Bende tüp bebek raporu almıştım sgkli 2.300tl tuttu ilaçlarım, bahcecinin fiyatları yüksek şuan 12bin tüp bebek için 2.100tl rahim dinlendirme için verdim transferden sonrada 2.550tlde geriye kalan embiriyolari dondurmak için vereceğim tabi araliktan sonra fiyatların artacağını söylediler .raporun burda bitek alınan ilaçlara faydası oluyor normalde raporsuz 5bin civarı tuttugunu söylemişti eczacı, bahcecide ilk önce tam fiyattan ücreti alıyor daha sonra işlemler bitince 3-4ay sonra SGK geri ödeme yapıyormuş oda rahim dinlendirme olan kişilerde bazen ödeme yapmadığını taze transfere ödeme yaptigini söylediler yani rapora güvenerek özele gidersen pek bı faydası olmuyor benim öyle oldu, son hakkınizida bence devlette kullanın daha sonra çünkü özelde bı şekilde bütün parayı ödüyorsunuz bide ekstra işlemler çıkarsa onlarda çok maliyetli oluyor benim tedavi sirasinda polip oluştu mecbur alındı 6bin tlde ona verdik ,ben şuan keşke okadar rapor alamaya uğraştım keşke devlette deneseydim diyorum. Biraz uzun bı yazı oldu ama ben çok böyle şeyleri araştırıyordum bı faydam olsun dedim