• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım öncelikle ağrı olmuyor yada çok az... sonra döllenen yumurtalar anne rahmi gibi hatta daha iyi bir ortamdalar merak etme.. Wc ye gelince patlayacak kadar sıkışmana gerek yok.. 4-5 ssat gitmemiş ol yeter. sonrasında hasta bezi bağlıyor bizimkiler yattığın yerde yavaş yavaş salıyorsun.. merak etme sana tüm detayları söylerler zaten

bana yardım edecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ne demek sıkmak.. Herşeyden önce çooook mutlu, çoook sakin, çooook rahat olmaya çalış. Pozitif düşün. Moral herşeyden önemli. Bir de şu açıdan bak transfere çağırdıklarına göre işlem başarılı oldu bile.. Döllenmeseydi işlem iptal derlerdi.. Yani şu anda bebeğin yada bebeklerin oluşmaya başlamış bile. Yaklaşık 40 gün sonra kalpleri de atmaya başlayacak.. Ne olur moralini sağlam tut.. Hangi merkezde yapıldı.?

Canım öncelikle ağrı olmuyor yada çok az... sonra döllenen yumurtalar anne rahmi gibi hatta daha iyi bir ortamdalar merak etme.. Wc ye gelince patlayacak kadar sıkışmana gerek yok.. 4-5 ssat gitmemiş ol yeter. sonrasında hasta bezi bağlıyor bizimkiler yattığın yerde yavaş yavaş salıyorsun.. merak etme sana tüm detayları söylerler zaten

oh çok şükür iyiki varsın kaybolma lütfen peki meraktan soruyorum ayağa kalkıp wc gidince bebek düşermi :1shok:

oh çok şükür iyiki varsın kaybolma lütfen peki meraktan soruyorum ayağa kalkıp wc gidince bebek düşermi :1shok:

sıkmıyorum inşallah :utangac:birde kaç tane transfer normal olur ben 2 tane düşünüyorum amafisfisfis

Onu doktor söyleyebilir yumurtayı yerleştiren, fizyolojik yapını bilen o. Sen mümkün olduğunca kalkmamaya çalış.. İçin rahat edecekse hasta bezi talep et. O kadar para veriyorsun ne istersen yapacaklar...sonrasınıda sor mutlaka evde yapman gerekenleri.. Bizim doktorumuz sonrasında yapılmaması gereken şeyleri detaylı bir yazı veriyor.

Ne demek sıkmak.. Herşeyden önce çooook mutlu, çoook sakin, çooook rahat olmaya çalış. Pozitif düşün. Moral herşeyden önemli. Bir de şu açıdan bak transfere çağırdıklarına göre işlem başarılı oldu bile.. Döllenmeseydi işlem iptal derlerdi.. Yani şu anda bebeğin yada bebeklerin oluşmaya başlamış bile. Yaklaşık 40 gün sonra kalpleri de atmaya başlayacak.. Ne olur moralini sağlam tut.. Hangi merkezde yapıldı.?

özel anadolu hastanesi çok memnunum inşallah hayırlısı olur çok iyi insanlar kendimi orda mutlu hissediyorumŞeniz

ismini alabilirmiyim.:) ben orda muhasebede çalışıyorum

sonra versem olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? söz ama verecem şimdi korktum valla gerçi kötü birşey yazmadım çok memnunum ama yinede ter bastı birden:utangac:senağlama

sonra versem olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? söz ama verecem şimdi korktum valla gerçi kötü birşey yazmadım çok memnunum ama yinede ter bastı birden:utangac:senağlama

Bişey olmaz .. Sabah bul beni ama randövün kaçta Öğlen olduğunu biliyorum ama kaçtı hatırlamıyorum.. 3 tane transfer var hangisisin acaba .. en azından baş harf ?

Bişey olmaz .. Sabah bul beni ama randövün kaçta Öğlen olduğunu biliyorum ama kaçtı hatırlamıyorum.. 3 tane transfer var hangisisin acaba .. en azından baş harf ?

korkuyorum yasenağlamasenağlama

Aynı kattayım. Sinan beyin odasının yanındaki oda. Şimdiden hayırlı olsun. Bol şans diliyorum..

theodors80 demi bize gelecek?

evet oda oraya gelecek biz orda 1 kere karşılaşmıştık sonra rapor almaya gidince ordada karşılaştık tanıştık artık hep görüşüyoruz ama o çok heyecanlı çok tedirginŞeniz

SSK lımısın
Eğer öyleyse.. Evrakları burdan söyleyim. Gerçi Simzer söylemiştir.
Vukuatlı nüfus kayıt örneği..
Rapor,
Evlilik cüzçfotok,
vizite kağıdı,(opu gününden önce olmalı)
karne ve kimlik fotokopisi

Back
X