• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hücreli 3. Gün embriyosu

Maşallah cok güzel çıkmış değeriniz :) Sağlıkla katlanarak artsın :)

Transferi 29 eylülde oldunuz o zaman.. döngünüzün kaçıncı günüydü acaba eylül regl baslangıcınız ne zamandı ? Ben de kendiminkini hesaplamaya çalılşıyorum da bir yandan ondan sordum :)
Çok sağolun 🤍 evet 29 eylüldü. Son adet tarihiminde başlangıcı 15 eylüldü. 3.gün embriyosu. Bu arada bu üçüncü denemem. Daha önce 5.gün embriyosu transfer edilmişti.

Çok sağolun 🤍 evet 29 eylüldü. Son adet tarihiminde başlangıcı 15 eylüldü. 3.gün embriyosu. Bu arada bu üçüncü denemem. Daha önce 5.gün embriyosu transfer edilmişti.
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallah 🙏 😍

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallah 🙏 😍
Bazen 3 demekki daha iyi olabiliyor. Hep olumsuz düşüncelerim vardı 5.gün hep daha iyi gibi konuşuluyor. Ama tutmak isteyince tutuyor. Canınızı sıkmayın hiç

O markayı bilmiyorum ben predictor ile yapmistim yarin sabah onunla deneyin isterseniz cok hassas o. Benimki kimyasal dönmüştü maalesef ama hcg 20 seviyesindeyken bile bu sekilde çizgi beliriyordu
Hcg 20 te kaçıncı gün ulaşmıştınız

Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz🥹🌸

Merhaba benim yasim 40 rezerv az.4, yumurtadan biri kalmisti.3.gun tutmadi.kalitede onemli,5.gune gidipte tutmadi diyende cok umarim kalitelidir ve tutunur.

Bir tane çocuğunuz olduğu için devlet desteklemiyor ücretli yapıyorsunuz neredeyse özelle aynı fiyata geliyor bu durumda özeli tercih ederdim ben olsam. Hastane çok yoğun her konuyu istediğin kadar detaylı konuşamıyorsun

Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyelim ama negatif sonuç almak yıpratıcı diğer transferiniz için dua edelim inşallah
Artık tüp bebek düşünmüyorum bana bi şey oldu namaza başladım bi anda ve dua ediyorum herşey Rabbimin elinde ol derse imkansız görünen olur Allahım bana da versin isteyen herkese de versin imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah

Bende şuan şehir hastanesi nde basladım tüp bebeğe gonalf 900 menopur 75 verdiler tüp bebek raporu cıkartık menopur ödemedi 10 bin tuttu gonalf da ilaç katkı payı 2 bin aldı

Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz🥹🌸
Ben 3. Gub emrbiyosu 6 ve 7 hucreli çift transfer oldum. 11. Gub beta 57 cikti 13. Gun 152 çıktı hangisinin tuttugunu bilmiyroum inşallah sizinde sonunuz guzel olur🥰

Bende şuan şehir hastanesi nde basladım tüp bebeğe gonalf 900 menopur 75 verdiler tüp bebek raporu cıkartık menopur ödemedi 10 bin tuttu gonalf da ilaç katkı payı 2 bin aldı
Merhabalar umarım süreciniz olumlu sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻 elinizde gonalf iğnesi kalırsa benimle paylaşabilir misiniz acaba? Bulmam epey zor oluyor da

Back
X