tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım hepınıze nasıp etsın inş hamısım kıslar cumaya tekrar test var allahım bu sefer benımle kalır inş bebısım sanırım kalp atısını duyana kadar tam emın olamıycam ben

Canım tebriklerr...İşallah bebişin sımsıkı tutunur sana !! Bol şans :)):emir_bebek::emir_bebek:umarım biri kız biri erkek olur..

çokkk Tebrikler Ne Güzel Bi Haber Daha Aldik Dün Hepsini Okudum Ama Cevap Yazamadim çünkü Bilg.göndermiyodu.bende Senin Gibi Kalp Atişlarini Duyana Kadar Rahat Etmicem Heralde:)

Swetlana Canim Benim Tebrik Ederim Içini Rahat Tut Inşallah Kalp Atişlarinida Duyucaksin... Dün Iki Saat Uğraştim Yazmak Için Bir Türlü Beceremedim Sitede Sorun Vardi Heralde.... Canim Değerin Kaç çikti?

Arkadaşlar Dün Akşam Merakimdan Eşimin Spermiogramina Baktim, 2 Kere Yaptirmiştik Biz Ilkini Aylar önce Normal Bir Hastanede Ikincisinide Tüp Bebek Yaptirdiğimiz Yerde... Hiçbirşey Anlamiyorum Burada önemli Olan Asil şey Nedir Ikincisinde Morfoloji %1 Yaziyor Yikanmamiş Sperm Sayisi 9 Milyon Yikanmiş 11 Milyon Bunlarmi önemli Olan.... Bu Arada Ilk Yaptirdiğimizdada 14.800 Sperm Sayisi Of Anlamadim Hiçbirşeyyyyyy Ablişim Bilgin Varsa Yazarsan Sevinirim...

Arkadaşlar Bana Transfer Edilen Bebişlerimin Resimlerini Vermişlerdi Arkadasindada Kalitesi Filan Yaziyor Birde 12 Adet (2 Denemelik) Dondurulmuş Embriyolariniz Bulunmaktadir Diyor Transfer Sirasinda Embriyologda Demişti Ya Anlamadiğim 3 Adet Transfer Ediliyor En Fazla E 12 Adetten Nasil 2 Denemelik Oluyor?

Bizde Eşim Için önce Bi Hast.yaptirdik Nerdeyse Mükemmel Diceklerdi:) Aydan Aya Farkediyo Cnm Spermiyogram Daha Sonra 2tane Farkli Tüpbebek Merkezide Yaptirdik 2side Tüpbebek önerdi Aşilamada Olabili R Ama %15 Diyince Daha Garantili Yola Gidelim Dedik:) Bendede 16 Tane 1 Kalite Emriyo Elde Etmişler(miş) 2 Tanesini Transfer Ettiler(çok şükür Tuttu:) Diğer 14ünü Donduralim Dedliler 2.deneme Veya Düşük(allah Korusun) Veya Kardeş Için Biz Kabul Etmedik çünkü Zaten Bizde Varki Hiç Olayanlara öneriyorum Dondurmalari:) Hatta Doktor Dediki Embriyolar Imha Edilecek Yazik Oldu Yavrucaklara:) Zaten Onlarin Yaşama şansi %70 Normal Tazeyle Tutumuyosa Bence Onla Daha Az şans. Sadece Bayanlar Fazla Işkence çekmiyo.. Cnm

allahım hepınıze nasıp etsın inş hamısım kıslar cumaya tekrar test var allahım bu sefer benımle kalır inş bebısım sanırım kalp atısını duyana kadar tam emın olamıycam ben

canım tebriklera.s.a.s.
Allah tamamına erdirsin.. inşallah önce pıtı pıtı :emir_bebek:kalp atışlarını duyarsın sonrasındada sağlıklı bir gebelik geçiririsin..a.s
darısıda bizlere inşallah..:1rolleyes:

Bizde Eşim Için önce Bi Hast.yaptirdik Nerdeyse Mükemmel Diceklerdi:) Aydan Aya Farkediyo Cnm Spermiyogram Daha Sonra 2tane Farkli Tüpbebek Merkezide Yaptirdik 2side Tüpbebek önerdi Aşilamada Olabili R Ama %15 Diyince Daha Garantili Yola Gidelim Dedik:) Bendede 16 Tane 1 Kalite Emriyo Elde Etmişler(miş) 2 Tanesini Transfer Ettiler(çok şükür Tuttu:) Diğer 14ünü Donduralim Dedliler 2.deneme Veya Düşük(allah Korusun) Veya Kardeş Için Biz Kabul Etmedik çünkü Zaten Bizde Varki Hiç Olayanlara öneriyorum Dondurmalari:) Hatta Doktor Dediki Embriyolar Imha Edilecek Yazik Oldu Yavrucaklara:) Zaten Onlarin Yaşama şansi %70 Normal Tazeyle Tutumuyosa Bence Onla Daha Az şans. Sadece Bayanlar Fazla Işkence çekmiyo.. Cnm

CANIM BİZE SORMADILAR HİÇ DİREK DONDURDULAR ZATEN AMA İYİDE YAPMIŞLAR DİYORUM ŞUAN İÇİN ÇÜNKÜ TUTMADI :1no2: ŞUAN YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARIMA GÖRE DONMUŞ EMBRİYO KALİTESİ DÜŞÜK DİİL.... YANİ DONMA İŞLEMİYLE ÇOK ZARAR GÖRMÜYORMUŞ...

Evet Cnm Banada öyle Dedi Embriyolog çok Az Ihtimal Zarar Görüyor Hem Tedavi Süecinde Fazla Yipranmiyosunuz Dedi Ama Her Hastane Sorar Sen Nerde Yaptirdin Bunun Için Bizden Ek ücret Talep Ettiler Istersek Zaten Biz Kabul Etmedik Zaten ölme Ihjtimalleri çok Düşükmüü Ve Transfer Günü Belli Oluyomuş Ne Durumda Olduklari Bence Arada Pek Zaman Olmamasi Daha Iyi Cnm En Azindan Fazla Aci çekmicen çünkü Biliorum O Süreci Inşallah Bu Sefer Olumlu Sonuç Aliriz Heberlerini Beklicez Cnm

He Buarada Benim Dondurmak Istemememin Nedeni Tek Bi Hastaneye Bağli Kalmamak Hani Memnun Kalmazsam Başka Yerleride Düşünürüm Demiştim. Her Hastneyede Güvenemiyosun Malesef Neler Duyuyoruz.. Eee Bu Aradada Iyi Hastaneler Kötü Reklam Yapmak Istemezler Heralde Bide Bu Var

He Buarada Benim Dondurmak Istemememin Nedeni Tek Bi Hastaneye Bağli Kalmamak Hani Memnun Kalmazsam Başka Yerleride Düşünürüm Demiştim. Her Hastneyede Güvenemiyosun Malesef Neler Duyuyoruz.. Eee Bu Aradada Iyi Hastaneler Kötü Reklam Yapmak Istemezler Heralde Bide Bu Var

CANIM BİZDE EĞER PARA İSTESELERDİ KARAR VERMİŞTİK DONDURMUYCAKTIK ZATEN DURUMUMUZ BELLİYDİ AMA 1 YIL ÜCRET ALMADAN DONDURUYORLARMIŞ...

Hmm... öyleyse Güzel Hastane Hangisi Senin Inşallah Cnm Bu Sefer Başarili Olur Ist.dasin Heralde Oyüzden Sorum Zaten Bu Iş Hemmaddi Hem Manevi Açidan Zor Durumda Birakiyo Inşallah Seninde Sonucun Olumlu Olur Ve Yaşadiğimiz Herşeye Değer Yaş Kaç Buarada Sorun Olmazsa:)

Hmm... öyleyse Güzel Hastane Hangisi Senin Inşallah Cnm Bu Sefer Başarili Olur Ist.dasin Heralde Oyüzden Sorum Zaten Bu Iş Hemmaddi Hem Manevi Açidan Zor Durumda Birakiyo Inşallah Seninde Sonucun Olumlu Olur Ve Yaşadiğimiz Herşeye Değer Yaş Kaç Buarada Sorun Olmazsa:)

CANIM BEN NİSANDA 26 OLUCAM 82 DOĞUMLUYUM. İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ... HEMDE ÇOK ZOR BİRDE İŞTEN ÇIKARILDIM YAAA. HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN. YA ANLAMADIĞIM 12 EMBRİYO DONDURULDU AMA 2 DENEMELİK 3 TANESİ 1 DENEMELİK OLMUYORMU ZATEN?

2 Denemlik Derken Heralde O Emriyolari Saklayip En Fazla 2 Transfer Yapicaklar Ben Böyle Anladim Denemelik Lafindan Sağlikli Olanlar Verilip 2 Denemden Sonra Gerisi Imha Edilecek Heralde Başka Anlami Yok Bence.. Işten çikarilmana üzüldüm Bende çalişiyorum Seni Anliyorum Dediğin Gibi Herşeyin Hayirlisi(benim Işyerim çok Anlayişli Allah'tan Herşeyi Biliyolar Sadece Beni Düşünüolar)

2 Denemlik Derken Heralde O Emriyolari Saklayip En Fazla 2 Transfer Yapicaklar Ben Böyle Anladim Denemelik Lafindan Sağlikli Olanlar Verilip 2 Denemden Sonra Gerisi Imha Edilecek Heralde Başka Anlami Yok Bence.. Işten çikarilmana üzüldüm Bende çalişiyorum Seni Anliyorum Dediğin Gibi Herşeyin Hayirlisi(benim Işyerim çok Anlayişli Allah'tan Herşeyi Biliyolar Sadece Beni Düşünüolar)

CANIM BENDE HERŞEYİ SÖYLEMİŞTİM AMA MALESEF ANLAYIŞLI OLAMADILAR AMAN BOŞVER... YA BENİMDE ANLADIĞIM 2 AYRI DENEMELİK AMA HER DENEMEDE 3 ADET TRANSFER ETSELER 6 ADET OLUYOR AMA 12 ADET VAR ACABA İÇLERİNDEN EN İYİLERİNİ SEÇİCEKLERİ İÇİNMİ BU ŞEKİLDE DİYORLAR EMİN OLAMADIM...

Evet Aynen öyle En Kaliteli Olanlar Transfer Edilecektir(en Sağlikli Bebişler) Gerisi Imha Yani.. Cnm

Amin canım amin herkese nasip eder inşallah.

Sana da evladını doya doya kucaklamayı nasip eder inşallah.Bu sefer sna sıkı sıkı tutunmuştur umarım.:nazar:

Herşey gönlünce olsun.a.s.

Darısı bizlere olsun.

ya bana cvp veren dua eden herkesten allah razı olsun rabbım inş en kısa zamanda hepınızı anne etsın yarın tekrar testım var bakalım hayırlısı inş

Kizlar Benim Arada Pembe Belirtiler Oluyordu Geçmişti Dün Akşam Kasiklarim Ağridi Hafif Ve Tekrar Gelince Panik Yaptim(düşük Tehlikesinden Korktum) Eşime Dedim Hadi Hastaneye Gidelim Ultrasona Aslinda Cumartesi Tüp Bebek Yaptirdiğim Merkeze Gidicektim Bekleyemedim... Doktor Bakti Ve Allah'a şükür Bi Sorun Yok Dedi.... Ve 2 Kese Var Dedi...... Ikizleeeerrr:):) Ama çoook Dikkat Etmem Lazimmiş Dinlen Dedi Ve çalişiorum Ben Ya

Back
X