E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gulcicek61_67
SEVGİLİ ZE_NANN sANKİ yaşadıklarımı anlattın.canım tüp bebeği bilmeyen hatta bu yola başlayıp dogal yoldan hamile kalanlar bile sanki allahtan ödül almış gibi ''gerek kalmadan allah verdi!bekleyin!.inş hiç tedavi olmadan hamile kalırım!falan diyorlar.''az biraz yaşayanlar bile anlamaz çünkü allah onlara verdi ki sağlıklı olsun tüm bebişler inş.o yüzden bu cahil insanlara anlatamazsın.anlatsan bile arkandan yine yorum yaparlar.sanki biz isteyerek geçiyoruz bu tedavileri,o iğneleri acı çekmek için vuruyoruz sanki.BOŞA KONUŞMAK KOLAY.
o yüzden ben 5.yılımda anladım ki bırak konuşan konuşsun.susunca daha sinir oluyorlar.küçümseyici bakışlardan kaçmak için artık bende onları küçümsüyorum kaldı ki hiç biri çocuğuna ne eğitim nede ahlak tam olarak vermiyor.
hatta şunun da FARKINA VARDIM ;EŞLERİYLE
BİLE BİZİM GİBİ AŞKI TAM YAŞAMIYORLAR.Bence bu yüzden kendilerini çocuklarıyla gizliyorlar.......
ayrıca tüp bebek yada ICSI de elli kollu insan yavruları.ne saçma bi soru bu ya?????
evet küçümseyici bakışlar üzülme senınde olur demeler ,üzüntülü bakışlar ,ne duruyosun be yapsana bi bebek , amannn olmuyomu yoksa olmuyosa koydur bi tüpbebek demeler sıkıldım artık insanlar cahil artık yapcak tek şey laf yapıştırmak ..
onlar nasıl sana bana soru sorup deşarj oluyor bizde onlara laf yapıştırıp Deşarj olcaz :roflol:
bırak dediğin gibi onlar bizim eşlerimizle yaşadığımız Aşka Zaten hayranlar ..
allah bu sıkıntılarla eşlerimizle aramızda olan sevgi ve aşkı daha çok perçinleştiriyor coksekeriremsu
Banada kadının biri dediki" kızzz ne bekliyon senin akranların büyüttü sen daha neyi betkliyon dedi"
ay bir zoruma gitti sormayın.
salak karı ya yıllardan beri olmuyo demekki bişey varda olmuyo ne soruyon.soruyonda öylemi sorulur. bir insana. bende dedimki kadına ASOLİSTLER ENSON GELİR BEKLİYECENİZ dedim.
tüp bebek değince insanlar tüplü müplü bişey taktırıyolar sanıyo,hatta başkasının spermini bile kulanılıyo sanılıyo. öyle olurmu ya. bu kadar cahil insanlar var ya.
aa süper demişin "Assolistler En son Gelir beklicenız " tuttum bu sozu azına sağlık bacımmmmmmmmmm :lepi: süpersin