Tüp bebek 3. Gün transferi 9. Gün

civciv161616

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
127
93
13
Kızlar merhaba benim idrar testlerim de hiç belirti yok çizgi çıkmıyor böyle olup kan sonucunda pozitif alan var mı 😭
3 gün emb. Tek yumurta

Kızlar merhaba benim idrar testlerim de hiç belirti yok çizgi çıkmıyor böyle olup kan sonucunda pozitif alan var mı 😭
3 gün emb. Tek yumurta
Ekstra şöyle bir problemim var eşimle ayda bir kez o da benim zorumla ilişkiye giriyoruz ben sürekli tüp bebek deniyorum mecburen 😭artık çok yoruldum sorduğumda beni sevdiğini söylüyor ama aramız sanki iki yakın arkadaş gibi bende kadınlık duygusu hissetmek istiyorum... Belki de normal yolla hamile kalabilecekken bir sürü ilaç hormon takviyesi gerçekten çok yoruldum
sesimi duyan yok

3 gün emb. Tek yumurta
Mrb sizin poztif olmuş hayırlı olsun benimde 27 eylül trasfer günüm 3.gün 2 tane embryo transfer edildi ama beliririm yok denecek kadar az

Mrb sizin poztif olmuş hayırlı olsun benimde 27 eylül trasfer günüm 3.gün 2 tane embryo transfer edildi ama beliririm yok denecek kadar az
Canım benim pozitif değil negatifti ben orayı düzeltemedim yanlışlıkla yapmıştım. Sonra da düzeltmedim

Back
X