- Emoji Skoru
- 285
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi eksilimonn
-
Eşine söyle göndersin bu zamanda misafir mi olur başından şuan müsait değiliz deseydi keşke1 senedir çağırıyoruz gel diye tuttu şimdi geldi en başından beri eşime de söylüyorum en yanlış en olmaması gereken zamanda geldi heleki bu sıcakta yani. Hamileyim yorgun hissediyorum uzanamıyorum kayınpederim olması ev işi yapacağım yok eşimle bir şekilde hallederiz ama evde biri varken nasıl durayım. Bir de dalga geçer gibi mutfakta yemek yaparken geliyor diypr ki sandalye al da oturarak yap şaka gibi değil mi
Bu cumartesi transferim olacakSenin durumun nasıl ne aşamadasın ?
Benim ailem İstanbul’da yaşıyor bende orada tedavi görüyorum ve transferden sonra bir kaç gün kaldım kendi evimde daha rahat ediyorum diye evime döndüm peşinden olanlar oldu zaten. Bir şekilde atlatacağız artık pek umrumda da değil bu saatten sonra doktorum kesinlikle temel ihtiyaç dışında kalkmamı söyledi uzanıyorum dinleniyorum.Inan bana bende tedavi süreci akil almayacak seyler yasadim. Ama insan bi sekilde üstesinden geliyor bu sürecte es destegi önemli esin önünü kesicek bazi seylerin. Den suan hala tedavide sayilirsin daha cok erken evrelerdesin dinlenmen şart. Eğer başka aile ferdlerin varsa yakınlarda orda kal rahat etmiyosan bu geçici çözüm. Böyle denk geldi yapacak bişey yok kusuruma bakmayın de geç.. sağlık öncelik kalkıp hızmet edeyim diye kendini riske atma.
KeşkeEşine söyle göndersin bu zamanda misafir mi olur başından şuan müsait değiliz deseydi keşke
Hadi hayırlısı inşBu cumartesi transferim olacak
Amin bekleyen herkese nasip olsun sağlıklaBenim ailem İstanbul’da yaşıyor bende orada tedavi görüyorum ve transferden sonra bir kaç gün kaldım kendi evimde daha rahat ediyorum diye evime döndüm peşinden olanlar oldu zaten. Bir şekilde atlatacağız artık pek umrumda da değil bu saatten sonra doktorum kesinlikle temel ihtiyaç dışında kalkmamı söyledi uzanıyorum dinleniyorum.
Senin adına inan çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar gonderinizi simdi gordum tup bebek annesiyim 2023 agustos transferi olmustum 20 hafta boyunca kanamam oldu kanama alanindan dolayi 20 hafta boyunca yattim :) kanama alaninda dikkat etmek gerekli benim doktorum biraz temkinliydi bu konuda ( tup bebek doktoru degil kadin dogum doktorum) saolsun bana hep yat dedi... umutsuzluga kapilmayinMerhaba herkese
8 Temmuz da 2 transferimi oldum çift embriyo transferi. 17 Temmuz test günümdü pozitif sonuçlandı 200 küsürdü sonucum 2 gün sonra tekrar verdim 500 küsür oldu doktorum daha vermeme gerek olmadığını sonuçların iyi olduğunu 3 ağustosta muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Benim kasıklarım da ağrı başladı ama şiddetli regl sancısı gibiydi bu durumu doktorumla görüştüm sonuçlarımın iyi olduğunu yerleşme sancısı olabileceğini söyledi neyse ben usulca ilaçlarıma da düzenli devam ederek 3 ağustosu bekliyordum ki bu sabah tuvalete kalktığımda idrarımla birlikte kanamam oldu ama kahverengiydi biraz miktar fazla geldi endişelendim doktorumla görüştüm muayene olmamı istedi ağrılarımın olmasının can sıkıcı olduğunu söyledi. Bu arada doktorum il dışında o yüzden burada yaşadığım yerde başka doktora da muayene oluyorum hemen gittim muayene oldum kese göründü çok şükür ama doktorum kesenin etrafında kanama var dedi kan sulandırıcıya 3 gün ara verdi normalde progestan göbekten 2 kere iğne oluyordum kalçadan 2 kereye çevirdi dozu arttırdı. Mutlak yatak istirahati dedi. Canın aşırı sıkkın böyle şeyler yaşayıp atlatan oldu mu ? Umutsuzluğa kapıldım
Birde maalesef tup bebek doktorlari bu kanamalar konusunda cok gıcık normal karşılıyorlar annenin panigini asla anlamiyorlar...Merhaba herkese
8 Temmuz da 2 transferimi oldum çift embriyo transferi. 17 Temmuz test günümdü pozitif sonuçlandı 200 küsürdü sonucum 2 gün sonra tekrar verdim 500 küsür oldu doktorum daha vermeme gerek olmadığını sonuçların iyi olduğunu 3 ağustosta muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Benim kasıklarım da ağrı başladı ama şiddetli regl sancısı gibiydi bu durumu doktorumla görüştüm sonuçlarımın iyi olduğunu yerleşme sancısı olabileceğini söyledi neyse ben usulca ilaçlarıma da düzenli devam ederek 3 ağustosu bekliyordum ki bu sabah tuvalete kalktığımda idrarımla birlikte kanamam oldu ama kahverengiydi biraz miktar fazla geldi endişelendim doktorumla görüştüm muayene olmamı istedi ağrılarımın olmasının can sıkıcı olduğunu söyledi. Bu arada doktorum il dışında o yüzden burada yaşadığım yerde başka doktora da muayene oluyorum hemen gittim muayene oldum kese göründü çok şükür ama doktorum kesenin etrafında kanama var dedi kan sulandırıcıya 3 gün ara verdi normalde progestan göbekten 2 kere iğne oluyordum kalçadan 2 kereye çevirdi dozu arttırdı. Mutlak yatak istirahati dedi. Canın aşırı sıkkın böyle şeyler yaşayıp atlatan oldu mu ? Umutsuzluğa kapıldım
Merhabalar gonderinizi simdi gordum tup bebek annesiyim 2023 agustos transferi olmustum 20 hafta boyunca kanamam oldu kanama alanindan dolayi 20 hafta boyunca yattim :) kanama alaninda dikkat etmek gerekli benim doktorum biraz temkinliydi bu konuda ( tup bebek doktoru degil kadin dogum doktorum) saolsun bana hep yat dedi... umutsuzluga kapilmayinkanama alaninin kendini tamamen tamir etmesi 45 gun surer demisti doktorum , ben sonrasinda bidaha kanama alani yasamistim. Bol bol dinlen istirahat et kalkma kanamamin yogun oldugu zamanlarda doktorum yemeğini bile yattigin yerden ye kabiz olmamaya dikkat et demisti.
Beni de muayene eden kadın doğumcu bir sıkıntı olmadığını aktif bir kanamam olmadığını söyleyip içimi rahatlatmıştı ama tüp bebek doktorumla görüşünce baya korkuttuBirde maalesef tup bebek doktorlari bu kanamalar konusunda cok gıcık normal karşılıyorlar annenin panigini asla anlamiyorlar...
Doktoruna denk gelmek gerekli benim doktorum Allah bin kere razi olsun pamuklara sarmisti beni. Bilmezmiyim her muayneye korkuyla gidiyordum biseymi var diye simdi o kadar ozluyorum ki o zamanlari. Sana bi tavsiye muayneye kimle gidiyosan her muayneyi video cektir ultrasonu insan ozluyorBeni de muayene eden kadın doğumcu bir sıkıntı olmadığını aktif bir kanamam olmadığını söyleyip içimi rahatlatmıştı ama tüp bebek doktorumla görüşünce baya korkuttuşuan sadece yatıyorum iğnemi vurulmak için günde 2 kere hastaneye gitmek zorundayım sadece onun dışında yatıyorum umarım benimde bu sürecim çabucak geçer sağlıklı bir gebelik geçiririm bu stres çok kötü
Merhabalar ben de 11 temmuzda pozitif sonuç aldım yıllar sonra 8.denememizde 6.haftada bir miktar turuncu kanamam oldu çok korktuk hem tüp bebek doktorumuza haber verdik onlar çok normal karşıladı sonra riskli gebelik konusunda prof a gittik ertesi günü baktı hiç bir sıkıntı yok kanama alanı da yok yerleşme kanaması dedi bir süreliğine kan sulandırıcıları kestik bu dediğim pazar günü olmuştu şimdi yine ondan çok çok daha az açık kahverengi leke gördüm bu kez daha sakinim ama insan çok korkuyor umarım sağlıkla ilerlesin kucağıma almak nasip olurMerhaba herkese
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar ben de 11 temmuzda pozitif sonuç aldım yıllar sonra 8.denememizde 6.haftada bir miktar turuncu kanamam oldu çok korktuk hem tüp bebek doktorumuza haber verdik onlar çok normal karşıladı sonra riskli gebelik konusunda prof a gittik ertesi günü baktı hiç bir sıkıntı yok kanama alanı da yok yerleşme kanaması dedi bir süreliğine kan sulandırıcıları kestik bu dediğim pazar günü olmuştu şimdi yine ondan çok çok daha az açık kahverengi leke gördüm bu kez daha sakinim ama insan çok korkuyor umarım sağlıkla ilerlesin kucağıma almak nasip olur
Öyle düşünüyorum bende videoya almak istiyorum da şuan şu süreci bir atlatalım sonra inşallahDoktoruna denk gelmek gerekli benim doktorum Allah bin kere razi olsun pamuklara sarmisti beni. Bilmezmiyim her muayneye korkuyla gidiyordum biseymi var diye simdi o kadar ozluyorum ki o zamanlari. Sana bi tavsiye muayneye kimle gidiyosan her muayneyi video cektir ultrasonu insan ozluyor
Tüp bebek gebeliğim ve 6. Haftada kanamam başladı, 12. Haftaya kadar devam etti. Lekelenme şeklinde başladı ve sonra adet kanamasından bile yoğun bir kanamaya döndü. Progestan dozunu arttırdık ve sadece dinlenerek geçirdim süreci 16 haftalık olduk şimdi ve çok şükür kesildi. Kendimizi sıkmak ve panik yapmak durumu daha karmaşık hale getiriyor sabır ve dua ile hepimiz kucağımıza alalım inş bebişlerimizi
Benimde bu gün yoğun pıhtılı bi şekilde sizinde öylemiydiTüp bebek gebeliğim ve 6. Haftada kanamam başladı, 12. Haftaya kadar devam etti. Lekelenme şeklinde başladı ve sonra adet kanamasından bile yoğun bir kanamaya döndü. Progestan dozunu arttırdık ve sadece dinlenerek geçirdim süreci 16 haftalık olduk şimdi ve çok şükür kesildi. Kendimizi sıkmak ve panik yapmak durumu daha karmaşık hale getiriyor sabır ve dua ile hepimiz kucağımıza alalım inş bebişlerimizi
Merhabalar inş sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğinizMerhaba bende 17 temmuzda 4 transferimi oldum bu gün 24 günüm yani tam 6 haftalık gebe olarak biliyorum sabah yoğun karın ağrısıyla uyandım be birden kanamam oldu doktorum muane olmamı istedi doktor kese gördü kanama olanı olabilir dedi İnşalalh bişey yoktur sizin yazınızı görünce içim rahatladı