Tüp bebek 5.gün embriyosu 6.gün beta hcg

Abay29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
27
13
3
28
Merhaba arkadaşlar,
ben 5.gün Embriyomun 6.günündeyim.
Dün idrar testim cok silik pozitif çıkınca bugün beta verdim ve 31,30 cikti.
Doktorum düşük ama önemli olan ikiye katlanması dedi.
Çok moralim bozuldu. Ayni şeyleri yaşayan veya bilgisi olan varmi acaba?

2 gün sonraki değeri bilmeden bir şey demek doğru olmaz ama beta değeri herkesin farklı oluyor. Önemli olan artışı. Hayırlı olsun

hayırlı olsun 🙂
Taze transfer miydi dondurulmuş mu?
Birde 2 ye katlamasi önemli
Ben 3. Gün embiryosunu 6.gun çok coook silik gördüm 9. Gün tahlilde 40 küsurdu

Sizin ki de umutlu ama doktorlar kimyasal olup olmadigini anlamak için temkinli ilerliyor 2 ye katlanmayi bekliyor.ben bu süreçte 3 kere doktor istediği için 2 kere de kendi merakımdan test yaptırmıştım

Teşekkür ederiim inşallah🥺🥺 5.gün dondurulmuş.
İlk transferimde 7.gün 26 çıkmıştı hcg. Ama malesef 7.haftada düştü. Evet bende korkuyorum kimyasal olmasından veya yine kaybetmemden çok tedirginim gerçekten cok zor bir süreç..
Umarim bebeğin sağlıkla gelişmiştir♥️

Merhaba arkadaşlar,
ben 5.gün Embriyomun 6.günündeyim.
Dün idrar testim cok silik pozitif çıkınca bugün beta verdim ve 31,30 cikti.
Doktorum düşük ama önemli olan ikiye katlanması dedi.
Çok moralim bozuldu. Ayni şeyleri yaşayan veya bilgisi olan varmi acaba?
Ben 5.gün embriyosu transfer sonrasi 5.gün 32 ile öğrendim, suan 15 haftalik hamileyim, düşük olmasi erken ogrendiginiz manasina geliyor onemli olan 2 günde bir minimum %65 artması, saglikla kucaginiza alin inşallah 🙏🥰

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım

Eklentiler

• 3711EFDC-B569-4FC7-9480-E9803F2D3777.webp
    3711EFDC-B569-4FC7-9480-E9803F2D3777.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 247
Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım
inşallah hamilesindir :)

Bence pozitif hayırlı olsun. Şimdi sırada değerin katlanmasini beklemek var.yarin ve cumartesi kan vererek takip yapabilirsiniz.3.gun embiryosu 6.gun bende böyle çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20221109_122004.webp
    IMG_20221109_122004.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 242
Merhaba canım, ayni gün transfer olmuşuz😍😍 Benimde dün 5.gün testim çok silik pozitif cikti, bu sabah kan verdim cok şükür pozitif♥️ Tabi bundan sonrasıda cok önemli sağlıkla devam etmesi🥺♥️ Ama ben çizgileri görüyorum kesinlikle♥️ Hamilesin bence sağ salim almayi nasip etsin allah kucagina♥️

Bence pozitif hayırlı olsun. Şimdi sırada değerin katlanmasini beklemek var.yarin ve cumartesi kan vererek takip yapabilirsiniz.3.gun embiryosu 6.gun bende böyle çıkmıştı

Ay inşaAllah Allah emeklerimizi zayi etmesin inşaAllah. Sizin var mı şimdi gebelik peki? Kan günüm pazar günü daha çok var 😃 ama çok heyecanlıyım geçen erken vermiştim kanı istenilen değerde çıkmıyordu sonra düzeldi ama stres beni benden almıştı o yüzden şimdi günümü bekleyeceğim

Merhaba canım, ayni gün transfer olmuşuz😍😍 Benimde dün 5.gün testim çok silik pozitif cikti, bu sabah kan verdim cok şükür pozitif♥️ Tabi bundan sonrasıda cok önemli sağlıkla devam etmesi🥺♥️ Ama ben çizgileri görüyorum kesinlikle♥️ Hamilesin bence sağ salim almayi nasip etsin allah kucagina♥️

Ay inşaAllah 🧡 Allah gönlünüze göre versin müjdeler olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Bana dr pazar kan ver dedi beklicem ben çünkü önceki gebeliğimde o kan verme aşaması çok stresli geçti aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Ay inşaAllah Allah emeklerimizi zayi etmesin inşaAllah. Sizin var mı şimdi gebelik peki? Kan günüm pazar günü daha çok var 😃 ama çok heyecanlıyım geçen erken vermiştim kanı istenilen değerde çıkmıyordu sonra düzeldi ama stres beni benden almıştı o yüzden şimdi günümü bekleyeceğim
Amin.
Benim 9 yıllık beklemeden sonra
3 Kasım transferiydi masaalah 5 aylık olduk.
O test gününü beklemek sonra keseyi var mı yok mu? Kalp atışı var mı yok mu? Hepsi ayrı heyacan
Allah herkesin emeklerini boş çıkarmasın.

Amin.
O test gününü beklemek sonra keseyi var mı yok mu? Kalp atışı var mı yok mu? Hepsi ayrı heyacan

Amin aynen öyle sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşaAllah 🌺

Ay inşaAllah 🧡 Allah gönlünüze göre versin müjdeler olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Bana dr pazar kan ver dedi beklicem ben çünkü önceki gebeliğimde o kan verme aşaması çok stresli geçti aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Evet canim banada Pazar günü ver dedi, ama ben ilk transferimde 7.gün kan verdim ve takip etmeye başladım her iki gün. Böylesini daha iyi buluyorum en azından daha az stres yaptigimi düşünüyorum böyle♥️ ilk transferimde malesef 7.haftada düşürdüm o yüzden cok tedirginim..

Amin.
Amiiinn canim allah razı olsun sag salim kucağına almayı nasip etsin ♥️

Evet canim banada Pazar günü ver dedi, ama ben ilk transferimde 7.gün kan verdim ve takip etmeye başladım her iki gün. Böylesini daha iyi buluyorum en azından daha az stres yaptigimi düşünüyorum böyle♥️ ilk transferimde malesef 7.haftada düşürdüm o yüzden cok tedirginim..
[/QUOTE
Kötüyü hiç düşünme öyle olması gerekiyordu ve muhakkak senin için hayırlısı oydu yaşandı bitti. Bundan sonra her şey güzel olacak inşaAllah olumlu düşün iyiyi güzeli iste stresten uzak dur ❤️

Kızlar bugün tekrar kan verdim 2 günde 30 dan 90 olmuş beta hcg 🥺 iyi dimi? Yani pazar günü test günüm en az 180 olmasi gerekiyor ozaman

Kızlar bugün tekrar kan verdim 2 günde 30 dan 90 olmuş beta hcg 🥺 iyi dimi? Yani pazar günü test günüm en az 180 olmasi gerekiyor ozaman
artış gayet iyi yüzde 200 artmış . Bi sorun yok gibi görünüyor şu an . Transferin kaçıncı günü bugün ?

Back
X