• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5.gün Embriyosu

Kizlar ben bugün 5+2 de özel de Kesemi gördüm, eve giderken sancım oldu yine herzaman ki gibi, ama busefer kanamam oldu açık kırmızı renkte. Ben tabi panikledim hemen acile koştum, daha öglen baktirdiğim keseye devlet hastanesi yuvarlak değil düşük yaşiyorsun büyük ihtimalle kanı takip et dedi. Yarin kendi doktorum cagirdi gel keseye bakalım dedi. Aşırı stres oldum agliyorum sürekli… Vajinal baktırdığım için mi oldu acaba… yada kötü bi tesadüf ve ben keseyi gördükten hemen sonra düşük yapmaya başladım
Gördüm yazını yazmak istedim tüp bebek doktorumuz sürekli alttan bakıyor. Çok yerde makalelerde alttan bakmanın sorun olmadığı yazıyor ki bende oldum muayene bir şey olmadı. Yani diyeceğim o ki olacağı varsa oluyor bunu kafana takıp üzme kendini sağlıklı bir gebelikse mutlaka seninle kalır değilse zaten bi yerde mutlaka sorun çıkarır.

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi 😐😭

selam kızlar. 24 mart 20:00’da çatlatma iğnesi vuruldum. 30 mart 14:50 gibi transfer gerçekleşti. Bugün öylesine negatifte olsa üzülmicem diye erken gebelik testi yaptım. Çatlatma iğnesinin tam 10. Günü ama acaba iğne etkisinde miyim ihtimal var mi gebelik için. 2 gün öncede kahverengi lekem olmuştu. Onun dışında hiçbir belirtmde yok

Back
X