- 21 Kasım 2025
- 10
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi gamze kuskon
-
Hiç yapamıyorum bunu artık eskiden öyledim zaman benden çaldı bunuBen ekstra bir şey yapmadım. Sadece zihnimi boş tuttum. Kafama takmadım. Bunu laf olsun diye demiyorum. Gerçekten takmadım. Akışa bıraktım her şeyi. Beslenmemi hiç değiştirmedim açıkçası. Bu konudaki en önemli şeyin psikolojik olarak biraz rahat olmak olduğunu düşünüyorum
rutin yaşantımı hiç değiştirmedim, yürüdümde, uzandımda, duşta aldım, beslenmem zaten sağlıklıydı ekstra bir şey eklemedim, normal gebelik gibi düşündüm, sonuçta doğal yolla olsaydı anlamadan yaşantımıza devam edecektik, hatta yanlışlıkla 2 kg gibi ağırlıkta kaldırmıştım, çok şükür hiç bir şey olmadı, önemli olan stres yapmayın kafanızı yormayın çok düşünmeyinTüp bebek yaptıranlar tutunabilmesi için nelere dikkat ettiler nasıl beslendiler ya da sürecin içinde olup duyduğunuz bir şey var mı? 4 yıldır çocuk istiyoruz artık ne takatim ne gücüm kaldı çok yoruldum
Sizin adınıza çok sevindimrutin yaşantımı hiç değiştirmedim, yürüdümde, uzandımda, duşta aldım, beslenmem zaten sağlıklıydı ekstra bir şey eklemedim, normal gebelik gibi düşündüm, sonuçta doğal yolla olsaydı anlamadan yaşantımıza devam edecektik, hatta yanlışlıkla 2 kg gibi ağırlıkta kaldırmıştım, çok şükür hiç bir şey olmadı, önemli olan stres yapmayın kafanızı yormayın çok düşünmeyin
İnşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınız gerçekten rahat olunHiç yapamıyorum bunu artık eskiden öyledim zaman benden çaldı bunusenin adına çok sevindim
Hayır benim 2.denememdi, zaten ilktede tutmuştu ama başka sebeplerden dolayı kaybettim, ondada aynı şekilde devam etmiştim. İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla tutunmayı nasip etsin sizedeSizin adınıza çok sevindimbiz geçen ay ilk defa denedik ve tutunmadı acaba bir şeyi mi eksik yapıyorum dedim. Bu ay ki son embriyolarımız o yüzden çok endişeliyim sizin ilk denemeniz miydi
Teşekkür ederim. Amin isteyen herkes inşallahİnşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınız gerçekten rahat olun
Amin teşekkür ederimHayır benim 2.denememdi, zaten ilktede tutmuştu ama başka sebeplerden dolayı kaybettim, ondada aynı şekilde devam etmiştim. İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla tutunmayı nasip etsin sizede
Evet onu ben de duydum üşüyen ayak direkt rahime etki edermiş. Dikkat edeceğim buna da teşekkür ederim sizin kaçıncı denemede tutmuştuİlk 3 gün bol bol dinlenin. Diğer günler ağır kaldırmadan normal hayatınıza dikkatli şekilde dönün. Ayağınızı sıcak tutun. Ben kalın çorap giymiştim, eski inanışlarda rahmi ısıttığına inanılıyor. Sıcak duş almayın. İlk 3 günden sonra ılık duş alın. Zihninizi meşgul edin başka şeylerle ilgilenin. İnstagramda yabancı hesaplarda soğuk yiyeceklerin vücudu soğuttuğunu ve transferden sonra pişmiş ılık yiyeceklerin yenmesi gerektiğini yazmışlardı. Hepsini yaptım tuttu çok şükür.
Transferden 4-5 gün önce prednol monodoksAmin teşekkür ederimpeki hangi ilaçları kullanmıştınız hatırlıyor musunuz
hiçbir şey. ilk transferimde robot gibiydim pgtli embriyo tutmadı. ikincisinde eve geldim hani su dısarıda satılan pis halka tatlıları var ya ondan yedim. ikinci gün dışarı çıktım kahve içtim hatta yanında sigara bile içtim bi tane. tuttu.. 8. haftada başka sebeplerden kaybettim.Tüp bebek yaptıranlar tutunabilmesi için nelere dikkat ettiler nasıl beslendiler ya da sürecin içinde olup duyduğunuz bir şey var mı? 4 yıldır çocuk istiyoruz artık ne takatim ne gücüm kaldı çok yoruldum
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için benim de estriol çok iyi yükselmedi bu ay onun üzerinde yoğunlaşırız herhaldeTransferden 4-5 gün önce prednol monodoks
Estrofem
Progestan fitil sabah akşam
Progestan kalçadan
Progestan göbekten
Çünkü benim progesteron değerim düşük çıkmıştı
Yaa sizin adınıza üzüldüm kısa zamanda müjdeli haberinizi alırsınız inşallahhiçbir şey. ilk transferimde robot gibiydim pgtli embriyo tutmadı. ikincisinde eve geldim hani su dısarıda satılan pis halka tatlıları var ya ondan yedim. ikinci gün dışarı çıktım kahve içtim hatta yanında sigara bile içtim bi tane. tuttu.. 8. haftada başka sebeplerden kaybettim.
4. denemede. Diğer 3 denemede çok fazla yatmıştım. Stresliydim. Hareket etmediğim için kabızlık ve şişkinlik vardı.İlk 3 gün bol bol dinlenin. Diğer günler ağır kaldırmadan normal hayatınıza dikkatli şekilde dönün. Ayağınızı sıcak tutun. Ben kalın çorap giymiştim, eski inanışlarda rahmi ısıttığına inanılıyor. Sıcak duş almayın. İlk 3 günden sonra ılık duş alın. Zihninizi meşgul edin başka şeylerle ilgilenin. İnstagramda yabancı hesaplarda soğuk yiyeceklerin vücudu soğuttuğunu ve transferden sonra pişmiş ılık yiyeceklerin yenmesi gerektiğini yazmışlardı. Hepsini yaptım tuttu çok şükür.
Neyseki sonu güzel olmuş4. denemede. Diğer 3 denemede çok fazla yatmıştım. Stresliydim. Hareket etmediğim için kabızlık ve şişkinlik vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?