Tüp bebek 5. Gün test sonucum

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Selam arkadaşlar bu gün transfer gününü saymazsak 5. Gün iki tane beşinci gün embriyosu transfer edilmişti eşimin ısrarıyla bu akşam test yaptım ilk iki dakika hiçbir şey yoktu gözümü bile ayırmadım bari dedim silikde olsa çıksa iki dakikadan sonra çok hafif iyice bakınca belli olan bi cizgi çıktı yanımda 4 kişi daha vardı acaba ben mi görmek istediğim için görüyorum cok hayali de olsa yok mu dedim ilk baktılar göremediler dikkatli bakınca hepsi gördü ama çok hayali bu resim yarım saat sonraki falan resim eve gelince anca çekebildim kameramda biraz kötü çekiyor simdi bakınca daha belirgin olmuş daha erken biliyorum ama inşallah vardır

Eklentiler

• 20211121_215950.webp
    20211121_215950.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 225
Ben gördum ama cok hafif görünüyor kuruma cizgisi degildir insallah. 7. Gun sabah ilk idrariyla test yapmani öneririm. İnşallah pozitifleri görürsün 😇

bende 5 gün 2 adet embriyo transferi oldum. bugün 6 günüm. erken gebelik testi yapsam çıkar mı?

Yaptım ama çıkmadı 😔 birde sabah deniycem bakalım. O kadar çektiğim acı, stres boşa gitsin istemiyorum
Allah emeklerini boşa çıkarmasın kuzum hic birimizin çıkarmasın yaşayan çeken bilir inşallah vardır seninde herkesin erken çıkacak diye bişey yok

Allah emeklerini boşa çıkarmasın kuzum hic birimizin çıkarmasın yaşayan çeken bilir inşallah vardır seninde herkesin erken çıkacak diye bişey yok
eşimin zoruyla dün akşam kan verdim ve sonuç mucizevi :) 78,44 çıktı. hemen dr aradım. sonuç muhteşem, cuma günü tekrar baktır birde baktırırken unutma progesteronda baktır dedi. ona göre ne zaman gideceğimi söyliyecekmiş. sen nasılsın? nasıl gidiyor? tekrar kan verdin mi?

eşimin zoruyla dün akşam kan verdim ve sonuç mucizevi :) 78,44 çıktı. hemen dr aradım. sonuç muhteşem, cuma günü tekrar baktır birde baktırırken unutma progesteronda baktır dedi. ona göre ne zaman gideceğimi söyliyecekmiş. sen nasılsın? nasıl gidiyor? tekrar kan verdin mi?
Masallah canım çok şükür çok sevindim bazen idrar testleri yanılabiliyor işte 😊👍 bende az önce kan verdim inşallah değerim yükselmiştir bakalım 🤲

Masallah canım çok şükür çok sevindim bazen idrar testleri yanılabiliyor işte 😊👍 bende az önce kan verdim inşallah değerim yükselmiştir bakalım
Masallah canım çok şükür çok sevindim bazen idrar testleri yanılabiliyor işte 😊👍 bende az önce kan verdim inşallah değerim yükselmiştir bakalım 🤲
İnşallah 🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum 🤗

Selam arkadaşlar bu gün transfer gününü saymazsak 5. Gün iki tane beşinci gün embriyosu transfer edilmişti eşimin ısrarıyla bu akşam test yaptım ilk iki dakika hiçbir şey yoktu gözümü bile ayırmadım bari dedim silikde olsa çıksa iki dakikadan sonra çok hafif iyice bakınca belli olan bi cizgi çıktı yanımda 4 kişi daha vardı acaba ben mi görmek istediğim için görüyorum cok hayali de olsa yok mu dedim ilk baktılar göremediler dikkatli bakınca hepsi gördü ama çok hayali bu resim yarım saat sonraki falan resim eve gelince anca çekebildim kameramda biraz kötü çekiyor simdi bakınca daha belirgin olmuş daha erken biliyorum ama inşallah vardır
canım ne yaptın merak ettim seni? sonuçlar belli oldu mu?

Evet canım 7 inci gün daha belirdi çizgi bendr kan testi verdim 36 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 83 çıktı hamileyim Allahıma çok şükür 😊🤲
yaaaaa çokk sevindimmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bugün sabah tekrar verdim bakalım artacak mı? artarsa sanırım aynı gün doğum yapıcaz :)

yaaaaa çokk sevindimmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bugün sabah tekrar verdim bakalım artacak mı? artarsa sanırım aynı gün doğum yapıcaz :)
Bende senin adına çok sevindim canım. Amin inşallah banada sanada tüm hamilelerede sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin canım 🤲 artar inşallah canım ben çok strese girdim erken kan verince artcak mı nolcak diye şükür arttı 😍 direk doğum yapası geliyo insanın zaten heyecandan Rabbim o günleride göstersin inşallah

Geçmişe döndüm şöyle bir baktım da bu mesaj beni etkiledi biraz siz anladığım kadarıyla sağlıkla bebeğinizi yada bebeklerinizi kucağınıza almışsınız çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 benim 12. Hafta kontrolüm de 8 yada 9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim malesef aynı gün doğum yapamadık ama bunda da vardır bir hayır ♥️

Back
X