- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi eksilimonn
-
İlaçlarını kullan kuzum bol bol dinlen birdahaki ultrasonda kanama alanı yok olan birini okumuştum Allah'ın izniyle birseycik olmaz birçok hamilelikte bu sıkıntı oluyor ve sağlıkla doguranlarda cokMerhaba herkese
8 Temmuz da 2 transferimi oldum çift embriyo transferi. 17 Temmuz test günümdü pozitif sonuçlandı 200 küsürdü sonucum 2 gün sonra tekrar verdim 500 küsür oldu doktorum daha vermeme gerek olmadığını sonuçların iyi olduğunu 3 ağustosta muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Benim kasıklarım da ağrı başladı ama şiddetli regl sancısı gibiydi bu durumu doktorumla görüştüm sonuçlarımın iyi olduğunu yerleşme sancısı olabileceğini söyledi neyse ben usulca ilaçlarıma da düzenli devam ederek 3 ağustosu bekliyordum ki bu sabah tuvalete kalktığımda idrarımla birlikte kanamam oldu ama kahverengiydi biraz miktar fazla geldi endişelendim doktorumla görüştüm muayene olmamı istedi ağrılarımın olmasının can sıkıcı olduğunu söyledi. Bu arada doktorum il dışında o yüzden burada yaşadığım yerde başka doktora da muayene oluyorum hemen gittim muayene oldum kese göründü çok şükür ama doktorum kesenin etrafında kanama var dedi kan sulandırıcıya 3 gün ara verdi normalde progestan göbekten 2 kere iğne oluyordum kalçadan 2 kereye çevirdi dozu arttırdı. Mutlak yatak istirahati dedi. Canın aşırı sıkkın böyle şeyler yaşayıp atlatan oldu mu ? Umutsuzluğa kapıldım
Yaşadım ve geçti kafana bışey takma evde eline bişey sürme yat dinlen su iç dizilerle kafanı dağıt. Kanamalar lekelenmeler normal. Dolu dolu adet gibi olmasın yeterki bunu istemiyor doktorlar sadece ozaman biraz tehlikeli olabiliyor ama bununda örnekleri var burada. Bazı kadınlarda kanama alanı oluyor keseden uzak yada yakın hematom bu kanatabiliyor. O kan boşalıyor alandan sadece direk bir tehtit oluşturmuyor genelde. Bir arkadaşıma da olmuş doğuma kadar leke görmüş pembe. ve o ağrılar şiddetli dediğin tutunma çünkü kazıyarak iyce kendini sabitliyor bebeğin. Büyüdükce de geriliyor rahmin normalMerhaba herkese
8 Temmuz da 2 transferimi oldum çift embriyo transferi. 17 Temmuz test günümdü pozitif sonuçlandı 200 küsürdü sonucum 2 gün sonra tekrar verdim 500 küsür oldu doktorum daha vermeme gerek olmadığını sonuçların iyi olduğunu 3 ağustosta muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Benim kasıklarım da ağrı başladı ama şiddetli regl sancısı gibiydi bu durumu doktorumla görüştüm sonuçlarımın iyi olduğunu yerleşme sancısı olabileceğini söyledi neyse ben usulca ilaçlarıma da düzenli devam ederek 3 ağustosu bekliyordum ki bu sabah tuvalete kalktığımda idrarımla birlikte kanamam oldu ama kahverengiydi biraz miktar fazla geldi endişelendim doktorumla görüştüm muayene olmamı istedi ağrılarımın olmasının can sıkıcı olduğunu söyledi. Bu arada doktorum il dışında o yüzden burada yaşadığım yerde başka doktora da muayene oluyorum hemen gittim muayene oldum kese göründü çok şükür ama doktorum kesenin etrafında kanama var dedi kan sulandırıcıya 3 gün ara verdi normalde progestan göbekten 2 kere iğne oluyordum kalçadan 2 kereye çevirdi dozu arttırdı. Mutlak yatak istirahati dedi. Canın aşırı sıkkın böyle şeyler yaşayıp atlatan oldu mu ? Umutsuzluğa kapıldım
İnşallah benim bebeğimde benimle kalır öğrendiğimden beri yatıyorum. Zaten bu sefer öyle bir şey oldu ki transfer oldum 2 gün sonra grip oldum antibiyotik kullandım ağır geçirdim kesin olmaz diyordum pozitif gördüm bir gün sonra da çıktı kayınpederim geldi bize kalmaya 10 gündür onunlayım ister istemez iş yapmak zorunda kalıyorum yoruluyorum dinlenemiyorum bekliyordum bir şey olacağını oldu işte sinirimi öfkemi dindiremiyorum şuan.İlaçlarını kullan kuzum bol bol dinlen birdahaki ultrasonda kanama alanı yok olan birini okumuştum Allah'ın izniyle birseycik olmaz birçok hamilelikte bu sıkıntı oluyor ve sağlıkla doguranlarda co
İnşallah benim de geçer sağlıklı bir gebeliğim olurBenimde aynı oldu canım korkma tüp bebek te çok sık karşılaşılan durum maalesef benim 6. Haftada olmuştu kan sulandırıcı ilacı kestik progestan iğneye devam ettim bol bol dinlen ilaçları aksatma
Zaten bu süreçte eve gelen misafirleri anlamıyorum ben. İnsanda biraz düşünce olur. Bu insanın dinlenmesi lazım. Yorulmaması lazım. Gelecez diyene gelme desen dert gel desen dert. Çıldırıyorumİnşallah benim bebeğimde benimle kalır öğrendiğimden beri yatıyorum. Zaten bu sefer öyle bir şey oldu ki transfer oldum 2 gün sonra grip oldum antibiyotik kullandım ağır geçirdim kesin olmaz diyordum pozitif gördüm bir gün sonra da çıktı kayınpederim geldi bize kalmaya 10 gündür onunlayım ister istemez iş yapmak zorunda kalıyorum yoruluyorum dinlenemiyorum bekliyordum bir şey olacağını oldu işte sinirimi öfkemi dindiremiyorum şuan.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için içim biraz rahatladı açıkçası umarım benimde geçicidirYaşadım ve geçti kafana bışey takma evde eline bişey sürme yat dinlen su iç dizilerle kafanı dağıt. Kanamalar lekelenmeler normal. Dolu dolu adet gibi olmasın yeterki bunu istemiyor doktorlar sadece ozaman biraz tehlikeli olabiliyor ama bununda örnekleri var burada. Bazı kadınlarda kanama alanı oluyor keseden uzak yada yakın hematom bu kanatabiliyor. O kan boşalıyor alandan sadece direk bir tehtit oluşturmuyor genelde. Bir arkadaşıma da olmuş doğuma kadar leke görmüş pembe. ve o ağrılar şiddetli dediğin tutunma çünkü kazıyarak iyce kendini sabitliyor bebeğin. Büyüdükce de geriliyor rahmin normal
1 senedir çağırıyoruz gel diye tuttu şimdi geldi en başından beri eşime de söylüyorum en yanlış en olmaması gereken zamanda geldi heleki bu sıcakta yani. Hamileyim yorgun hissediyorum uzanamıyorum kayınpederim olması ev işi yapacağım yok eşimle bir şekilde hallederiz ama evde biri varken nasıl durayım. Bir de dalga geçer gibi mutfakta yemek yaparken geliyor diypr ki sandalye al da oturarak yap şaka gibi değil miZaten bu süreçte eve gelen misafirleri anlamıyorum ben. İnsanda biraz düşünce olur. Bu insanın dinlenmesi lazım. Yorulmaması lazım. Gelecez diyene gelme desen dert gel desen dert. Çıldırıyorum
Valla çok iyi anlıyorum seni. İnsallah bişe olmaz. Bana da akşama misafir gelecekmiş geçmiş olsuna. Neyine geçmiş olsun şaka mısınız. Kim hizmet edecek kim agırlayacak. İnsands düşünce mantık olur. Allah yardımcın olsun canım1 senedir çağırıyoruz gel diye tuttu şimdi geldi en başından beri eşime de söylüyorum en yanlış en olmaması gereken zamanda geldi heleki bu sıcakta yani. Hamileyim yorgun hissediyorum uzanamıyorum kayınpederim olması ev işi yapacağım yok eşimle bir şekilde hallederiz ama evde biri varken nasıl durayım. Bir de dalga geçer gibi mutfakta yemek yaparken geliyor diypr ki sandalye al da oturarak yap şaka gibi değil mi
Anlamazlar yaşayan bilir sadece Allah hepimizin yardımcısı olsunValla çok iyi anlıyorum seni. İnsallah bişe olmaz. Bana da akşama misafir gelecekmiş geçmiş olsuna. Neyine geçmiş olsun şaka mısınız. Kim hizmet edecek kim agırlayacak. İnsands düşünce mantık olur. Allah yardımcın olsun canım
@Mehrii34 sen şuan hamile misin ?Yaşadım ve geçti kafana bışey takma evde eline bişey sürme yat dinlen su iç dizilerle kafanı dağıt. Kanamalar lekelenmeler normal. Dolu dolu adet gibi olmasın yeterki bunu istemiyor doktorlar sadece ozaman biraz tehlikeli olabiliyor ama bununda örnekleri var burada. Bazı kadınlarda kanama alanı oluyor keseden uzak yada yakın hematom bu kanatabiliyor. O kan boşalıyor alandan sadece direk bir tehtit oluşturmuyor genelde. Bir arkadaşıma da olmuş doğuma kadar leke görmüş pembe. ve o ağrılar şiddetli dediğin tutunma çünkü kazıyarak iyce kendini sabitliyor bebeğin. Büyüdükce de geriliyor rahmin normal
Bizde de kan uyuşmazlığı var doktoruma sordum 8 haftalık gebelikten küçük olunca gerek yok dedi bana. İnşallah geçer bakalım bir hafta nasıl dayanacağım muayene içinBenim tüp bebek değildi ama kese etrafında kanama olmuştu kan uyusmazligim var 7 haftalikken kan uyuzmazlik iğnesini vurdum hemen ve istirahat sonra geçti cok şükür korkma seninde geçecek inşallah
Benim 3 cocuk olduğu icin erken vuruldumBizde de kan uyuşmazlığı var doktoruma sordum 8 haftalık gebelikten küçük olunca gerek yok dedi bana. İnşallah geçer bakalım bir hafta nasıl dayanacağım muayene için
Inan bana bende tedavi süreci akil almayacak seyler yasadim. Ama insan bi sekilde üstesinden geliyor bu sürecte es destegi önemli esin önünü kesicek bazi seylerin. Den suan hala tedavide sayilirsin daha cok erken evrelerdesin dinlenmen şart. Eğer başka aile ferdlerin varsa yakınlarda orda kal rahat etmiyosan bu geçici çözüm. Böyle denk geldi yapacak bişey yok kusuruma bakmayın de geç.. sağlık öncelik kalkıp hızmet edeyim diye kendini riske atma.Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için içim biraz rahatladı açıkçası umarım benimde geçicidirstres sıkıntı en başından beri var maalesef kendimi sinirden stresten alıkoyamıyorum. Transferden 2 gün sonra grip oldum antibiyotik kullandım pozitif olmaz dedim oldu öğrendikten bir gün sonra kayınpederim çıktı geldi şimdi bu adam varken ben nasıl yatıp dinleneyim ne yapayım söyleyin ben delirmeyeyim de kim delirsin en dinlenmem sakin kalmam gereken dönemde geldi çöktü üzerime bir gün bile dinlemedim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben seni hala tedavi görüyo sanıyordumEvet şükür hamileyim
Amin inşallahHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben seni hala tedavi görüyo sanıyordum
Senin durumun nasıl ne aşamadasın ?Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben seni hala tedavi görüyo sanıyordum