• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5.gün embriyosu 6.gün beta hcg

Kızlar tekrar ben😊
En son 3 kat artan beta şimdi 90 dan 204 olmuş. Yani iki gün önce 89 şimdi 204. Artış nasil? Aşırı stress oluyorum ya gereksiz yere belkide

C9A298AE-801B-42DC-8C6B-D51FFA9F2290.webp

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım
Hamilesin cnm

Merhaba hanımlar. Bende 9 martta 5. Gün 1 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. inşallah güzel sonuçlar ile buraya yazarım 🤲

Merhaba hanımlar. Bende 9 martta 5. Gün 1 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. inşallah güzel sonuçlar ile buraya yazarım 🤲
9.gun erken gebelik testinde cikmisti benim ufaklik hayirlisi olsun insallah

Bence pozitif hayırlı olsun. Şimdi sırada değerin katlanmasini beklemek var.yarin ve cumartesi kan vererek takip yapabilirsiniz.3.gun embiryosu 6.gun bende böyle çıkmıştı
canim merhaba InsALLAH gebesindir. Bende InsAllah gebeyimdir :))

Bu cizgi testinde hemen ilk 5 dk da mi belirdi?

Benim hemen çıkmıştı hatta ben kuruma cizgisidir diye testi yikamistim.🙂
Ben hamileyim darısı başına İnsaalah minnak yada minnaklar seninledir🙏
Aminnnn canim Kurban oldugum Allah' im agzindan duysun.

Benim ignemin 10. gunu ilk bes dk yuzumden daha beyazdi :) Sonra cikmis 1 saat icinde yada 30 dk icinde filan. Igneden mi anlamadim. Darisi benim basima olsun saglikla ve hayirla. Amin. Sagol canim

Back
X