- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi sabirsiz29
Kızlar Bursa da acıbadem ya da şehir hastanesinde tüp bebek düşünüyorum buralardaki ücretler 2026 için ne kadar biliyor musunuz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi oldu çok yüksek rakamlar duydum orası için raporunuz var mı?Merhaba şehir hastanesine 17 bin ödedim,taze transfer oldu ücret alınmadı.Dondurmaya da almadılar.İlaçların içinde devletin karşılamadığı iki ilaç vardı 22 bin tuttu onlar da.
Hangi şehir haatanesinde yaptırdınız acabaMerhaba şehir hastanesine 17 bin ödedim,taze transfer oldu ücret alınmadı.Dondurmaya da almadılar.İlaçların içinde devletin karşılamadığı iki ilaç vardı 22 bin tuttu onlar da.
Merhaba transferim 2 gün önce oldu ,rapor da hemen çıktı.Yeni mi oldu çok yüksek rakamlar duydum orası için raporunuz var mı?
BursaHangi şehir haatanesinde yaptırdınız acaba
Acıbadem güzeldir,sonuçlar da güzel olsun inşallah.Test tarihlerimiz yakın,Rabbim kucağımızı doldursun.Merhaba benimde bugün transferim gerçekleşti.
İlk tüp bebek deneyimim Acıbadem Hastanesi Kozyatağı, 250 bini geçmiştir![]()
Kesinlikle çok memnunum ama maddi olarak fiyatlar yüksek tabi.Acıbadem güzeldir,sonuçlar da güzel olsun inşallah.Test tarihlerimiz yakın,Rabbim kucağımızı doldursun.
Tahlillerimi yaptırdım çarşamba özlem hanıma sonuç için gideceğim ve rapor isteyeceğim hemen sıra geliyor mu tüp benek için ? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim de doktorum Özlem hanım,hiç sıra beklemedim .Direkt tedaviye başlandı ve rapor hemen çıktıTahlillerimi yaptırdım çarşamba özlem hanıma sonuç için gideceğim ve rapor isteyeceğim hemen sıra geliyor mu tüp benek için ? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
İnşallah bu arada,o kadar istiyorum kiBenim de doktorum Özlem hanım,hiç sıra beklemedim .Direkt tedaviye başlandı ve rapor hemen çıktı
Ayy darısı başıma çok korkuyorum aylarca beklerim diye tek tüpüm alındı dış gebelik sebebiyle o sebeple bir an önce tedavi başlasın istiyorumBenim de doktorum Özlem hanım,hiç sıra beklemedim .Direkt tedaviye başlandı ve rapor hemen çıktı
Yani ben de ayni kaygılar içerisindeydim ama ben önceden tüm şeyleri yaptırmıştım.Hsg çekimi,hormon tahlilleri,sperm analizi .Onlar olunca hiç beklemedim.İnşallah sizin de öyle olur.Ayy darısı başıma çok korkuyorum aylarca beklerim diye tek tüpüm alındı dış gebelik sebebiyle o sebeple bir an önce tedavi başlasın istiyorum
Umarım, içimi ferahlattınızYani ben de ayni kaygılar içerisindeydim ama ben önceden tüm şeyleri yaptırmıştım.Hsg çekimi,hormon tahlilleri,sperm analizi .Onlar olunca hiç beklemedim.İnşallah sizin de öyle olur.
Tekrar merhaba rapor için doktorla mı görüşmem gerekiyor? Süreci nasıl başlattınız? Başka bölümlere de gitmek gerek sanırımYani ben de ayni kaygılar içerisindeydim ama ben önceden tüm şeyleri yaptırmıştım.Hsg çekimi,hormon tahlilleri,sperm analizi .Onlar olunca hiç beklemedim.İnşallah sizin de öyle olur.
Merhaba ,benim sonuçlarıma göre bana direkt tüp bebek dedi.Bende Amh düşük yaşıma göre.Eşim ürolojiye gitti sadece.Onun dışında birkaç e devlet üzerinden evrak istiyorlar .Sigorta primi falan.Birde erkekten birkaç kan tahlili.Sperm testini tüp bebek merkezinde yaptırıp götürdük.Hastanede sanırım hazirana kadar yer yok sperm testi için.Beklemedik dışarda yaptırdık.Zaten çok cüzi bir miktardı.Doktor muayene edince benim elimde de evraklar olunca direkt başlamıştı bende tedaviye.Tekrar merhaba rapor için doktorla mı görüşmem gerekiyor? Süreci nasıl başlattınız? Başka bölümlere de gitmek gerek sanırım
Si doktorla görüşün,o uygun görürse hemşireler sizi hep yönlendirecek zaten.Tekrar merhaba rapor için doktorla mı görüşmem gerekiyor? Süreci nasıl başlattınız? Başka bölümlere de gitmek gerek sanırım
Benim eşim de sperm testini dışarıda yaptırdı benim sadece rahim filmi yok ama tek tüp olduğu için şster mi bilemiyorum bakalım yarın öğreneceğimSi doktorla görüşün,o uygun görürse hemşireler sizi hep yönlendirecek zaten.
Onu da ister benceBenim eşim de sperm testini dışarıda yaptırdı benim sadece rahim filmi yok ama tek tüp olduğu için şster mi bilemiyorum bakalım yarın öğreneceğim![]()