Tüp bebek 5+4 te kese göründü bebek görünmedi karından yapılan ultrasonda sizce normal mi ?

Papatyacikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
245
88
28
Merhaba ben tüp bebek transferi yaptırdım 5. Gün embriyosu beta transferin 15. Gününde 7800 çıktı. 5+4 te kese baktırdım acil kadın doğumda karnımdan kese net görünüyor ancak bebeğin göremedim alttan bakalım dedi istemedim. Benim gibi olup sonradan bebeği bören var mı nolur cevap verin

Merhaba ben tüp bebek transferi yaptırdım 5. Gün embriyosu beta transferin 15. Gününde 7800 çıktı. 5+4 te kese baktırdım acil kadın doğumda karnımdan kese net görünüyor ancak bebeğin göremedim alttan bakalım dedi istemedim. Benim gibi olup sonradan bebeği bören var mı nolur cevap verin
5+1 kese gördüm bebek ile ilgili birşey demedi doktor haftaya gel keseye bakalım bı hafta 10gune kadarda kalp atışını duyarız dedi daha erken zaten stres yapma

6+2 de gördüm ben bebeği stres yapmayın. Betaniz gayet güzel. Kimyasal değil, kese göründüğüne göre dış gebelik de değil. Insaallah bebeği de görüp sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur

Daha küçücük merak etmeyin görünür inşallah, derin nefesler alın çok heyecanlandiginizda, hangi gün transfer olmustunuz acaba?

Merhaba, 5. Haftada gittiğimizde vajinal ultrasonla keseyi görümüştük 6+3 te yine vajinal kalp atışını duymuştuk, benim rahmim geriye doğru olduğu için 8. Haftada ancak karından görülmüştü o haftaya kadar hep vajinal gördü doktor, zararı da yok ayrıca tedirgin olmayın

Sakin olun ve bekleyin olacaktir insalahh..bende 6+4 de alttan muayenede gormustum bebegimi karnimdan gorunmuyordu

Back
X