Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek aşamaları

Benim opu yapıldı ilaçlar verdi kan cıvıtıcı igne 5 kutu cetrotide bide iki tane hap zaten 4 gün sonra adet oldum. Bana ikinci kez adet olunca ikinci gün gel dediler ama halen olamadım adetim 13 gün geçti bu gün doktora gittim tarlusal yani adet söktürücü verdi adet olunca tekrardan ilaçlar iğneler verecek sanırım rahmi hazırlamak için sonrada transfer yapacak
Banada 1 cetrocide ve 5 gun boyunca kullnacgm antibiyotik verdi doktrm. Sizin doktorunuz kim ve embriyolrnz genetiğe gidecekmi

Hayırlısı olsn ilk denemenizmi ? Bizdede sıkıntı yok normalde herşey temiz geliyr ama 2 deneme olmadı o yüzden doktr genetiğe göndermek istedi bakalım hayırlısı olsun artık hepimiz icin
Bizim daha bu ilk inşallah son olur. Sizde bebeğinize kavuşursunuz inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Bende bahçeci umutta salı günü yumurta toplamam olacak ins ,Allah hepimizin yardımcısı olsun , benim en sonki muayenemde polip çıktı daha önce böle bı sorunum yoktu tüp bebek sürecinde böle bişi başına gelen oldu mu?

Bende bahçeci umutta salı günü yumurta toplamam olacak ins ,Allah hepimizin yardımcısı olsun , benim en sonki muayenemde polip çıktı daha önce böle bı sorunum yoktu tüp bebek sürecinde böle bişi başına gelen oldu mu?
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun 🥰Benim de polipler çıktı hsg de. Ve ameliyat oldum önce Zeynep Kamil de polipler alındı. Sonrasında tedaviye başladık. Allah'a şükür ilk pozitif haberi aldık. Dualarım sizinle. Güzel haberi bizimle paylaşmanız dileklerimle 🥰🥰🥰

Merhaba arkadaşlar:)
Öncelikle Rabbim hepinizin gönlünce nasip etsin:) Hayırlı sağlıklı evlatlar inşaallah:)
Bende bu ay adetimle başlıyorum. Geçen ay toplam 7 yumurtam vardı. Az mı sizce? İğneler yumurta sayısını arttırıyor mu? Süreci hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz:)
Merhaba canım yaş ve amh kaçtı ki

merhaba bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum önereceğin doktor veya merkez olur mu?
Bahçeci Umut tüp bebek merkezini herkes çok öneriyordu bende oylelik tercih ettim çok ilgililer herşey çok iyi ama fiyatı çok yüksek ekstra işlemlerde olunca iyice artıyor masraflar bizim planladigimizdan daha pahalıya geldi

Bahçeci Umut tüp bebek merkezini herkes çok öneriyordu bende oylelik tercih ettim çok ilgililer herşey çok iyi ama fiyatı çok yüksek ekstra işlemlerde olunca iyice artıyor masraflar bizim planladigimizdan daha pahalıya geldi
Ne kadar harcadınız acaba bende tüp bebek yaptırıcam ilaçlar için son bi rapor hakkım kaldı devletemi kullansam onu da yoksa bahçeci de mi kararsız kaldım

Ne kadar harcadınız acaba bende tüp bebek yaptırıcam ilaçlar için son bi rapor hakkım kaldı devletemi kullansam onu da yoksa bahçeci de mi kararsız kaldım
Bende tüp bebek raporu almıştım sgkli 2.300tl tuttu ilaçlarım, bahcecinin fiyatları yüksek şuan 12bin tüp bebek için 2.100tl rahim dinlendirme için verdim transferden sonrada 2.550tlde geriye kalan embiriyolari dondurmak için vereceğim tabi araliktan sonra fiyatların artacağını söylediler .raporun burda bitek alınan ilaçlara faydası oluyor normalde raporsuz 5bin civarı tuttugunu söylemişti eczacı, bahcecide ilk önce tam fiyattan ücreti alıyor daha sonra işlemler bitince 3-4ay sonra SGK geri ödeme yapıyormuş oda rahim dinlendirme olan kişilerde bazen ödeme yapmadığını taze transfere ödeme yaptigini söylediler yani rapora güvenerek özele gidersen pek bı faydası olmuyor benim öyle oldu, son hakkınizida bence devlette kullanın daha sonra çünkü özelde bı şekilde bütün parayı ödüyorsunuz bide ekstra işlemler çıkarsa onlarda çok maliyetli oluyor benim tedavi sirasinda polip oluştu mecbur alındı 6bin tlde ona verdik ,ben şuan keşke okadar rapor alamaya uğraştım keşke devlette deneseydim diyorum. Biraz uzun bı yazı oldu ama ben çok böyle şeyleri araştırıyordum bı faydam olsun dedim ☺️

Bende tüp bebek raporu almıştım sgkli 2.300tl tuttu ilaçlarım, bahcecinin fiyatları yüksek şuan 12bin tüp bebek için 2.100tl rahim dinlendirme için verdim transferden sonrada 2.550tlde geriye kalan embiriyolari dondurmak için vereceğim tabi araliktan sonra fiyatların artacağını söylediler .raporun burda bitek alınan ilaçlara faydası oluyor normalde raporsuz 5bin civarı tuttugunu söylemişti eczacı, bahcecide ilk önce tam fiyattan ücreti alıyor daha sonra işlemler bitince 3-4ay sonra SGK geri ödeme yapıyormuş oda rahim dinlendirme olan kişilerde bazen ödeme yapmadığını taze transfere ödeme yaptigini söylediler yani rapora güvenerek özele gidersen pek bı faydası olmuyor benim öyle oldu, son hakkınizida bence devlette kullanın daha sonra çünkü özelde bı şekilde bütün parayı ödüyorsunuz bide ekstra işlemler çıkarsa onlarda çok maliyetli oluyor benim tedavi sirasinda polip oluştu mecbur alındı 6bin tlde ona verdik ,ben şuan keşke okadar rapor alamaya uğraştım keşke devlette deneseydim diyorum. Biraz uzun bı yazı oldu ama ben çok böyle şeyleri araştırıyordum bı faydam olsun dedim ☺️
Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için umarım herşey gönlünüzce olur derdi sadece yaşayan anlar inşallah o mutlu haberi sağlıkla güzellikle alırsınız inşallah Allah ımın izniyle ☺️ 🤲🤲🤲🤲 kışı atlattıktan sonra yazın başlamayı düşünüyorum bende Kocaeli Umuttepe de yaptırıcam kurumlar birer sebeptir zaten Rabb'im nasip eyler inşallah ilk seferde isteyen herkese 🤲

Back
X