• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek anneleri ve anne adayları

Henüz yaptırmadım ama acıyadabilir sorun değil sonunda ben bebeğimle kavuşacaksam acılarım sonra geçer …
Selam, acımıyor transfer işlemi sıkışık olarak gidiyorsunuz, ve çok heyecanlı oluyor. Sonrasında ilaçlara devam ediyorsunuz ve kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor hafif acı yok

Ben kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Kafanızın karışması çok normal, biraz sakinleşince iyi bir araştırma ve değerlendirme yapıp içinize sinen iletişiminizin tuttuğu doktorla ilerleyeceksiniz. Canınızı sıkmayın lütfen 🌸

Hanımlar merhabalar benim için eylül ayı sonunda transfer planlandı… Yumurtalar toplanmadan önce sigarayı bıraktım güzel güzel topladılar daha sonra genetik incelemeye gittiler o sırada da ben dayanamadım sigara içtim. Genetik sonuçları çıktı doktor transfer Eylül sonu dedi 2 gün önce de sigarayı yeniden bıraktım… ama içime sinmiyor napcam bilmiyorum da… doktora da söylemedim… sizce erteleyeyim mi ekime nasıl yapayım bu sigarayı 20 gün önce bırakıp transfer olup sorun yaşayan var mı

Sali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Siz olumlu düşünün her şey güzel olur inşallah

Hanımlar merhabalar benim için eylül ayı sonunda transfer planlandı… Yumurtalar toplanmadan önce sigarayı bıraktım güzel güzel topladılar daha sonra genetik incelemeye gittiler o sırada da ben dayanamadım sigara içtim. Genetik sonuçları çıktı doktor transfer Eylül sonu dedi 2 gün önce de sigarayı yeniden bıraktım… ama içime sinmiyor napcam bilmiyorum da… doktora da söylemedim… sizce erteleyeyim mi ekime nasıl yapayım bu sigarayı 20 gün önce bırakıp transfer olup sorun yaşayan var mı
Bebek istiyorsanız sigarayı bırakın fedakarlık yapmanız gerekiyor onu eğer gerçekten istiyorsanız ben de çok sigara için bir insandım bu süreçlere girmeden en başından bıraktım

Bebek istiyorsanız sigarayı bırakın fedakarlık yapmanız gerekiyor onu eğer gerçekten istiyorsanız ben de çok sigara için bir insandım bu süreçlere girmeden en başından bıraktım
Gerçekten bırakıp başlamakta sorun yaşamıyorum sadece kafamı kurcalayan bir ay temiz kalıp transferim yapsam yoksa beklesem 2 ay sonra mı yapsam?

Eklentiler

• D6C9A343-F4FC-497F-B712-DAFE7DCEA178.webp
    D6C9A343-F4FC-497F-B712-DAFE7DCEA178.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar güzel anneler,
Kısmet olursa bizim prensesimiz de şubatta doğacak. Tüp bebek gebesiyim, Ama çok korkuyorum…
Geçen yıl 22+3 te 7 martta 4lü taramaya girdim, herşey mükemmeldi fakat 11 martta ağrısız sancısız hiç farketmeden açılmam olmuş. Hastaneye yatırıldım ve serklaj için geç kalındığından 5 gün boyunca doğumu beklettiler ve nihayetinde ölü doğum oldu.
Şimdi de 16+5 hamileyim,10 gün önce serviks uzunluğu 3,5 mm iken, dün 3lü taramada rahim uzunluğu servikse 27mm dedi. Sabaha kadar uyumadım, öyle çok korkuyorum ki..
bu haftalarda bu uzunlukla sağlıklı süreç yaşayan oldu mu acaba?

Bende geçen adette bir yumurta olduğu için hoca bekleyelim acele etmeyelim dedi şimdi 5 de adet olunca yine gidicem inşallah dolu dolu çok yumurta bulunurda başlarım tedaviye inşallah.bakalim bu aksama genotropin ignesine baslicam umarım işe yarar bol bol dolu dolu buluruz

Back
X