Tüp Bebek 2021 Fiyat Bilgileri İzmir

Suskun1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
1
1
1
30
Merhaba önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz.

İzmir'de özel doktorda veya hastanede tüp bebek yaptıranlardan fiyat bilgisi alabilir miyim ?

İlaçlar sürecin masrafı ona göre kararımız netleşecek.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

İzmir'de özel doktorda veya hastanede tüp bebek yaptıranlardan fiyat bilgisi alabilir miyim ?

Merhaba..İnşallah sizin için çok kolay olur her şey de bebeğinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla…Ben de izmirdeyim bi tüp bebek süreci geçirdim negatif oldu şimdi başka doktorda tekrar başlayacağım…Doktordan doktora ilaçtan ilaca değişiyor net bi rakam söylemek mümkün değil..Sadece verilen vitaminler bile pahalı hele bazı hormon testleri istiyor doktor 750 tl en basiti…Şimdi gideceğim doktor daha pahalı bi önceki gittiğimden…İnşallah sevindirici sonuçlar alırız🌸

Canım merhaba 1 senedir gezmediğim doktor kalmadı. En sonunda İzmir torbalida bi doktorumuz var arkadaşlarımın bebegi onun sayesinde oldu. İnstagramdan takip etmeni öneririm. Hayri Aksüt. Başarı oranı çok yüksek bir doktor. Ben adet olmayı bekliyorum şuan. 2 aydır ilac kullanıyorum eşimle. Mutlaka takip et. Tüp bebek 8000 ilaçlar 5000

Merhabalar ben ilk denemeyi ege üniversitesinde denicem eğer süreç uzun sürmezse şimdilik hormin ve gerekli testlerimi hazırlıyorum 2. Reglde ara dediler

Back
X