım ama bu sayı yumurta ile normal gebelikte imkansız değil kiAma tüp bebek denemişsiniz siz![]()