Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüpleri rahim filmiyle açtırırsın. 0,5 evet düşük ama saha düşük olup 0,1 le hamile kalanlar var burada. Hormonlar da kısa bi ilaç tedavisine bakar. Ümitsiz olma. En çok psikoloji etkiliyor insanı bu süreçte.
Evet ama insan umutsuzla surukleniyor tutmayinca hayal kirikli ben rahim filmi cektiridim ikisi tikaliydi biri zorlanma sonucu aralandi dedi doktor ama tam aciadi 8 ay once cektirdim laporoskopi dusunuyorum ama doktoruna rastlamakta cok onemli
Evet ama insan umutsuzla surukleniyor tutmayinca hayal kirikli ben rahim filmi cektiridim ikisi tikaliydi biri zorlanma sonucu aralandi dedi doktor ama tam aciadi 8 ay once cektirdim laporoskopi dusunuyorum ama doktoruna rastlamakta cok onemli
Doktorlar Amh degeriini verecekleei ilacta onemsemezlermis onemli olan adetin ikinci ya da ucuncu gunu gordukleri folikul sayisi imis. Benim de amh im 0.3 Gecen sene bu sekilde Benden bes yumurta toplandi ve besi De dollendi ve gebe kalabildim. Unutma onemli olan dayi degil kalite.