- 7 Mart 2023
- 27
- 13
- 3
- 28
8.günü. Yine düşer diye gerçekten cok korkuyorum ama bakalım inşallah iyi olacak bu seferartış gayet iyi yüzde 200 artmış . Bi sorun yok gibi görünüyor şu an . Transferin kaçıncı günü bugün ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.günü. Yine düşer diye gerçekten cok korkuyorum ama bakalım inşallah iyi olacak bu seferartış gayet iyi yüzde 200 artmış . Bi sorun yok gibi görünüyor şu an . Transferin kaçıncı günü bugün ?
8.günü. Yine düşer diye gerçekten cok korkuyorum ama bakalım inşallah iyi olacak bu sefer![]()
Elimden geleni yapicam inşallahArtış sevindirici ,mümkün olduğunca stres yapmadan beklemeye çalış, iyi düşün
Hamilesin cnmKızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım
Tebrikler hamilesinKızlar tekrar ben
En son 3 kat artan beta şimdi 90 dan 204 olmuş. Yani iki gün önce 89 şimdi 204. Artış nasil? Aşırı stress oluyorum ya gereksiz yere belkide
9.gun erken gebelik testinde cikmisti benim ufaklik hayirlisi olsun insallahMerhaba hanımlar. Bende 9 martta 5. Gün 1 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. inşallah güzel sonuçlar ile buraya yazarım![]()
canim merhaba InsALLAH gebesindir. Bende InsAllah gebeyimdir :))Bence pozitif hayırlı olsun. Şimdi sırada değerin katlanmasini beklemek var.yarin ve cumartesi kan vererek takip yapabilirsiniz.3.gun embiryosu 6.gun bende böyle çıkmıştı
Benim hemen çıkmıştı hatta ben kuruma cizgisidir diye testi yikamistim.canim merhaba InsALLAH gebesindir. Bende InsAllah gebeyimdir :))
Bu cizgi testinde hemen ilk 5 dk da mi belirdi?
Aminnnn canim Kurban oldugum Allah' im agzindan duysun.Benim hemen çıkmıştı hatta ben kuruma cizgisidir diye testi yikamistim.
Ben hamileyim darısı başına İnsaalah minnak yada minnaklar seninledir![]()
Canım hayırlı olsun doktora gittin mi nasılsın benimde değerlerim seninle aynı şekilde çıktıTebrikler hamilesin![]()