Tüp bebek asamalari

Hareket etkilemiyor. Nasibinizde varsa olur. Inşallah iyi haberlerinizi duyarız. Zihninizi başka şeylerle meşgul edin. Stres yapmamaya çalışın. Mutlu olmaya pozitif olmaya calisin. Tutucak mi tutmuycak mi diye düşünmeyin. Birde muhakkak nar suyu (gunluk 150-200 ml) tüketin.3 ay devam edin. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.
Çok teşekkür ederim

Ya kızlar ben cok zor durumdayim😔 bbugun yumurta toplamanin 2. Günü karnim taş gibi oldu kabizliktan oturamiyorum bile napicam

Merhaba canım bende transver için gün bekliyorum inşallah hayırlı haberler aliriz. On görüşmeden sonra adetinin 2 yada 3 günü ultrasonla muayne oluyorsun göbekten Gürman gereken iğneler var birisi yumurtaların gelişmesi için 8 tane veriliyor sanırım ultrason muayenesi oluyorsun aralarda doktor gelistiyse hepsini kullanmiyor. O 8 iğneyle beraber yumurtaların doktor kontrolünde çatlaması için 4 iğne daha var yani kendi kendine catlamasini engelliyor. Son muaynende verilir bir iğne daha koldan o da yumurtaların çatlaması icin.her doktor uyarıyor mu bilmiyorum ama çatlatma iğnesi 36 saat önce falan koldan vuruluyor sonra yumurta toplama işlemi yapılması lazım ve bu isleme kadar 4 5 gün cinsel perhiz var bunun öncesinde ki iliskinde de dışa boşalma olması gerekiyor. Sonra yumurta toplama işlemi narkozla yapılıyor ağrı hissetmiyorsun iki gün kadar adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor işlemden bir gün sonra sana ne kadar yumurta toplanmış bilgi verilir. Bir de işlemden hemen sonra iglener var 20 adet haplar falan ben buraya kadar yaşadım henüz yardımcı olmuşum dur umarım 🤗
Merhaba islemden sonra 20 adet igne var demissiniz kalcadan mi yaptirdiniz onlari nedir acaba..?

Herşeye varım da kalcadan igne beni strese sokuyor hep.. hap yada jel secenegi icin doktoru darlarım napayim..
Nerdeyse 40 iğne yedim bu süreçte
Bence doktor ne verirse onu kullanın herkesin durumu aynı değil ben de çok bunaldım uyuyamıyorum kalcamin acısından ama istediğim şey için değer öyle düşün

Nerdeyse 40 iğne yedim bu süreçte
Bence doktor ne verirse onu kullanın herkesin durumu aynı değil ben de çok bunaldım uyuyamıyorum kalcamin acısından ama istediğim şey için değer öyle düşün
En yakın zamanda hayırlısıyla bebeginize kavusursunuz insallah.. 🙏

Hareket etkilemiyor. Nasibinizde varsa olur. Inşallah iyi haberlerinizi duyarız. Zihninizi başka şeylerle meşgul edin. Stres yapmamaya çalışın. Mutlu olmaya pozitif olmaya calisin. Tutucak mi tutmuycak mi diye düşünmeyin. Birde muhakkak nar suyu (gunluk 150-200 ml) tüketin.3 ay devam edin. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.
Sonuç ne oldu sizde

incir kürüne hergun devam ettim yaklasık 1 yıl aralıksız .normalde 21 günlük bir kür.prolaktini biraz yükseltiyor ama benim en fazla 17 oldu. Çok sorun yaratmadı yani. AMH değerini yükseltti.Ilk amh değerim 0.33 tü 2 ay yoğun kullandım. 0.97 çıktı. Sonra kadın doğumcu bir arkadaşımız dhea kullan incirı bırak dedi. 6 ay bıraktım tekrar ölçüm yaptırdım. 0.22 ye düşmüş çok üzülmüştüm. Sonra tekrar incir kürüne başladım 0.44 sonrasında 0.53 çıktı. Testere dişli aslan pençesi, civan perçemi, sarı kantoron 3ünu 8 dk kaynatıp hergun içtim. Aynı şekilde geceleri yatmadan önce melisa karabaş içtim. Sadece Ignelere başladığım zaman biraktim incir kurunu ve diğer bitki çaylarını. Bide son 2 ay nar suyu da içmeye başladım. Nar suyu endometrium u kalinlastiriyor. Normalde adetin ilk gunu en fazla 2-3 yumurta görunuyordu.ilk denememizde tek yumurta gelişti onada kalitesiz dediler.sonrakileri başka bir merkezde devam ettik.ikincide 2 embriyo elde ettik. Geçen ay 4 yumurta oluştu.ignelere başladık 10 10 11 16 mm den sonra baskın folikül oluştu diğerlerinin büyümesini engelledi. Üç yumurta aynı boyutta kaldı bitanesi büyümeye devam etti . Yumurta toplama işlemi yapılmadı.igneler 5gun fsh son 4 gün fsh lh yaptık. Sanirim sadece fsh olunca hepsi birden büyümeye devam etmedi.yanit vermedi. Bu ay 6 yumurta oluştu.adetin ilk günü merional fostimon başladık. 6 yumurta büyüdü. Birtanesi önden çatlamış 5 yumurta toplandi. 4 tane embriyo elde ettik. 6 yumurta oluşunca çok sevindik.yasim 41 oldu. Artık en fazla 2 3 yumurta olur diye bekliyorduk. Bu ay yüklem e işlemine başliycaz inşallah olumlu olur. Bu arada aldığım takviyeler; folic trio günde 3 adet,omega3 koenzim Q10 günde 1, curcumin günde 1,melatonin tb günde 1, soğuk sıkım 1 tatlı kaşığı kara üzüm çekirdeği yağı keçiboynuzu çörek otu . Bu takviyelere ara vermeden devam ettim ve doku onarıcı yani antioksidan.kür ve takviyeleri tavsiye ederim bende işe yaradı.stresten kesinlikle uzak durun.
adet öncesi progestan ve estrofem kullandım. acaba yumurta sayısını artırmış olabilirmi .adetin 1. günü lh fsh kombinasyonu ile başladım. lh a daha iyi yanıt veriyor bende. sonuç olarak yumurta sayımda artış oldu ve kaliteli yumurta ve embriyolar oluştu. bu arada sigarada kullanıyorum bir türlü bırakamıyorum.Eki Görüntüle 2566728
.

Back
X