• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah yardımcın olsun canım... bişey sormak istiyorum antalya da hangi merkezde tedavi görüyorsun
Hepinize çok teşekkür ederim antalya anadolu hastanesinde tedavi oluyorum canım iyi biryer herkez çok güler yüzlü stresle gidiyorsun ama o gülen yüzler insanı çok rahatlatıyor internettende baka bilirsiniz.:1rolleyes:

kızlar ben geldim sanırım sizinde dualarınız ve manevi desteğiniz şimdilik normal gidiyor cumartesi kontrolüm var bu ara eşimede periz verdi doktor bilmiyorum ama galiba sona geliyoruz ama çok korkuyorum ben ya senağlama

kızlar keçi boynuzu buldum yeni çıkmış şimdi ben bunu hazırlıyacamda bende içeyimmi sadece eşimemi içireyim ne dersiniz:1no2:

Canım aramıza hoşgeldin.. Bende bir tüp bebek merkezinde çalışıyorum. Ayrıca antalyada yaşıyorum. Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin elimden geldiğince açıklamaya çalışırım.. Sana bol şans diliyorum. Herşeyden önce moralini ve pisikolojini iyi tutmalsın ve hep pozitif düşünmelisin. Bu çoook önemli sakın unutma olurmu:)

Canım aramıza hoşgeldin.. Bende bir tüp bebek merkezinde çalışıyorum. Ayrıca antalyada yaşıyorum. Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin elimden geldiğince açıklamaya çalışırım.. Sana bol şans diliyorum. Herşeyden önce moralini ve pisikolojini iyi tutmalsın ve hep pozitif düşünmelisin. Bu çoook önemli sakın unutma olurmu:)

MERHABA AIRFORCE çok sağolya senin bililerine sanırım hepimizin ihtiyacı var.ben gonafal -f yi kullanıyorumbunun yanısıra 4 gündür cetrotide başladım doktorum eşie bugünden itibaren periz verdi sence yumurta toplama yakınmı cevap yazarsan çok sevinirim öptüm.:1no2:

çok şişkinim ve az ağrım var ama iyim. sen ne yaptın gittin mi dün? sorabildin mi sorularını?

gitdimde soramadım niye diyeceksin sorma çok strese girdim orada ya o yüzden yeni konu açtım onu okuyunca bana hak vereceksin kendine iyi bak olurmu yarin tekrar gideceğim ama ben birşey soramadan böyle stres yaşaya yaşaya tedaviye devam edeceğiz heralde aslında ben öyle çekingende değilim ama orda konuşmıyorum ama annemde eşim çalıştığı için destek amaçlı geliyorya ondanmı acaba gelme diyorum ama sonra üzülmesin diye gel diyorum ya bizde anne olmak için uğraşıyoruz kırmayım annemi diyorum işte böylebenneyaptımki

strese girmemem lazım diye kendini daha fazla üzüp sıkma canım. stres her insan bünyesine lazım. bırak duyguların aksın. fazla hırpalama kendini tabii ama bıkrak akışına. dün de yazdığım gibi keşke burda olsan gelirdim senle......beraber gitsek herhalde doktoru kaçırırdik senle. benimkini ben her gördüğümde sıkıştırıyorum :))

aslında çok strese giriyorum doktorum her fırsatda girme diyorya ondan bu sanki elimizde olan birşeymi engel olamazsınki hatta olayım derken daha çok stresolursun değilmi aman boş ver hayırlısı allahtan olmazsa ben bir işe girer çalışırım sigaraya başlarım ki öyle çok canım istiyorki zaten sonra allah kısmet ederse zaten yine bir imkan doğar heralde tabi ben bunları söylüyorum ama söylerken bile gözlerim doldu yaşarken heralde antalyayı su basar aman neyse depresyona girdim yine hayırlısı sen boş ver bunlarıda hiç bir şeyi kafana takma sonuç tam olarak kaç gün sonraydı?:dance:

Çok sıkılıyorum yaaaaaaaaaaa gerçi varlığınız beni rahatlatıyor iyiki böyle bir yer varda bilgi alıyoruz,dertleşip rahatlıyoruz değilmi valla yarin kontrole gideceğim ya yine gerildim ben.senağlamasenağlama

ikrar nerdesin yaaaaaaaaaaaaa tabi sen çalışıyorsun ama aklın bizde değilmi bende bu siteyle tanıştığımdan beri aklım burda biliyormusun öptüm seni

ACELE sakin ol canım inşallah sonuç istediğin gibi çıkar

MERHABA AIRFORCE çok sağolya senin bililerine sanırım hepimizin ihtiyacı var.ben gonafal -f yi kullanıyorumbunun yanısıra 4 gündür cetrotide başladım doktorum eşie bugünden itibaren periz verdi sence yumurta toplama yakınmı cevap yazarsan çok sevinirim öptüm.:1no2:

Yumurta toplamadan önceki perhis süresi 3 gün. Yani yaklaşık 3 gün sonra yani pazartesi toplar ama yumurtanın gelişimine bakar önce ona göre karar verir. Ayrıca opu işleminden yaklaşık36 saat önce sana bir iğne vurmuş olması lazım. eğer o iğneyi yarın veya pazar günü vurursa pazartesi veya salı opunu yaparlar. Hiç endişe etme basit bir işlem. Korkmana gerek yok aksine moralini çooook iyi tutman gerek.. Sen hangi merkezde yaptırıyorsun bu işlemi.?

Yumurta toplamadan önceki perhis süresi 3 gün. Yani yaklaşık 3 gün sonra yani pazartesi toplar ama yumurtanın gelişimine bakar önce ona göre karar verir. Ayrıca opu işleminden yaklaşık36 saat önce sana bir iğne vurmuş olması lazım. eğer o iğneyi yarın veya pazar günü vurursa pazartesi veya salı opunu yaparlar. Hiç endişe etme basit bir işlem. Korkmana gerek yok aksine moralini çooook iyi tutman gerek.. Sen hangi merkezde yaptırıyorsun bu işlemi.?

sağol ama salı toplanırsa periz süresi 5 gün felan olacak bunun bir zararı ol urmu acaba çünkü süre uzayınca kalite düşer diye biliyorum ne dersin canım anadolu hastanesinde tedavi görüyorum.CADIARZU

şükür kavuşturana iyimiyim değilmiyim bilmiyorum sen nasılsın özledim valla eeeeeeeeeeeeeeeeeee evdeysen diyorumki tabi maddi gücünüz varsa hadi sende başla beeeeee olmazmı umutsuzluğa kapılma sen muhteşem birisin herkeze yardımcı oluyorsun neden kendinede biraz yaedım etmiyorsun bakim:1hug:

YA ABLA BILMLYORUMKI BEN COOK KARASIZ KALIYORUM BAZEN DIYORM KENDİ KENDİME AŞILAMA YAPTIR AMA BASARI ORANI DUSUK ONUNDA VALA SU ANDA KAFAM COOK KARISIK NE YAPCAMI BİLMİYORUM BU AY YUMURLAMA GUNUNU BELIRLEYEN TESTTEN KULLANICAM BAKALIM... SEN TAKMA KAFANA BAK HERSEY NASI DEGIŞİPTE GUZELLEŞECEK BEN SANA İNANIYORUM BAŞARACAKSINIZ MERAK ETME DUALARIM SENLE:çok üzgünüm:

tatlım kararsızlık çok kötü imkanınız varsa neden direk tüp bebek denemiyorsunuz lütfennnnnnnnnnn bak ben hastanelerde sürünürken bir ablayla tanıştım benim yaşımda çok genç değil ama kızım iyiki erken başlamışsın yaş çok önemli dedi hadi amaaaaaaaaaaaaaa düşün bunu direk tüp bebek şansın yüksek olabilir ben inanıyorum bebeğim:hooray:bu kupayı sen alacaksın

Abla Su Anda Cok Seyehat Ediyoruz Esimin Yuzunden Dolayi Eşim Pazarlama Kordinatörü O Bakimdan Abla Fiyat Nye Mal Oluyo

tatlişkom ben sana adresi veriyorum orda fiyat yazıyor ben zaten sadece ilaçlarıma para verdim yumurta toplama işlemine kadar para almıyorlar kızzzzzzzzz bak acıdım onlara birde hormon tahlilim yoktu onu yaptırdım 200 ytl o başkada daha birşey yok ilaçlarada rapor çıkardım 600 küsür verdim bebişim veriymi internet adresinia.s

DAHA SONRA İSTEYECEM SENDEN ABLACIM
TAHMİNEN 9 MİLYARI BULUYO GALIBA SSK YOKSA
:çok üzgünüm: OOOOOF KAFAM DAGINIK YA TOPLAYAMIYORUMKI

tamam bebeğim sanırım biraz daha zamana ihtiyacın var daha sonra veririm hem bende biraz rahata ereyim ssk yoksa ne kadara mal olacak araştırayım olurmu sen hazır hissetiğinde adresi vereyim oku bilgi sahibi ol araştırmaktan zarar gelmez demiiiiii yarin kontrolüm var biliyorsun değilmi dua et olurmu aradada aç şu interneti olmazmııııııııııııııııııııııııınaniknanik

Back
X