Acele Ablacim, Swetlana Merhaba Dualariniz Için çok Teşekkür Ederim Ve Ablacim çoook Geçmiş Olsun Dikkat Et Noolur Kendine Ve Bebişlerine... şimdi Yaşadiğim 5 Günü Anlatim Sizlere....
Pazartesi Bebişlerimin Resmini Gördüm çok şekerler :) 3 Tane 1.sinif Embriyo Transferim Yapildi 12 Adet Embriyo 2 Denemelikte Donduruldu.... Allahima şükürler Olsun Iyidi Herşey Saat 16.10'da Transfer Yapildi 17.10'dada Hastaneden çiktik Annemlere Gittik Tuvalet Harici 3 Gün Hiç Kalkmadim, Sali Günü Akşam Bi Gicik Tuttu Boğazimi Temizler Gibi Kendimi Zorlamadan öksürdüm Ve Kaç Ekmek Yediğimi Bilmiyorum Artik çarşamba Akşami Boğulmamak Için Tek Seferlik öksürdüm Ve O Giciktan Kurtuldum :) Hala Var Ama Derin öksürmeden Atlatmaya çalişiyorum, çarşamba Günü Işyerimden Gelen Telefonla Azcik üzüldüm Işten çikarilmişim Aslinda Bu Istediğim şeydi Ama Içimde Korkular Var O Yüzden Neye Sevinip Neye üzülüceğimi çok Iyi Bilmiyorum... Cuma Akşamida Bi Gülme Krizi Tuttu Kendimi Zor Durdurdum Sonrada Kendime Kizdim Göbeğim Hop Hop Etti

... çok Korkuyorum Kisslar Ve Cuma Günü Nasil Gelicek Sabirsizlaniyorum.... şimdi Arkadaşlar Bu Yazdiklarimdan Sonra Ben Hamişmiyimdir Sizce? Hergün Bebişlerimlede Konuşuyorummmm, Birdi Arada Kasiklarda Ağri Oluyor Gecede Belim Ağriyorrr...