Progestan verdi mi canım endişe etme 5 ve 7. Haftada yaşayan çok bu durumuÖncelikle merhaba tüp bebekle beş haftalık gebeyim geçen cumartesi şükürler olsun ki kesesini gördük bu pazartesi kalp atış için Dr. Çağırmıştı fakat dün tuvalete gittiğimde iç çamaşırımı kirlenmiş bir şekilde gördüm kanama olmuştu yarım pedi dolduracak kadar ben o anki şok’la tam olarak Kanın rengini hatırlamıyorum bulamıyorum ama böyle kırmızı kahverengi karışık bir renkti daha sonra doktora gittim acil doktor on gün istirahat verdi rapor çalışıyorum ama doktor aynı zamanda kalp atışlarımında ufak ufak dinlettirdi çok derinden geliyordu sesi yani beni merak ettiğim sizce bu kan tehlikeli midir ama bugün Allah’a şükürler olsun kesilmişti kan tüm peçeteyi akşam sürününce kahverengiye sürün tüğ şeklinde geliyordu daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı lütfen bana yardım edin
Evet verdi kalçadan 50 mg verdi aynı zamanda sabah akşam 25 mg kullanıyorum ve vajinal de kullanıyorumProgestan verdi mi canım endişe etme 5 ve 7. Haftada yaşayan çok bu durumu
Ben de aynı sizin gibi oldum doktor aynı şeyi dedi bebeğiniz nasıl Allah sağlık versin inşallah ben dünden beri çok endişeliyim bebeğimin kalbi atıyordur değil miBende tüp bebek annesiyim. 8. Haftada yaşadım dediğinizi. Sabah akşam olan progestan iğnemi öğlen de yapmamı söyledi. 5 gün yaptım geçti pembe renkli kanama. Bir de ecopirin kan sulandırıcı içiyordum onu kesti.
İnşallah çok teşekkür ederim işten 10 rapor aldım bebeğin kalbini duyduk atıyordur değil mi halaBol bol dinlenin doktorunuz ne diyorsa yapın hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle.
Tamam canım düzenli kullan ve yat hiç bir iş felan yapma ara sıra dolan geri yatEvet verdi kalçadan 50 mg verdi aynı zamanda sabah akşam 25 mg kullanıyorum ve vajinal de kullanıyorum
Bebeğim doğdu 4 aylık oldu bile. Nasibi varsa rabbim korur. Sakin olun dinlenin bol su için. Genelde tüp bebekte bu dönemlerde olan şeyler anladığım kadarıyla. Doktorunuzu mutlaka dinleyin.Ben de aynı sizin gibi oldum doktor aynı şeyi dedi bebeğiniz nasıl Allah sağlık versin inşallah ben dünden beri çok endişeliyim bebeğimin kalbi atıyordur değil mi
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunTamam canım düzenli kullan ve yat hiç bir iş felan yapma ara sıra dolan geri yat
Maşallah Allah uzun ömürler sağlık versin inşallah çok sevindimBebeğim doğdu 4 aylık oldu bile. Nasibi varsa rabbim korur. Sakin olun dinlenin bol su için. Genelde tüp bebekte bu dönemlerde olan şeyler anladığım kadarıyla. Doktorunuzu mutlaka dinleyin.
Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahMaşallah Allah uzun ömürler sağlık versin inşallah çok sevindim
Endişe etme suyu da bolca iç Allah’ın izniyle seninle zatenÇok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederimEndişe etme suyu da bolca iç Allah’ın izniyle seninle zaten
Benim 8. Ve 9. Haftamda Regl gibi klozete boşaldı kanlar. Tüp bebekte kanama olayları biraz fazla oluyor korkutma kendini. Progestanları düzenli kullan. Ben 12. Haftaya kadar kullandım. Kanama alanın var mı ?
Yoktur yoktur emin ol düşse benimki düşerdi. Şarıl şarıl kanadı leke gibi değil su gibi. Senin de rahim ağzın kanıyor büyük ihtimalle eğer kanama alanından bahsetmediyse. Fitil kullanıyorsan en dibe ittirme o da kanatıyor. Ben birde avucum kadar pıhtı bile düşmüştü bebek sanmıştım doktoru gece evinden getirdim hastaneye Allaha şükür duruyordu bebeğim. Şuan 21. HaftadayımÖyle mi doktor kanama alanından bahsetmedi sadece dinlen dedi ben o sırada bebeğin kalp atışını da duydum ciddi bir şey yoktur değil mi
Maşallah maşallah çok sevindim Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYoktur yoktur emin ol düşse benimki düşerdi. Şarıl şarıl kanadı leke gibi değil su gibi. Senin de rahim ağzın kanıyor büyük ihtimalle eğer kanama alanından bahsetmediyse. Fitil kullanıyorsan en dibe ittirme o da kanatıyor. Ben birde avucum kadar pıhtı bile düşmüştü bebek sanmıştım doktoru gece evinden getirdim hastaneye Allaha şükür duruyordu bebeğim. Şuan 21. Haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?