Tüp bebek 2025-Ağustos-İzmir

• Konu Sahibi Konu Sahibi yhakd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yhakd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
34
7
1
27
Merhabalar ilk defa tüp bebek deneyeceğim Amh 0.75 . 3 doktor arasındayım Alper Biler,Emre Başer,Eser Çolak.
Forumlardaki tüm yorumları okudum neredeyse,böylelikle 3 doktora düşürdüm. Olumlu olumsuz tecrübe ve duyumlarınızdan bahsederseniz çok sevinirim. Birbirimize fikir olmuş oluruz. Bu arada ben fiyat bilgilerini aldım merak edem olursa onları da paylaşabilirim.

Merhabalar ilk defa tüp bebek deneyeceğim Amh 0.75 . 3 doktor arasındayım Alper Biler,Emre Başer,Eser Çolak.
Forumlardaki tüm yorumları okudum neredeyse,böylelikle 3 doktora düşürdüm. Olumlu olumsuz tecrübe ve duyumlarınızdan bahsederseniz çok sevinirim. Birbirimize fikir olmuş oluruz. Bu arada ben fiyat bilgilerini aldım merak edem olursa onları da paylaşabilirim.
Merhaba fiyat bilgisi paylaşabilşr misiniz

Çok teşekkür ederim diğerlerinden fiyat aldınız mı bende irenbede tedaviye yeni başladım da
Evet irenbeden de aldım paylaştığım gibi o da. Bir de bahçeci Funda hanımdan aldım opu+transfer 111 bin tl ilaçlar ortalama 40-50 bin tl muayene 5900 ancak 6 ayda bir alınıyormuş öyle söylendi bana.

Çok teşekkür ederim diğerlerinden fiyat aldınız mı bende irenbede tedaviye yeni başladım da
Alper bey mi ? Nasıl bir hekim ne aşamadasınız ilk denemeniz mi ve neden Alper beyi seçtimiz mesela biraz anlatır mısınız?

Alper bey mi ? Nasıl bir hekim ne aşamadasınız ilk denemeniz mi ve neden Alper beyi seçtimiz mesela biraz anlatır mısınız?
Evet doktorum Alper bey bende amh düşük yaş 33 amh 0,43 Alper bey bilgili ve çok sakin bir insan ve çok açıklayıcı bir şekilde süreci detaylı anlatıyor ilk adetim 2 ay önce gittiğimde 7 folikül vardı ama birisi önden gidşyordu büyük dedi başlamaya uygun değil takviye kullanalım dedi geçen perşembe ikinci adetimdi ve iğnelere başladık çok şükür hatta yarında kontrolüm var bakalım bende emre bey ile alper bey arasında kalmıştım açıkcası lab olarak irenbe sanki daha önde gibi geldi bana o yüzden orayı tercih ettim bakalım pişman olmayalım inşallah

Evet irenbeden de aldım paylaştığım gibi o da. Bir de bahçeci Funda hanımdan aldım opu+transfer 111 bin tl ilaçlar ortalama 40-50 bin tl muayene 5900 ancak 6 ayda bir alınıyormuş öyle söylendi bana.
Bahçeci bir tık daha üst para konusunda hep zaten sanırım yanlış hatırlamıyorsam Funda hanım çok yoğun oluyordu vs diye duyarak elemiştim

Back
X