• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebeğin diğer bebeklerden ne farklılıkları var?

SEVGİLİ ZE_NANN sANKİ yaşadıklarımı anlattın.canım tüp bebeği bilmeyen hatta bu yola başlayıp dogal yoldan hamile kalanlar bile sanki allahtan ödül almış gibi ''gerek kalmadan allah verdi!bekleyin!.inş hiç tedavi olmadan hamile kalırım!falan diyorlar.''az biraz yaşayanlar bile anlamaz çünkü allah onlara verdi ki sağlıklı olsun tüm bebişler inş.o yüzden bu cahil insanlara anlatamazsın.anlatsan bile arkandan yine yorum yaparlar.sanki biz isteyerek geçiyoruz bu tedavileri,o iğneleri acı çekmek için vuruyoruz sanki.BOŞA KONUŞMAK KOLAY.
o yüzden ben 5.yılımda anladım ki bırak konuşan konuşsun.susunca daha sinir oluyorlar.küçümseyici bakışlardan kaçmak için artık bende onları küçümsüyorum kaldı ki hiç biri çocuğuna ne eğitim nede ahlak tam olarak vermiyor.
hatta şunun da FARKINA VARDIM ;EŞLERİYLE
BİLE BİZİM GİBİ AŞKI TAM YAŞAMIYORLAR.Bence bu yüzden kendilerini çocuklarıyla gizliyorlar.......
ayrıca tüp bebek yada ICSI de elli kollu insan yavruları.ne saçma bi soru bu ya?????

evet küçümseyici bakışlar üzülme senınde olur demeler ,üzüntülü bakışlar ,ne duruyosun be yapsana bi bebek , amannn olmuyomu yoksa olmuyosa koydur bi tüpbebek demeler sıkıldım artık insanlar cahil artık yapcak tek şey laf yapıştırmak ..
onlar nasıl sana bana soru sorup deşarj oluyor bizde onlara laf yapıştırıp Deşarj olcaz :roflol:
bırak dediğin gibi onlar bizim eşlerimizle yaşadığımız Aşka Zaten hayranlar ..
allah bu sıkıntılarla eşlerimizle aramızda olan sevgi ve aşkı daha çok perçinleştiriyor coksekeriremsu

Banada kadının biri dediki" kızzz ne bekliyon senin akranların büyüttü sen daha neyi betkliyon dedi"
ay bir zoruma gitti sormayın.
salak karı ya yıllardan beri olmuyo demekki bişey varda olmuyo ne soruyon.soruyonda öylemi sorulur. bir insana. bende dedimki kadına ASOLİSTLER ENSON GELİR BEKLİYECENİZ dedim.
tüp bebek değince insanlar tüplü müplü bişey taktırıyolar sanıyo,hatta başkasının spermini bile kulanılıyo sanılıyo. öyle olurmu ya. bu kadar cahil insanlar var ya.

aa süper demişin "Assolistler En son Gelir beklicenız " tuttum bu sozu azına sağlık bacımmmmmmmmmm :lepi: süpersin

AFFERİN KIZ GÜLÇİÇEK bende öle dicem artık.ama bunada bişey bulur o cahiller.
bide şu var beni üzenlerin nerdeyse hepsi evlendikleri gibi hamile kaldılar.
bende bunu anlayamıyorum.............................

kızım tüp bebk ve 6 yaşında , yaşıtlarından oldukça zeki, kim görse fark ediyor,
7 yıl önce başkent hastanesi dr una ilk gittiğimizde dr bize şöyle söylemişti" siz kısır birisiniz (eşime)sperm sayınız düşük yarın erkek çocuğunuz olduğunda o da sizin gibi kısır olacak, neden kısır bir çocuk istiyorsunuz"
dr dan çıktıktan sonra ben de eşim de çok ağladık, çok üzüldük,
dangalak dr Allah bildiği gibi yapsın,
şimdi hala Ankarada tüp bebek merkezi sorumlusu imiş,
sonra Hacettepeye başka bir dr. gittik, Hakan beye
bunları anlattık, böyle kesin bir verinin olmadığını söyleyerek bizi sakinleştirdi
ve ilk deneme de kızım oldu,
şimdi ikinci çocuk için uğraştık 5. deneme de yine hamileyim Allahım izni ile

Ama arkadaşlar yıllar sonra şunu farkettim,
kimseye tüp bebek yaptırdığını söylemeyeceksin,
hiç ummadığın zaman da hiç ummadığın insanlardan,
beklenmedik sözler duyuyorsunuz,
örnek mi kayınvalideye bile ,şimdi ki bebişin tüp bebek olmadığını söyleyeceğiz
bu sözümü hafife almayın,
yoksa sizi hafife alıveriyorlar

o dr.sinir oldum ya benimkide tüp bebek ve erkek olacak .
ne alakası var ya babadan çocuğa sperm mi geçiyo..
ayrıca hafife alınacak bişey varsa kilolarımı alsındar taışyamazlar hehe:dance:
hiç umrumdada değil bilmeleri. nasıl rahatsızlandığımızda dr. gidiyosak bi bir hastalık gibi dr. gidip tedavi görüyoruz. hiç kimsede umrumda değil benim
ben yaşamama hayatıma ve Allah nasip ederse 4 ay sonra kucağıma verecekleri bebeğime bakarım.....

hadi tüplerimizi açmak için kür ver
eşimin sperm morfolojisini düzeltmek için benim rahmimin eğriliğini düzeltmek için
prolaktinimi düşürmek için polikistik overimi yok etmek için
en başta şu stresimi atmam için bi kür ver bana

yok değilmi ben 3 sene eşimin sperm değerini yükseltmek için 3 sene keçi boynuzu suyu içirdim ama sadece 10 milyon kadar çıktı gerisi aynı
bizim burda yapacağımız iki şey var biri güvenilir bir tıp hekimine başvurmak ikincisi tevekkül etmek
başka çaresi yok arkadaşım

arkadaşım ben sana soruyorum şimdi tüp bebek yaptırmayıp ne yapalım nasıl normal yolla olacak böyle bir konu açtığına göre bunun çaresinide bulmuşsundur bekliyoruz hepimiz.

arkadaşım ben sana soruyorum şimdi tüp bebek yaptırmayıp ne yapalım nasıl normal yolla olacak böyle bir konu açtığına göre bunun çaresinide bulmuşsundur bekliyoruz hepimiz.

eminem ben çıkıyorum doktorum beni bekliyor ee tüp tedavisindeyim:3:

Evet hanımlar ,konu içeriğinden,çok farklı boyutlara gelmiş,
birçoğunuz sitemizde din içerikli konu ve mesajların yasak olduğunu biliyor,
sizlerden ricam bu tarz konu veya mesajlara cevap yazmadan bizlere bildirmeniz,
bu konu burada kapanmıştır..
şimdi lütfen konuyla ilgili paylaşımlara devam edin,
Allah anne olmak isteyen herkese bu mutkluluğu yaşatsın inşallah,
bu kadar zorluk yaşayan siz arkadaşlarım,inşallah en kısa zamanda
güzel haberlerinizi duyarız...
sevgiler...

Back
X