• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2026 ücretleri

Merhaba şehir hastanesine 17 bin ödedim,taze transfer oldu ücret alınmadı.Dondurmaya da almadılar.İlaçların içinde devletin karşılamadığı iki ilaç vardı 22 bin tuttu onlar da.
Merhaba birşey sorabilirmiyim şehir hastanesinden memnun kaldınmı ? Tuttumu tüp bebek birde ne kdar zamanda sıra geldi sana ?

Merhaba birşey sorabilirmiyim şehir hastanesinden memnun kaldınmı ? Tuttumu tüp bebek birde ne kdar zamanda sıra geldi sana ?
Sıra beklemedim hemen geldi.Daha yeni transfer oldum tutup tutmadığını bilmiyorum.Genel anlamda kalabalık ama doktorlar ve hemşireler ilgisiz değil.Temiz,steril,araştırmacı.

Merhaba ,benim sonuçlarıma göre bana direkt tüp bebek dedi.Bende Amh düşük yaşıma göre.Eşim ürolojiye gitti sadece.Onun dışında birkaç e devlet üzerinden evrak istiyorlar .Sigorta primi falan.Birde erkekten birkaç kan tahlili.Sperm testini tüp bebek merkezinde yaptırıp götürdük.Hastanede sanırım hazirana kadar yer yok sperm testi için.Beklemedik dışarda yaptırdık.Zaten çok cüzi bir miktardı.Doktor muayene edince benim elimde de evraklar olunca direkt başlamıştı bende tedaviye.
Özelden yazdım tica etsem bakarmısınız ?

Dediğiniz gibi rahim filmi istedi nisana randevu verdiler. Tek tüpün var ama açıksa hemen tüp bebek değil önce aşılama deneriz 2 kere dedi ona biraz üzüldüm direk tüp bebek olsun istiyordum
Ben dışarda çektirdim Hsg.Kabul ettiler.Orada aşılama olup tutan çok kişi var.İnşallah direkt aşılamayla tutar.

Ben 2 sene önce 8 bine anestezili çektirmiştim.Sadece böyle çekim işi yapan bir yer.Adını vermem uygun mu bilmiyorum diye vermedim şu an.
Anladım tahmin edebiliyorum yeri 😬 ben nisanda hastanede yaptıracağım anestezi yok ama ne yapalım oraya vereceğim bütçeyi tedaviye harcarım artıkk

İnşallah bu arada,o kadar istiyorum ki 🥰Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Merhaba ,benim sonuçlarıma göre bana direkt tüp bebek dedi.Bende Amh düşük yaşıma göre.Eşim ürolojiye gitti sadece.Onun dışında birkaç e devlet üzerinden evrak istiyorlar .Sigorta primi falan.Birde erkekten birkaç kan tahlili.Sperm testini tüp bebek merkezinde yaptırıp götürdük.Hastanede sanırım hazirana kadar yer yok sperm testi için.Beklemedik dışarda yaptırdık.Zaten çok cüzi bir miktardı.Doktor muayene edince benim elimde de evraklar olunca direkt başlamıştı bende tedaviye.

Merhaba benim de tahlil sonucuma göre amh seviyem düşük çıktı. Özlem hoca beklemememi ve tüp bebege baslamamı söyledi. Cok endiseliyim. Hiç beklemiyordum… Yasım henüz 28 ancak rezervlerim amh 0.546 fsh 10.6 cıktı. Sizin tüp bebek süreciniz nasıl? Biz martta tekrar gidecegim sürece baslamak icin. Öneriniz varmı veya bir tavsiyeniz… ve cok beklermiyiz. Rabbim isteyen kullarına hayılrı evlatlar nasip etsin… psikoloji çok önemli. Olumlu düsünmeye ve inanmaya devam ediyorum. Rabbimin rızkı geniştir💗

Merhaba benim de tahlil sonucuma göre amh seviyem düşük çıktı. Özlem hoca beklemememi ve tüp bebege baslamamı söyledi. Cok endiseliyim. Hiç beklemiyordum… Yasım henüz 28 ancak rezervlerim amh 0.546 fsh 10.6 cıktı. Sizin tüp bebek süreciniz nasıl? Biz martta tekrar gidecegim sürece baslamak icin. Öneriniz varmı veya bir tavsiyeniz… ve cok beklermiyiz. Rabbim isteyen kullarına hayılrı evlatlar nasip etsin… psikoloji çok önemli. Olumlu düsünmeye ve inanmaya devam ediyorum. Rabbimin rızkı geniştir💗
Benim de sürecim aynı olmuştu ,ben 076 ile başladım sonra 0.50 altına düştü.Süreç stresli yalan yok ama Rabbim büyük.Benim 2 tane yumurtam çıktı .Bunlar 5.güne gider mi derken ikisi de başarılı bir şekilde gitti.Hatta birisi içimde şu an .Tuttu.Sağlıkla ilerler mi bilemem ama moral olsun diye yazıyorum.Hastaneye ve hocaya güven.Rabbime sığın.Kafana da takılan olursa ben burdayım,istediğini sor.

Özlem hocaya güvenin bende orda tedavi gördüm şimdi transfer bekliyorum
Hastaneden ve süreçten çok memnun kaldım 🌸
Belgeleriniz tamamsa hemen başlarlar sürece, amh düşüklüğünde 🤗

Opu öncesi iğnelerden biriydi.18 bindi o iğne sadece ama biz indirimli 16 bine aldık.Transfer sonrası verilen iğneyi de karşılamıyor ama o 1500 ,çok pahalı değil.
Çok teşekkür ederim🙏🏻
Donmuş transferde ücretli diye duydum da ona göre şimdiden paraları hazırlayayım diye sordum 😄

Özlem hocaya güvenin bende orda tedavi gördüm şimdi transfer bekliyorum
Hastaneden ve süreçten çok memnun kaldım 🌸
Belgeleriniz tamamsa hemen başlarlar sürece, amh düşüklüğünde 🤗
Ben de nisanda rahim filminden sonra aşılamaya başlayacağım özlem hanımda inşallah hızlı ilerler süreö

Back
X