• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek anne adayları

lavable16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
202
199
303
İstanbul
Transfer bekleyen güzel anne adayları :KK200:
eylül sonu gibi transferim olacak Allah izin verirse.
bu 2. denemem olacak ve beni tedirgin eden kaliteleri. 6 tane dondurulmuş 5. gün orta kalite 4bc embriyom var.
çift embriyo transferi olacağım. bu kalitedeki daha önceki transferim tutmadı. bunlarda tutmayacak diye korkuyorum.
sizin kaliteleriniz nedir ? süreç nasıl gidiyor ?

Benimde aynı. 5. Gün orta kalite 4bc şükür tuttu şimdi 5 aylık oldum. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Kesin gözü ile bakmadım ama bir ümit diyerek test gününü bekledim. Tutmaz diye stres yapmamalısın. Rabbim herşeyi hayırlısıyla versin.Allah büyük.

Benimde aynı. 5. Gün orta kalite 4bc şükür tuttu şimdi 5 aylık oldum. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Kesin gözü ile bakmadım ama bir ümit diyerek test gününü bekledim. Tutmaz diye stres yapmamalısın. Rabbim herşeyi hayırlısıyla versin.Allah büyük.
Bana umut oldun. Allah razı olsun. dua et bana da hamilelerin duası kabul olurmuş.
zor bir süreç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. darısı benim gibi bekleyen herkese inşallah.

Bana umut oldun. Allah razı olsun. dua et bana da hamilelerin duası kabul olurmuş.
zor bir süreç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. darısı benim gibi bekleyen herkese inşallah.
Amin, inşallah Rabbim seni ve tüm bekleyenleri hayırla sevindirsin. Bilmiyorum faydası olur mu, yine de yazayım, transfer sonrası ayağa kalkabilirsin dediler, istemiyorum beni odaya sedye ile götürün dedim. İdrarı yapabilirsin dediler ben idrarı tuttum, ayağımın altına yastık koydum 2 saat sonra kalktım. Test gününe kadar hergün 2 avuç kabak çekirdeği yedim ve bol su tükettim. Ev işi yapmadım. Stres yapmadım, çünkü bir kaç kişi haricinde kimseye söylemedim. Test günümü bekledim.

Merhaba bende transfer aşamasındayım sen ne durumdasin ben rahim kalınlığı için uğrasiyrm

kalitesi hiç korkutmasın 5.gün en iyi kalitede embriyom tutmadı 🙈
ben de 2.yi denemek üzereyim. rabbim kolaylıkla gebe kalmamızı sağlasın ♥️

Back
X