- Konu Sahibi ACELE
- #3.241
selam canım seninle aynı yaştayız.. darkin dediği gibi hepimiz ya yeni yada 4-5 senelik evli olunca birikim pek olmuyor zorlanıyoruz... elimizde olanıda tedaviye veriyoruz.. inşallah işlerini çabuk atlatır tedavine en kısa zamanda başlarsın..
bende tüp bebeğe geçtim bu ayın sonunda det olunca gideceğim.. benim rahim filmim vardı istediler olduğu için çektirmedim ama orada benim gibi tüp bebeğe geçmiş brine rhim filmi olmadığı için çektrimesini söylediler filim için randevu verdiler.. ama o bayanla biz rapor çıkarttıracağımız için rahim filmi şarttı sen özelde yaptıracaksan istemeyebilirler.. hem korkma çok korkulacak bişey değil.. 10-15 dklık bir işlem biraz sabredicen gerekirse..yerimseniben
Canım erkek faktörü olduğu için istemiyorlar diye biliyorum ben ama prosedürler de değişebiliyo galiba.
Herkesin sorunu farklı olduğu için,pharmacım sen sizinle aynı sorunu yaşan birne sorsan daha net cevaplar alabilirsin.
Ya kızlar yokmu erkek faktörüyle direkt tüpe yönlenenler aranızda yardım edin pls.