- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
Büyük gün gelmişKızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmışHeyecan bastırdı beni
![]()

yarın dualarımız seninle olacak, güzel haberini almayı çok çok istiyoruz hadi inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük gün gelmişKızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmışHeyecan bastırdı beni
![]()
Ay hadi sende al gel bebeğini aramızaKızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmışHeyecan bastırdı beni
![]()
Muhtemelen beklerim ben gününüOlmayabilir canım herkeste olmuyor hatta çoğunda olmuyor. Evet 5.gun embriyosu 2 3 gün içerisinde tutunuyor. Sen ne zman test yapıcaksin erken mi yoksa doktorunun verdiği zamanı mı bekliyeceksin
Hadi bakalım hayırlısı olsun bizdebekleuip görelimBenim 11. Gün pembe lekelenmem olmuştu, öncesinde olmadı canım.
ee ne çabuk yetiştin bizeKızlar nasipse yarın 10:30 da transferim olacakmışHeyecan bastırdı beni
![]()
Bence de en güzel en özel an transfer anıBüyük gün gelmiştüm tedavinin en güzel anı transfer bence, tadını çıkar canım
yarın dualarımız seninle olacak, güzel haberini almayı çok çok istiyoruz hadi inşallah![]()
Alıp geleceğim inşallah canımAy hadi sende al gel bebeğini aramıza![]()
Hızlı oldu buraya kadar ama bakalım devamı nasıl olacak canım hayra çıksın inşallahee ne çabuk yetiştin bizehayırlı haberle sonuçlansın inşallah canı
Benim yarın 5. Günüm oluyor ikimizin de güzel haberlere ihtiyacı var
![]()
Benim 3.gunum bugün daha yolun başındayızBence de en güzel en özel an transfer anıinşallah hayırlısıyla gerçekleşir Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın,sağol canım
Alıp geleceğim inşallah canımbu arada siz kaç günlük oldunuz? Testi hangi gün yapıyordun?
Hızlı oldu buraya kadar ama bakalım devamı nasıl olacak canım hayra çıksın inşallahSen yarın test yapabilirsin bence
yapacak mısın?
Onu da vuruldum ben oda surekli iğneyi gitmen gerekiyor birde kalçan yumru yumru şişiyor bir suru sonraCanım bende yeni transfer oldum bugün 3.gunum bana da transfer öncesi prulutex başlamıştı kullandım 1 hafta maliyeti yuksek evet transfer günü söyledim hemşireye progestan a çevirebiliriz dedi kalçadan günde 1 tane yaptırıyorum 2gundur bende
Kız daha dur yarın 5.günümBence de en güzel en özel an transfer anıinşallah hayırlısıyla gerçekleşir Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın,sağol canım
Alıp geleceğim inşallah canımbu arada siz kaç günlük oldunuz? Testi hangi gün yapıyordun?
Hızlı oldu buraya kadar ama bakalım devamı nasıl olacak canım hayra çıksın inşallahSen yarın test yapabilirsin bence
yapacak mısın?
Arka arkaya subhaneke boncuğu gibi dizildik o zaman deseneBenim 3.gunum bugün daha yolun başındayız28 Şubat test tarihi benim
![]()
Sen bana bakma canısı ben de çok erkenden yapmak istemiyorum idrara geçmez boşa üzülürüm falan aman neme lazım.. Vaktinde veya birkaç gün önce yap garanti olsunKız daha dur yarın 5.günümbenim test tarihi de 27 Şubat. O kadar bekleyemem belki daha önce giderim hastaneye bana belli olmaz
![]()
Ben hibor kullandım kan sulandırıcı iğne1 1mucize1umut bana da hibor iğneyle proluton yazmışlar ilki yarın vurulacakmış hemen. Ama sonra kaç günde bir vurulacak demediler günlük mü haftalık mıSeninkiler günlük mü?
Evet oksapar gibiymiş. Ne şekilde hangi sıklıkla kullandın canım? Kabadan mı vuruluyor acıtıyor muBen hibor kullandım kan sulandırıcı iğne![]()
Her gün yapılıyor canım. Göbekten. Gebeliğin devamında ilk 3 ay devam edecektim. İlk denememde uzun süre kullandım ama bu gebeliğimde transferden 1 hafta sonra lekelenme olunca bıraktım.Evet oksapar gibiymiş. Ne şekilde hangi sıklıkla kullandın canım? Kabadan mı vuruluyor acıtıyor mu![]()
5000lik yanlış hatırlamıyorsam canım. Rapor çıkarırlar mı bilmem sgk ile anlaşmaları yok ben yine de bir söylerim iyi hatırlattın? Coraspin verdiler zaten bir de hergün hergün bunu vermezler inşallah artık iğne görmek istemiyorum ne vereceklerse bari konforlusunu versinler yaHer gün yapılıyor canım. Göbekten. Gebeliğin devamında ilk 3 ay devam edecektim. İlk denememde uzun süre kullandım ama bu gebeliğimde transferden 1 hafta sonra lekelenme olunca bıraktım.
Ayrıca hibor için rapor çıkıyor canım sana çıkartmışlar mi. Birde kaclık ignen
Aspirin bende kullandım canım. Aspirin de kan sulandırıcı ignede her gün. Ama pruloton her gün vurulmuyor diye biliyorum. Ben progestan iğne vuruluyordm o her gündü.5000lik yanlış hatırlamıyorsam canım. Rapor çıkarırlar mı bilmem sgk ile anlaşmaları yok ben yine de bir söylerim iyi hatırlattın? Coraspin verdiler zaten bir de hergün hergün bunu vermezler inşallah artık iğne görmek istemiyorum ne vereceklerse bari konforlusunu versinler ya![]()
Anladım canım çok sağolAspirin bende kullandım canım. Aspirin de kan sulandırıcı ignede her gün. Ama pruloton her gün vurulmuyor diye biliyorum. Ben progestan iğne vuruluyordm o her gündü.
Ben 7500 luk kullandım. Göbekten yapıcaksin ağrı değil sadece biraz yakıyor. Yanına buz aküsü al önce buzu koy sonra igneyi yap tekrar buzu koy. Sgk ile anlaşmalı değilse devlete giidp kadin doğumda rapor cikartabilirisn. Maliyetli olur diğer türlü. 1 aylık iğne veriyorlr sürekli gitmek zorunda değilsin hatta bu igneler raporlu diye direk eczaneden alabiliyorsun gidip yazdrmadn.
Canım transferden sonra karnına hiç bir şekilde sıcak uygulama zararlı. Ben buz koymuştum faydasını gördüm sonradan alışıyor insan zaten. Birde dik tut igneyi ve ilacı yavaş sal bir anda salma.Anladım canım çok sağol,ayrıca bir kadın doğumcuya giderim günlük istenirse .
Bazıları da sıcak su torbası koyun iğne yapılan yere demiş ama sıcak mı soğuk mu kafam karıştı o konuda![]()
Tamam canım öyle yaparımCanım transferden sonra karnına hiç bir şekilde sıcak uygulama zararlı. Ben buz koymuştum faydasını gördüm sonradan alışıyor insan zaten. Birde dik tut igneyi ve ilacı yavaş sal bir anda salma.
Ee öyleyse güzel o zmanTamam canım öyle yaparımbu arada benim doktor bir kerelik vermiş başkasına o ilaçları muhtemelen benim de öyle olur,sevindim
![]()